arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim yine 80-90 larda çekilen gençlik filmlerinden di kısaca hatırladıgım kadarıyla bir kuyuya düşerek zama... Mesaja git »
Elimde bulunan ve boşa çıkan macbook satlıktır. ürün gayet temiz durumdadır. şarj cihazı ve macbook gönderilecektir. fiyatı 1000 tldir. pazarlı ... Mesaja git »
orjinal kagıt isterseniz size tavsiyem double a dan şaşmayın gerçekten çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim... Mesaja git »
Bi bakim hocam olmassa kabloyu bekliyecem suan elimkolum baglı... Mesaja git »
Sph 100 modeli hocam suan yurt dısından iphone kablosu sipariş verdim usb takılan olan ordan yaZılım güncelleyebilirsem arabaya takacam... Mesaja git »
Kullanım kitapcıgı yok hocam sadece cihaz var elimde bir Arkadasdan aldım kullanamıyorum dedi... Mesaja git »
Sph DA-100 var bendede ama bt baglantı gözükmüyor cihazdan silinmişş gibi soluk duruyor cihazın arkada usb yeride yok nasıl güncelleme yapacagım... Mesaja git »
hocam bence kagıdı alan rolur dan kaynaklanıyordur bence onu sök sıcak suyun içinde beklet sonra kurula tak sorun gidecektir... Mesaja git »
forumdan daha önce aldıgım g3 ihtiyac kalmadığı için satlıktır Lg G3 16 GB Titan Turkcell'den alınmadır. Fatura Tarihi 05.11.2014 (15 A... Mesaja git »
hocam lazer jet de foto baskı malewsef zor injket makineler daha iyi sonuç verir... Mesaja git »
Lg G3 16 GB Titan Turkcell'den alınmadır. Fatura Tarihi 05.11.2014 Temiz durumdadır iphone 5s ile takas yapmak istiyorum altı üztü konusulur ... Mesaja git »
LG g2 32gb
başlıklı konuya yorum yazdı
(4 yıl önce)
Satıldı
konusunu başlattı
(4 yıl önce)
http://www.theinquirer.net/IMG/309/286309/nokia-lumia-930-5in-screen.png telefon değişimden geldi daha 13 ay garantisi var ürün sıfırdır hiç... Mesaja git »
küçük boyutlu olmasından yani evin üstünde tam ona göre yer var o yüzden... Mesaja git »
hayırlı satışlar hocam elinizde Wob-200 de var mı?... Mesaja git »
hocam benimkisi goprintten aldım 1 er litrelik fotograf kagıdına baskısı hiç iyi değil resimde yazıda güzelde size zahmet olmassa bana mürekkeblerin... Mesaja git »
teşekkürler hocam cevabınız için aynen dediğiniz gibi bide hangi çeşit kartuş kullanıyorsunuz baskı kalitesi biraz düşük benimkinde sizde nasıl ?... Mesaja git »
Hocam anlamadınıız herhalde ben bizim cihazlara tr dil desteğinde haber yok diye demiştim... Mesaja git »
tr dilden haber yok adamlar yarin satisa cikariyor... Mesaja git »
bir kere yaptım denemek için oldu gibi ama baskı kafasnı temizle dediğimde isse yine aynı hatayı verdi makineyiş söküp bide öyle deneyeceğim teşekkürl... Mesaja git »
yok hocam otadan yükledim ordan haberim oldu zaten... Mesaja git »
yeni güncelleme geldi haberiniz olsun Flyme OS 4.1.7A... Mesaja git »
teşekkürler hocam tahmin ettim peki ne yapabiliriz ?... Mesaja git »
WCDMA destekli olması lazım (TD-LTE / FDD-LTE / TD-SCDMA / WCDMA / GSM) özelliklerine baktım da sıkıntı yok gibi hocam... Mesaja git »
hocam bende 4 tane makine var ikisinde sag alt köşede programın uygalaması var... Mesaja git »
hocam denetim masasına girin aygıtlar ve yazıcılar bölümüne girin sonra yazıcınızın üzeinde sag tık yapın yazdırma tercihlerine girin ordan gerek... Mesaja git »
hocam denetim masasına girin aygıtlar ve yazıcılar bölümüne girin sonra yazıcınızın üzeinde sag tık yapın yazdırma tercihlerine girin ordan ge... Mesaja git »