Web sayfasıyla dlna nın bir ilişkisi yok. dlna ağdaki filmleri açmaya yarayan bir yapı. Tarayıcıdan aktardığınız görüntü tvnin dahili chromecast özell... Mesaja git »
Bir önceki güncellemede dlna özelliğini kaldırmışlardı, bununla alakalı olabilirmi?... Mesaja git »
Sarı ünlemdeki uyarının türkçesi şu şekilde. DSL'iniz (Dijital Suscriber Hattı) kararsız görünüyor. Destek ekibimize geri bildirim göndermenizi kesinl... Mesaja git »
Benim modemde yukarıda sarı ünlem işareti çıkıyor ve hattınız kararsız gibi bi uyarı veriyor. Sinyalde bir sorun varmı aşağıdaki tabloyu okuyabilenini... Mesaja git »
Kanalı otomatikte denedinizmi, bende bu şekilde sorunsuz çalışıyor.... Mesaja git »
Uydu kanal sıralaması belli aralıklarla karışıyordu, bu hata düzelmişmi?... Mesaja git »
Dts için passtrough- geçiş özelliğini kaldırmışlarmı bakabilirmisiniz.... Mesaja git »
Oreo bilgilendirmesi geldi ama sayfa açmıyor sizde nasıl?... Mesaja git »
Ben hangi maile attığımı hatırlamıyorum ama lisansı miboxtan sildirip tv ye aktarmayı yapmıştım. info olan maildir sanırım.... Mesaja git »
Adsl sinyali ile sıkıntı yaşayanlar olmuştu, fakat vdsl' de sıkıntısız bir cihaz.... Mesaja git »
Alt yazılar filmin ismiyle aynı olacak, bazı videoları oynatmamasının sebebi filmler yeni kodeklerle riplenmiş olabilir. x265 gibi. Klasörleri kitağlı... Mesaja git »
GTA şifrelerinden sonra Mia Khalifa skandalı... Mesaja git »
Benim tv otomatik ip almıyordu, manuel ayara çekip çözmüştüm. ip : 192.168.1.9 ağ mask : 255.255.255.255 dns : 192.168.1.1 Tv'nize verdiğiniz... Mesaja git »
Yeni yazılımlarla youtube uygulaması kalktı, artık o tvnin smart özellikleri çalışmıyor diyebiliriz. Ama cat6 ile ağdan paylaştığın klasör veya diskte... Mesaja git »
Telefondan izliyorsan, Modemde wireless kanallarını değiştirerek dene, belki kullandığın kanal başka ağlarla çakışıyordur. Temiz bir kanal bulup o şek... Mesaja git »
9305 kullananlar olarak 3-5 kişiyiz. Neden ayrı bir konu açalım ki. Aynı altyapı aynı yıl çıkmış bir tv için. Asıl sorun sizin 9305 kullananlara karşı... Mesaja git »
dsl-ac68u kullanıyorum asla donma yaşamadım. Sorun ya sizin internetinizdedir yada iptv hizmeti veren yerdedir.... Mesaja git »
Bence xiaomi tr’ye toplu mail atmamız lazım. Sırf android 8 güncellemesi aldı demek için yazılım çıkarmışlar. Her yerinden hata akıyor. İlk aldığımız ... Mesaja git »
Attığın videonun konuyla uzaktan yakından alakası yok.... Mesaja git »
Virtual Reality Ready
DirectX12 Ready
Gamestream to NVIDIA SHIELD
Core Clock: 1140 MHz (OC Mode); 1114 MHz (Gaming Mode); 1051 MHz (Silent Mode)
2DVI/... Mesaja git »
Sen hala halk oylaması falan olduğuna inanıyormusun cidden.... Mesaja git »
Netflix'i nerden izlersen izle üyelik gerekiyor.... Mesaja git »
Faturna gelince benide etiketle, merak ettim.... Mesaja git »
İnternet fiyatları devlete kaldıysa yanmışız ki ne yanmışız. Şekil A Elektrik ve doğalgaz faturalarına gelen zamlara bakın. 100lira gelen elektrik 18... Mesaja git »
Adamın ne bir resmi nede yaralarını gösteren bi görsel yok. Masa üstünde duran bi resim sadece. Note 7 olayından sonra apple da her çıkan modelde patl... Mesaja git »
Ben sorunun sensorde olduğunu düşünüyorum. Telefonu herzaman değil ama bazen kaldırdığımda uyanmıyor. Sadece aramalarda değil bu olay. Uyanmadığı için... Mesaja git »
cydia.angelxwind.net adresini ekleyip appsync Bu kaynaktan appsync bile yüklenmiyor hocam siz nasıl başardınız anlamıyorum.
Ayrıca buda çalışmıyor ... Mesaja git »
O kadar detaya da takılmayın hocam görülecek birşey değil o... Mesaja git »
İlerde yol ayrımı var vatandaş niye sağa geçip yol vermek zorunda oluyormuş? Adam sağdaki ayrıma gitmiyorki soldan düz devam ediyor. %100 korumalar ha... Mesaja git »
Sıkıştırılmş ses, ses kalitesi düşürülmüş anlamında değil orda. Ses kodlanarak gönderiliyor sesi avr veya soundbar çözüyor.... Mesaja git »
N11 de tüm yedek parçalar satılıyor, sorunlu parçayı alıp değiştirebilirsiniz... Mesaja git »
Benim anlattığım bağlantı şekliyle oreo gelmeden önce çalışıyordu. Müsait bir zamanda oreo yüklenmiş versiyonda da denerim. Daha önce Netflix'te 5+1 a... Mesaja git »