Benim Ps3'e de Black Ops 4 inebilse keşke...... Mesaja git »
Ne alsam kar bana abi. Diğer dlcler nasıl uğraştın mı çok ?... Mesaja git »
Tahminimce oyuncuyu seçip tüm maçları oynamadan geçtin abi. Diğerinde de takımı seçip tüm maçları geçmişsin. İkisinde de birer maç oyna kupa gelecekti... Mesaja git »
Konunun yüzde 94'ü pes ve fifa'dan futbolcu tanıyıp sağdan soldan duyduğu yorumlarla futbol konuşuyor.... Mesaja git »
Karlı kışlı dlc mi iki kişi oynanıyor sadece abi yoksa zombili mi ?... Mesaja git »
Başka ülkelerden oyun aldığım için plus indirimleri çok ideal oluyor. Umarım düzelir.... Mesaja git »
Abi Dead Space sipariş geçtim gelmesini bekliyorum.... Mesaja git »
Bir defa alıp bir daha alamadıysan işimiz var.... Mesaja git »
Abi o çok sıkıntı olur bana zira 16 hesap da dolu ve bir sürü oyun yüklü cihaza :(... Mesaja git »
3 gün önce aldım fakat hiç almamış kişide çalışır bence.... Mesaja git »
Bende de çalışmıyor fakat hiç almamış arkadaşımın cihazından aldık. Sen daha önce almış mıydın kendi cihazından ya da kaç defa aldın ?... Mesaja git »
zamazingo121212@hotmail.com Bu hesapta gta 5 vardı fakat şifresi değişmiş. Allah'a havale...... Mesaja git »
Rise of Tomb için ben varım fakat dlc hiç oynamadım abi. Ayrıca DS3 evde cd bulursam revive kupası vs. gelirim. Cumartesi günü oynayabiliriz DS3 hatta... Mesaja git »
Türkiye'de yapsalar dalga geçerler ama İsveç olunca ne kadar da cool duruyor değil mi ?... Mesaja git »
Ps3 üzerinden de bir şeyler yapılıyordu diye hatırlıyorum ama Ps4 gibi üzerine gelip pratik şekilde değildi abi. Vita'da da aynısı olabilir hesap yöne... Mesaja git »
Senin gibi sürekli pes oynayan birisi için sıradan bir kupa bence. Hiç oynamıyor musun bu sene yoksa :)... Mesaja git »
Abi bileğinin hakkıyla lider olan bir arkadaş TRQX2K11. Türk olarak da ilk yüzde olması beni mutlu ediyor.... Mesaja git »
Emekli mi olsak ne yapsak bu oyun işlerinden ...... Mesaja git »
Sana bu kupalar için badi lazım abi. Beraber yaparız online mühim değil.... Mesaja git »
Ben farklı zamanlarda yaptım abi. Atladığı bir şey vardır ki zaten aldım demiş.... Mesaja git »
5 farklı maçta, süperstar zorluğunda rakibini yendi isen alman lazım. Bende bir problem olmadı.... Mesaja git »
Yeni bir güncelleme ve kesin olarak kalktıysa çok güzel. :)... Mesaja git »
bana 40 dhli verin dünyayı fethedeyim - napolyon... Mesaja git »
Trophy meraklasına kolay Arcade Archives oyunları; - Karate Champ - Kid's Horehore - Super Dodge Ball - Double Dragon 2 - Mat Mania Exciting Hou... Mesaja git »
Trophy meraklasına kolay Arcade Archives oyunları; - Karate Champ - Kid's Horehore - Super Dodge Ball - Double Dragon 2 - Mat Mania Exciti... Mesaja git »
Trophy meraklasına kolay Arcade Archives oyunları; - Karate Champ - Kid's Horehore - Super Dodge Ball - Double Dragon 2 - Mat Mania Exciting Hou... Mesaja git »
Elimdeki tek hak oyunların hemen hemen hepsinin şifresi değişmiş. Kimseyi ifşa etmeyeceğim fakat bu tip şeyler kimseyi zengin etmez arkadaşlar. Yazık... Mesaja git »