Cevabınız için teşekkür ederim 1060 3gb ile 6gb arasında çok fark oluyormu?... Mesaja git »
64gb kullanıyorum ama güncelleme gelmedi hala...... Mesaja git »
Merhaba Mining işini araştırma aşamasındayım henüz. Elimde 5570 7750 ve 960m(Notebook) ile etherum için deneme yaptım fakat
-61 cannot allocate big b... Mesaja git »
Kardeşimde mi5s var, babamda da mi4 onlarda böyle bir problem yok. Rom konusunda biraz bilgisizim o yüzden hiç girmiyorum o işlere :) Umarım Nougat ... Mesaja git »
Bütün serilerde olan bir problem mi? bilginiz var mı?... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar bende geçtim hafta aldım telefonu. Genel olarak ihtiyacımı karşılayan bir telefon ama şöyle bir sorunum var, instagram da çoklu fot... Mesaja git »
benim bu değerler ile alabileceğim maksimum hızım kaç olabilir ? TTelekomu aradığımda 63mb alabilirsiniz diyor ama değerlerde max rate 115000 görünüyo... Mesaja git »
Gigabyte HD5670 OC 1GB GDDR5 ekran kartımı satıyorum. Uzun süredir kullandığım kartımı yeni ekran kartı aldığım için satıyorum. Kartı kullanırken at... Mesaja git »
Sorunsuz çalışan, Asus P5KPL-AM SE+Dual-Core E6500 2.93ghz İşlemci+Stok Fan şeklinde satılıktır.Resimler ve ekran alıntısı ürünün kendisine aittir. ... Mesaja git »
izmitte geleceğiniz yeri belirtin orada buluşalım.... Mesaja git »
sa. önümüzdeki hafta arnavutköye gelme durumum var eğer satılmaz ize bir yerde buluşup alalım . yada sanal pazarda olur benim için.... Mesaja git »
Yönetim sağ olsun konumuza doğru düzgün giremediğimiz için buradan devam edelim arkadaşlar... Mesaja git »
Arkadaslar bu maca gitmek istiyorum biletler satisa nerden cikicak acaba bilgisi olan varmi... Mesaja git »
teşekkür ederim hocam 0.2 ile baskı kalitesi çok iyi oldu. şimdi fan için bu baskıyı almayı düşünüyorum. http://www.thingiverse.com/thing:840907/... Mesaja git »
0.4 nozzle kullanıyorum hocam o yüzden 0.4 yapmıştım 0.2 ile bi deneme yapayım. Flexi denemem başarısız oldu :( sanırım fansız denememden dolayı oldu.... Mesaja git »
ilk baskıları aldım fansız bastım fena olmadı gibi. Bugün flexy ile deneme yapacağım bakalım nasıl sonuç verecek... Mesaja git »
Slic3r kullanıyorum hocam: # generated by Slic3r 1.1.7 on Mon Jun 15 15:03:55 2015 avoid_crossing_perimeters = 1 bed_size = 300,300 bed_... Mesaja git »
ilk katman sorununu çözdüm sanırım şimdide 2. katmana geçtiğinde çok hızlı hareket ediyor nokta nokta bırakıp geçiyor onu nasıl düzeltebilirim?... Mesaja git »
Bed'in üzerine mi yazdırıyorsunuz doğrudan yoksa cam kullanıyor musunuz?... Mesaja git »
aynen hocam sürekli uğraşmakta can sıkıyor daha düzgün bir baskı alamadım nozzle'ı 0.4'e çıkırıp bugün öyle deneyeceğim. Siz ilk katmanın yapışması iç... Mesaja git »
kaliteli baskı alırım diye düşünüyordum ama baskı süresi cidden çok uzayacak gibi görünüyor yeni nozzle siparişini yarın vereceğim. İlk katmanı yavaşl... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar bende filamentle testlere başladım oo-kuma filament aldım ama ilk katmanı bir türlü yapıştıramadım. 0.1mm nozzle kullanıyorum. T... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar bende filamentle testlere başladım oo-kuma filament aldım ama ilk katmanı bir türlü yapıştıramadım. 0.1mm nozzle kullanıyorum. ... Mesaja git »
filamentsiz ilk testlere başladım extruderin kafasına kalemi bağladım deneme amaçlı işleme başlıyor ilk harfi çizdikten sonra Arduino Mega enerjiyi ke... Mesaja git »
doğru hocam daha önce çalışıyordu ölçü aleti ile test ettim. Sanırım rezistans yandı bugün yeniden sipariş vereceğim.... Mesaja git »
Felix'e benzer bir sistem kurdum hocam. Min Dereceyi değiştirdiğimde hareket ettirebildim kalibrasyonunu montajı henüz tamamlamadığım için daha başlam... Mesaja git »
50x50x80cm bir sistem hazırlıyorum hocam. Dünkü sorunu tamamen çözdüm sağolsun arkadaşlarda yardımcı oldular. Extruder motorunu hareket ettiremedim h... Mesaja git »
// ENDSTOP SETTINGS: // Sets direction of endstops when homing; 1=MAX, -1=MIN #define X_HOME_DIR -1 #define Y_HOME_DIR -1 #define Z_HOME_DIR 1... Mesaja git »
Felix'e benzer bir tasarım yaptım hocam X,Y deki değerleri sayı küsüratı çok çıkınca yuvarlama yapmak istemedim zaten x,y ile ilgilide bir sorun yok ş... Mesaja git »
2 Yazdığımda anca istediğim kalibreyi yaptı hocam ama home yaptığımda aşırı yavaş çalışıyor 80cm Mil var 30dk'da home anca yapar. Diğer eksenlerde bir... Mesaja git »
Hocam orayı 40'a kadar düşürdüm hala fazla gidiyor. Düşürdükçe Home yapma hızıda çok düştü acaba nerde hata yapıyorum çözemedim gitti.... Mesaja git »
Z eksenindeki sorunu bir türlü çözemedim. 12lik 4 hatve Vidalı mil kullanıyorum kullanıyorum. Repetierde manuel hareketlerde fazla gitmeye çalışıyor. ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar yazıcıyı yeni topladım bağlantıları yaptım ama repetier programinda z eksenini manuel hareket ettirdiğinde istedigim noktandan fazl... Mesaja git »