edit
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(9 ay önce)
sigarasız hayat daha güzel.içmeyin bırakın arkadaşlar..... Mesaja git »
20 yıllık tekken hayranı olarak; oyun güzel olmuş arkadaşlar.oynatıyor kendini. klasik tekkenden biraz farklı oynanıyor ama. vaza kartı aldık... Mesaja git »
20 yıllık tekken hayranı olarak; oyun güzel olmuş arkadaşlar.oynatıyor kendini. klasik tekkenden biraz farklı oynanıyor ama. vaza kartı aldıkça com... Mesaja git »
2 RAM / 16 ROM (SD kart desteği)
Snapdragon 425 işlemci
5 inç HD ekran (1280 x 720)
13 Mpx arka 5 Mpx ön kamera
3120 mAh pil
Çift SIM
Global ROM Tele... Mesaja git »
yemez memleket de kızlar, erkekten bıkmış. misal; Şabaniye diye Instagram profili oluştursam .1000 tane abaza net.. gülüyorum ağlanacak halimize??... Mesaja git »
Arkadaşlar moralim çok bozuk... herşeyden önce olayı anlatmak istiyorum... işyerinde oturuyoruz . PlayStation var bizim depoda pes oynarız biz sürekl... Mesaja git »
Arkadaşlar moralim çok bozuk... herşeyden önce olayı anlatmak istiyorum... işyerinde oturuyoruz . PlayStation var bizim depoda pes oynarız biz sürekl... Mesaja git »
bence zorlama Bir işlem... 1adet lga 775 sistem .1 adet crt monitör toplarım çok cüzi bir miktar a . oyun mu oynuyacam açarım oynarım kapatırım.. ... Mesaja git »
spoiler spoiler çok sayıda polisiye film izlemiş biri olarak , senaryo da training day (ilk gün)den + yüzüklerin efendisi den esintiler taşıyan bir... Mesaja git »
bende şahsen bayan kasiyerler ile hiç muhattab olmuyorum. insan gibi hareket eden i çıkmadı karşıma.... Mesaja git »
bu ülkede kızların bu şekilde olmaları bu ülkeden kaynaklanıyor demekki , kızlara yapılan, anne baba baskısı,abi baskısı bu hale getiriyor demekki. ... Mesaja git »
yok hocam hiç bana göre değil, ben daha çok sarışın hatun seviyorum.olmuşken sarışın olsun yârim... Mesaja git »
Baştan yazayım başlık işin şakası!?? Asıl konumuz yurtdışında n evlenmek!! Herşeyden önce kendimi tanıtayım... ben 32 yıllık 1 adet Murat hiç evlenmed... Mesaja git »
çocuğum olsun istiyorum .erkek olursa halı sahaya gidrriz .kız olursa PlayStation oynarız ??... Mesaja git »
yoo ben Çinli karı getirmiyorum yanlışın var ama komik ti... Mesaja git »
Üşengecim
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce)
amaç sahibi değilsin, veya başçavuşla çok ilgileniyorsundur şaka şaka; bişeyleri amaç edin . mesela vücut geliştirme gibi... Mesaja git »
çok haklısın kardeşim!! burda parası olmayanı insan yerine koymuyorlar bile,... Mesaja git »
hiç belli olmaz, nekadar süre içinde geleceği, aldığın ürüne bağlı (en az 1 hafta engeç 60 65 gün.hiç gelme me ihtimali de yok değil.benim başıma gelm... Mesaja git »
istedikden sonra olur niye olmasın. Allah sağlık sorunları vermesin,gerisi kolay... Mesaja git »
...
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce)
amaç olması lazım... örneğin şu otomobil, VEYA şu dili öğreneceğim,şu enstrüman ı öğreneceğim gibi... Mesaja git »
doztum çok bilgilsin bu konuda pattaya falan ne iş? başına gelmiş gibi konuşuyorsun... Mesaja git »