Binbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 238 (Bu ay: 0)
Şehirlerarası Araç Kiralama
Arkadaşlar İstanbul'dan Adana'ya şehirlerarası araç kiralama için önereceğiniz firma var mı? Uygun fiyatı enterprise ve budget veriyor gibi.
Araç ücreti + tek yön ücreti + yol geçiş ücretleri + yakıt dışında bir gider var mı gözümden kaçan?
Bir günlük kiralayacagım, genelde günlük 500 km sınır koymuşlar, 500 km üstüne km başı ücret.Buna takılmayan firma var mı?
Şehirlerarası Araç Kiralama
Arkadaşlar İstanbul'dan Adana'ya şehirlerarası araç kiralama için önereceğiniz firma var mı? Uygun fiyatı enterprise ve budget veriyor gibi.
Araç ücreti + tek yön ücreti + yol geçiş ücretleri + yakıt dışında bir gider var mı gözümden kaçan?
Bir günlük kiralayacagım, genelde günlük 500 km sınır koymuşlar üstüne km başı ücret.Buna takılmayan firma var mı?
Xiaomi 12T mi Samsung S21 FE mi?
2si arasında kaldım arkadaşlar.xiaominin ekranı bataryası büyük, hızlı şarj var.samsungda kablosuz şarj var kamera iyi.pek oyun oynayacağımı zannetmiyorum, telefon yeni diye belki denerim bişeler.şu anki telefonum huawei mate 20 lite.yani samsung da xiaomi de kullanmadım.
kameraları, ekranları arasında çok fark var mı?arayüzleri nasıl?kronik problemleri var mı?
genel olarak kullanımım kamerası, borsa uygulamaları, tradingviewde çizim, kripto, bankacılık uygulamaları, sosyal medya
Borsacı Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?
|
Kredi Kapatmak İçin Kredi Veren Banka
|
E-devletten Seyahat İzin Belgesi Alan Var Mı?
|
|
Simultane Çevirmen İçin Kulaklık Önerisi
|
FLO İnternet Alışverişinde İadede Kargo Ücretini Ödemiyor
|
Bu plastik şey ne işe yarıyor??
|

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.187
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.709 (Bu ay: 526)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic