Kitten ayrılmış fotoğraf makinesi
|
Taahhütlü tarifelerde cayma bedeli nasıl hesaplanır ?
Neredeyse 2 senedir Turkcell'in Rahat paketlerini kullanan biriyim. Fiyatları artık absürd bi noktaya geldiği için numara taşıyıp Türk Telekom'a geçmedim istedim. 3 tane müşteri hizmetleriyle görüştüm bana bi türlü sorduğum şeyin cevabını net olarak veremediler. Hatta bazısı o bilgiyi veremiyoruz bile dedi
Kısa bir örnekle açıklayayım. 300TLlik bir pakete 12 ay taahhüt yaptım. 20'sinde hattım açılduı kullanmaya başladım ama 1 hafta geçtikten sonra çekmediğini gördüm uğraştırdı iptal ettirmek istedim. Benim ödeyeceğim tutar nedir ? Yani bunun cevabını vermek nasıl bu kadar zor olabiliyor ben anlamıyorum. Gerçekten bu bilinmeye bi şey mi ? Sitede yazan bu;
- 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhüt verip, taahhüt süresi içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, devreden, Şirketimizce sunulan faturasız tarifelere geçiş yapan ve Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı ve faturasız işbirliği tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturasına 12 dönemlik taahhüdü baz alınacak şekilde taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olan tutar yansıtılacaktır.
Ama bundan da hiç bi şey anlamadım. Birisi lütfen beni aydınlatsın.
70k'ya kadar sadece kasa hakkında fikir/öneri
Selamlar. Yine birilerine sistem topluyorum
Kaliteli parçalar üzerine bi sistem oluşturduk. Evet biraz pahalı duruyor ama talep üzerine seçebileceğim en iyi parçaları seçtim. Forumdaşlardan da fikir istiyorum. Hazır sistem veya böyle toplama araçlarından olmalı. Parça parça alınma durumu bulunmuyor.
Sistem bu şekilde. Merak ettiğim konu bunda neleri çok düşürmeden kısarsak buna bi 4070 ti super koyabiliriz ? Önerilere açığım yoksa sistem bu şekide alınacak.
Selamlar. 3-4 yıldır Cloud Alpha kullanıyorum. Tank gibi kulaklık fakat uzun kullanımlarda artık boynumu ağrıtıyor. Wireless kulaküstü bi kulaklığa geçmeyi düşündüm ama onlara da 6-7k vermediğim sürece doğru düzgün bi şey alamıyorum. Araştırırken başlıktaki kulaklıklar çekti dikkatimi. Genel ağırlığı gaming olacak şekilde bu iki kulaklıktan hangisini almak daha mantıklı ? Alan kullanan var mıdır ? PC için kullanıcam sadece onu belirtmek isterim. Bir de mikrofon durumu var tabi. Bu kulaklarda mikrofon var mı emin değilim ki varsa da PC'de kullanılıyor mu acaba ? Başka önerilere de açığım.
Şuan amazonda neredeyse aynı fiyata sahipler.
Maksimum 51-52k Sistem
Selamlar arkadaş için 51-52 gibi bi bütçeyle bir sistem bakıyoruz. Hazır sistemler son dönemlerde çok avantajlı gelince yine öyle yapalım dedim.
Gamegaraj'da bi sistem dikkatimi çekti. Bi kaç düzenleme de yaptım. Bu haliyle 47.446 Fakat yanına bi de alttaki soğutucuyu eklersek toplamda 50348TL yapıyor.
Ne düşünüyorsunuz başka yerde daha mantıklı sistem var mıdır ? Ya da ekleyip çıkarabileceğim bir şey ?
Sistemin linki;
SSD'yi 990 Seçip güç kaynağı ve anakartta değişiklik yapılmış hali;
Lian Li Lancool II Hakkında
Aile için 5bin'e kadar telefon önerisi
Daha önce böyle bir konu açtım mı hatırlamıyorum. Fakat şuan 2 tane 5bintl'ye kadar bir telefona ihtiyacımız var. Yani aynı telefondan 2 tane alınacak. Sorun çıkarmasın rahatça kullanabilsinler istiyorum. Şöyle bir baktım aklımdaki seçenekler;
Bu da varmış;
------
Bu arkadaşlardan en mantıklısı hangisidir ? Varsa başka öneriniz onu da değerlendirebilirim.
Ne kadar sıcak bilmiyorum. Almakla almamak arasında çok fazla kaldım. Paylaşayım belki almak isteyen olur
https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-3070-256-bit-gddr6-gaming-z-trio-8g-lhr-ekran-karti-p-HBCV00000U1EDA
Çeşitli Mekanik Klavye İndirimleri (İtopya)
Forumun ikinci el kısmında benzer klavyelerin 2-3 yıllık halleriyle çok daha pahalıya satılmaya çalışıldığını görünce dikkatimi çekenleri burada paylaşmak istedim. Sıcak değilse affola.
Ayrıca k68'i gözüme kestirdim.
1.139,88 TL
1.399,00 TL
798,20TL (İtopya indirimi bitmiş fakat amazon başlamış)
676,12 TL
772,37 TL
SanDisk 500GB Ultra 3D Sata3 430TL Amazon
2019 nisan ayında 489 liraya almıştım. Çatır çatır çalışıyor hala çok memnunum. Yanına bi tane daha alayım diyodum bakıyodum sürekli 430 liraya düştüğünü görünce aldım aynı zamanda paylaşmak istedim. Belki faydalanmak isteyen olur.
Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 69.192 (Bu ay: 1.657)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.514 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar