İran'ın attığı füzeler Türkiye'den görüldü. Gg Wp
.
kaynak şüpheli silinebilir.
Bu da oldu, Muş'ta plastik yağdı.
Alıntı
metni:Muş'ta doluyla birlikte yağan ancak erimeyen yuvarlak cisimlerin sırrı çözüldü. Laboratuvarda yapılan incelemeye göre, bu maddenin poliüretan yani plastik olduğu görüldü. Cismin hava akımıyla birlikte atmosfere karıştığı belirlendi.
Sonumuzu bu naylon sevdamız getirecek anlaşılan.
Bebek Ticareti - Ücretli Sahiplendirme
Haberin kaynağı :
Bu nedir yahu? Yabancı uyruklu kadınlar Türkiye'ye gelip çocuklarını satıyorlarmış. Sarı sitede filan hayvan satımına "ücretli sahiplendirme" kılıfı uyduruyorlardı, haberin içinde aynen şu yazıyor :
Alıntı
metni:Bende kız bebek var, 40 günlük. Ücret talebim var. Karşılayana evlatlık vermek istiyorum. 100 bin istiyorum.
TCL tv 58P635 Kanalların yer değişmesi problemi
Merhabalar. Kasım ayındaki kampanyalardan faydalanıp tcl 58p635 tv aldım. ancak tvde sürekli olarak kanalların yer değişmesi problemi yaşıyorum.
Televizyonumda türksat ve hotbird olmak üzere 2 uydu bağlı. diseq cihazı ile kablolar tek kablo halinde cihaza geliyor. Türksat da tkgs kapattıktan sonra yerli kanallarda yer değişme problemi olmadı ancak hotbird'de sürekli bu problemi yaşıyorum ve hotbird kanallarını izleyemiyorum. Bu konuyla ilgili servisi bilgilendirdim benden olayın videosunu istediler, attım ama merkezden haber verecekler dendikten sonra bir gelişme olmadı. bunu nasıl çözebilirim? cihaza ekstra bir dekoder takmayı düşündüm ama 4k bir dekoder hem maliyetli hem de neden televizyonun özelliği varken böyle birşey yapayım diye düşündüm. Çözüm fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
sorunu anlatan video :
Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda konuşma yaptığı sırada fenalaşarak yere yığılan ve ardından hastaneye kaldırılan Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
Geiger / Müller Sayaçları , Radyasyon Dedektörleri Hakkında
Merhabalar bu alanda bilgi sahibi olan arkadaşlara bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Düşük bütçeli bir radyasyon dedektörü ne önerebilirsiniz? Ölçümlerini baz değer alabileceğim güvenilir ölçüm yapabilen bir cihaz olmasını istiyorum. Şu an en makul cq-320 plus modeli üzerinde düşünüyorum.
Ayrıca diy bir dedektör yapmak istesek bunu en başarılı şekilde nasıl oluşturabiliriz? sbm-20 tüpleri normal cam tüplere göre daha iyi midir?
Merhabalar arkadaşlar. 5oo.ooo civarı nakit bütçem var. Sıfır hafif ticari almayı düşünüyorum. Öncelikle önem verdiğim şeyler İç hacim ve yakıt. Ancak konfor ve iç donanım fonksiyonları da bana cezbedici geliyor. Bu fiyat aralığına sıfır hangi araçları önerirsiniz?
Genel olarak tarım (gübre çuvalı sandık vs. ) ve iş yerimde altyapı malzemesi taşımak için kullanacağım (merdiven kablo vs.). Ayrıca Şehir dışında gezmeyi de severim. Köy yollarında üzmemeli.
Şu an aklımda maxi gövde doblo premio plus var. Muhtemelen çeki demiri ile birlikte alacağım. Bir de hafif ticari araçlarda ön arka tampon koruma yasal olarak bir sorun teşkil ediyor mu? Bilgi, tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
01.06.2022 Elektrik Zammı
Elektrik ve doğalgaza zam yapıldı. Doğalgazda fiyatlar konutta yüzde 30, sanayide yüzde 10 arttı. Sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektiğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam geldi.
Kaynak :
Meslek: Developer C#/Php/Java/C++
Asus Rog ScarII Rtx2060 |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.851
İkinci El Bölümü Mesajları: 155
Konularının görüntülenme sayısı: 163.410 (Bu ay: 3.353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.640 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic