Merhaba arkadaşlar işim dolayısıyla en az 32 gb ram olması ve pili biraz uzun gitse fena olmayacak laptop tavsiyelerinize açığım. Arada oyun oynayabilmek için ekran kartıda iyi olursa tadından yenmez.
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda sıklıkla aldığım bir sorun. Seyir halinde giderken birden araç teklemeye başlıyor. Motor ve elektronik arıza simgeleri yanmaya başlıyor. Hızı gittikçe düşmeye başlıyor ve araç kendini N(boşa) alıyor. Bir kaç saniye sonrada araç duruyor. Araç otomatik dizel 2017 model sandero stepway. Bugüne kadar hiç birşeyi yoktu, bu hafta servise götürdük. Herşey çalışıyor yapacak birşey yok. Bir daha böyle bir hata alırsanız. Aracı çalıştırmayın. Yol yardım gelip baksın, eğer çalıştırırsanız. Hafızasındaki son mesajlar silineceğinden ne olduğunu göremeyeceğiz dediler. Ama bu cevap beni tatmin etmedi tekrar trafiğin ortasında böyle birşey yaşamak istemiyorum. Riskli bir durum akan trafikte, daha önce böyle birşey başına gelen yada duyan var mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktada belirttiğim gibi 10 bin tl yi geçmeyecek 4k 100 hertz seviyesinde 55 inch ten büyük olmayacak tv lere bakıyorum. Samsung 55q70t yi gördüm ama diğer önerilerinize de açığım. Uzun yıllar sorun çıkarmadan götürmesini istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
vw polo telefon tutacağı önerileriniz?
|
Turknet 2 gün internet kesintisi sorunu
|
|
Aynı trafik cezasını memur sisteme iki kere girmiş?
|
İnternetin tamamen kesilmesi
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 912
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.935 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic