Selamlar arkadaşlar. 6 ay önce ben aldım şimdide bir arkadaşım almış benden habersiz sorsa alma derdim belki :) Ürün harıka performans efso ama abi çözemedik.
Benim sistemimde AM5 - Gigabyte B650M GAMING X AX - Kasam Cooler Master TD500 v2 Mesh- Herşeyi doğru takıyoruz ama olmuyor. Bılgısayarcılara goturdum Radyatörün üzerindeki fanları rgb olarak kasadan kontrol edebılıyorum ama işlemci soğutucununki hiç yanmıyor bile. Anakartta başka giriş bulamadık yer yok. Başka yerlere takınca calışmıyor. Onu tak bunu cıkar vs vs her yol denenıyor ama orası calısmıyor. Salladım artık performans guzel ıslemcı buz gıbı dedım rgb olmasın ee şimdi arkadaşta aldı aynı sorun AM4 anakartta Asus marka onunkide b550 gerısını hatırlayamadım Kasası full cam olan kasalardan rgb controllerlı felan ee dedım baba hayırdır. Yabancı sıtelerde baktım baya bu sorunu yaşayan olmus ama cozum bulan mantıklı bısı sunan olmamış yada anlayamadık ınkılıccemız mı yetmedı noldu bılemedım. Bızım tayfadan mutlaka kullanan vardır bununla karşılaşmıştır dıyerek buraya yazmak ıstedım. Yardımlarınızı beklıyorum teşekkurler dostlar.
|
FULLHD LED + HDMI 500 TL MONITOR TAVSIYESI
|
Sistem tavsiyesi
|
3500 TL sistem tavsiyesi(Amerikadayım)
|
|
1500 TL OYUN BILGISAYARI
|
|
|
Meslek: ABB-Kamu Görevlisi - Gamer
İlgi Alanları: GAME GAME GAME
INTEL CORE I7 2600K / / GIGABYTE Z68X-UD4 / / G.RIPJAWS 8GB CL8 / / Sapphire R9 290x Trix 4 GB / / CORSAIR FORCE 3 60 GB SSD / / WD CAVIAR BLACK 1 TB |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 5.002 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware