Pixel 9 Serisi Gelecek mi?
|
Merhaba.
Başlıkta bahsettiğim gibi. Aylık ödeme planlı paylaşım yapıyorum. Hesabım 3 gün önce yenilendi. Düşünenler iletişime geçebilirler.
Merhaba arkadaşlar.
12 13 sene önce alınan simit floresanlı ampulüm patladı ve artık bu tarz simit floresanlar bulunmaz oldu. Avize de eklediğim resimdeli gibi içi bu şekilde. Elektrikten pek anlamam ama bir elektrik ustasına götürüp bu avizeyi normal led armut ampul bağlayacağım bir şekle getirebilir mi? Kabloyu normal duya baglayacak
Arkadaslar selam,
Olayı özetlemem gerekirse;
Geçtiğimiz Pazartesi günü 15.01.2024'te iş yerim önünde kaldırım kenarı park halindeki aracıma yan komşuya malzeme getiren TIR şoförü geri geri giderken park halindeki aracıma çarptı ve kaporta kısmına ciddi hasar verdi. TIR şoförü ile tutanak tuttuk. Aracımda kasko mevcuttu ve kaskomun haklarından Oto Kurtarıcı talep edip anlaşmalı en yakın oto servise çektirdik.
Dün de aracıma atanan eksperin tuttuğu degisim / onarım görmesi gereken parçaların listelerini çıkartmış. Kaza görsel ve değişim, onarım görmesi gereken parça fotoğraflarını en son alta koyuyorum.
Şimdi sorun şu ki doğrudan mağdur olduğum için Allah'tan kaskom olduğu için oto kurtarıcı, oto servis, ikame araç hizmetini kaskomdan kullanabiliyorum, kaskonun bozulmaması için de kasko firmam karşı tarafın sigortasından bu parayı talep edecek.
Oto servisle görüştüğümde aşağı yukarı parça tedariğin ve yapılmasının 3 haftadan önce çıkmayacağını söylüyorlar. İkame araç için de maks olay başına 1 hafta verebiliyorlar. Kaskom olmasa nasıl olacaktı, yani ortada 2-3 hafta araçsız kalacağım bu mağduriyet nasıl giderilir, deneyimlerinizi ve fikirlerinizi aktarırsanız sevinirim.
Günün sonunda değer kaybı talebinde bulunacağız. Fikrinizi almak için soruyorum. Kalan 2 haftalık araçsız kaldığım zaman diliminde aynı segment bir araç kiralasam bu bedeli de karşı taraftan değer kaybı zamanı talep edebiliyor muyuz ve olumlu sonuclanıyor mu bu talep?
Durduk yere, hiç yoktan böyle bir olay geldi basımıza ve öyle böyle derken 1 ay araçsız kalıyor ve doğrudan aracımda ciddi tramer çıkacak. Kaskom olmasa bu süreç nasıl ilerlerdi vay halimize.
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.
Wisdom Nerede
Gecenin 5'inde hala uyumamışken uzun zaman sonra foruma düşünce yolum ve de konu dışına girince aklıma hep wisdom gelir. Hala aktif misin buralarda ey WISDOM...
Hiç unutmam 9-10 sene önce "H
Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz" konusuna nereden bulduysan hiç de popüler olmayan Brika'dan bir şarkı paylaşmıştın ve o gün bugündür o hiç de popüler olmayan ama mükemmel şarkıları olan kadını sayende ben de keşfetmiş ve hala ara ara dinliyor bulurum kendimi.
Herkese iyi geceler dostlar.
Edit: Wisdom bacomdan duyduğum o şarkı;
https://www.youtube.com/watch?si=eDNn1UD9CpheNYCW&v=RotQ6BDKzPY&feature=youtu.be
Merhaba egea aracımda kaç aydır sürücü koltuğunda civata gevşemiş de o boşluk kadar tık tık sesi çıksrıyor özellikle kasislerde ,frenlerde kendini cok belli ediyor. Sorun nedir sizce? Dediğim gibi civata gevşemesi vs gibi bi problemse servise gitmeden kendimiz halledilir miyiz
Arkadaşlar merhaba,
Harici diskime bir dosya aktarımı yapmıştım. Bu dosyayı nereden, hangi lokasyondan, hangi IP adresinden aktarıldığına dair öğrenebilmenin bir yolu var mıdır?
Önemi, kanıt olarak bir mahkemede kullanılacak olması. Yani hayati değer taşıyor
Yardımcı olabilecek, bilgilendirecek arkadaşlarım varsa rica ediyorum.
Sevgiler...
Merhaba,
Yarın olası bir araç alımı olacak. Ve sanırsam bu araç üzerinde ekspertizde çıkacak Avrasya, HGS gibi borçlar çıkacak. Satın alırken bu borçları da alan taraf devralmış mı oluyor yoksa hangi araç sahibinde olduysa o araç sahibine yazılı şekilde mi duruyor borç?
Arkadaşlar görseldeki gibi referanslar bölümüne bir şablon hazırlayabileceğimiz hazır html kodları var mıdır internette?
A3 LAZER YAZICI TAVSİYESİ
Arkadaşlar merhaba,
A3 baskılı yazıcı arıyoruz. Tonerli olması ise en büyük kriter. Tavsiyeleriniz var mı acaba?
İlgi Alanları: Tony Stark
Mütevazi insanlari enayi yerine koymaya çalismayin, sesini çikarmiyorsa kalitesindendir. |
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.733
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 75.737 (Bu ay: 1.531)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.385 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic