Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 3170 (Bu ay: 6)
Alman kızlarıyla evlenilir mi?
Türk kızlarından çok bunaldım artık. İnsanın ruh halini bozuyorlar. Tanışmak mümkün değil hiçbiriyle. Anlamıyorum yahu, sana hiç kimse yürümese, kimle tanışacaksın ne bu hava? Çok fazla kızla da tanıştım, gerçekten sıkıntılı Türk kızları. Bir kız hayatta bir erkeğe yürümez, resmen işlerini kolaylaştırıyoruz işte yürüyerek. Teşekkür ederim hayır de yolla en fazla. Yook, ille bir artislik. Bunu asla düşünemiyorlar. Resmen durumsal farkındalık diye bir şey yok Türk kızlarında. Her zaman genç olacağını, her zaman talep göreceğini sanıyor. Sen 35 e gelince artık kimse sana yürümeyecek, ne bu afra tafra ki? Türk kızlarında özgür düşünce diye bir şey yok. Burnu bir karış havada. Ondan zaten düğün falan olunca milyar dolarlar istiyor senden, para kazanmak ne kadar kolay bilmiyor ki.
Sırf bu yüzden bence Türk kızlarının mutlu olmayı haketmediğini düşünüyorum basbaya kötü Türk kızları. İyi olanları tenzih ederim, birkaç tanesiyle karşılaştım sonradan benim hatalarım yüzünden olmadı. Artık zaten benim öyle birisiyle tanışmam imkansız, iyi olanlar kapılmış.
Hiçbir Alman veya Rus kızına yürüyüp de böyle çok sert terslendiğimi hatırlamıyorum, yapmıyorlar çünkü. Ne zaman bir Türk kızına yürümek istesem geriliyorum, Almanlarla falan daha kolay. Belki Almanların da geçmişte çok fazla ilişkisi olabilir mi bilemiyorum, ama Türk kızı gibi rahatsız çıkacağına öyle olsun ne yapalım.
Şimdi diyecekler, çok tacizci tecavüzcü var zart zurt. Londra'daki kızlar ölsün o zaman? Orada çok daha fazla oluyor böyle olaylar. Kızların basit bir insan sarrafı olma yeteneğine sahip olmaları şart.
Bir yazılım geliştirdim, satış yapacağım ama bu KDV vs. malum çok yüksek. Fiyatı da çok fazla yükseltemiyorum. Yazılım geliştirenlere vs. vergi muafiyeti olayları vardı yok mu öyle şeyler nasıl yapılıyor? Hatta, Almanya'ya da satabilirim yazılımı. Ki en çok kar o zaman oluyor. O zaman KDV öder miyim? Şirketim var.
10 yıl önce falan kullanmıştım garip bir şekilde daha intihara meyilli yapmıştı beni ve agresif. Hala öyle mi bu tip ilaçlar?
|
|
|
Instagram da kız düşüyor mu?
|
|
Plajda nasıl kız tavlanır?
|
Meslek: Öğrenci
|
GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart || Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı |
| 23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg |
Son Giriş: 13 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4.847)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.587 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
6 Yanıt
0
proje yaptırdım claude a gayet mümkün olabilir dedi. Hatta sen çok zekisin dedi bana. Claude beni kayırıyor ya 

Dedim anne bu ne, oğlum dedi beğendiklerime attım çok hoppa olanlara like atmadım dedi