Dolmalık biber 40 tl
Bugün pazara gideyim dedim. Hanım benden özellikle dolma biber fiyatını sordu. Fiyatlar 35 40 tl arası. Pazarcılarla biraz muhabbet ettim çoğu mal çürümeye yüz tutmuş durumda. Yani fiyat artışları talebin azaltılmasını sağlıyor. Yani ağalar çok büyük bir cisim geliyor. Kriz mriz henüz hiç bir görmedik daha.
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl
Evet aldığım bu yönde. Fiyat tam belli değil ancak rakamın bu yönde olacağı tahmini olarak söylendi. Kaynak vs... demeyin lütfen. Sarı etiketli apikoğlu olmayacak zaten gelmiyor denildi. Polonez, namet, belki cumhuriyet bulursanız alabilirsiniz. Ucuza bişey beklemeyin bence..
Afganistan Merkez Bankası Faiz Silahını Çekti
Son 1 ayda Afganistan afgansi dolar karşısında %12 değer kaybetmiş. Bu duruma sinirlenen Afganistan merkez Bankası faiz silahını çekme kararı aldı.
Buyrun faiz silahı
Akp olmasa sürüye çoban yapmazlardı. (Babacan içerir)
|
Erzurumlu şener şen
Paran yoksa öğrenci olma
Bugün en kötü eline 1500 tl lazım ünide okumak için. Asgari ücretin yarısı. Bu her zaman böyleydi. 97 de bir ünv li arkadaş aksarayda restaurantlarda komilik yaparken muhabbet etmiştim. Fakir ailem var o yüzden çalışıyorum. Şimdi beş kuruşunuz yoksa parttime çalışman gerek. Kaldı ki 90larda ünv bitirdin mi iş garantin vardı. Şimdi aç sefil bitirsende yok. Yani boşuna sefillik çekmeyin. Tıp filan okumuyorsanız ailenizede yük olmayın.
Dsg kullanım klavuzu gerçekten var mı
|
Tv+ dizi ve filmleri açmıyor
Superonline internetimin taahhüdü bitmişti. Yeni teklifi kabul etmedim. Onun yerine turkcell kullanan varsa 130 tl ye 100mbit sınırsız internet+tv plus+5 tane turkcelliye bedava seçeneği sunulunca kabul ettim. Ve en güzeli wifi 6 modem geldi. Bayiden gelip modem ve tv plus kuruldu. Buraya kadar sıkuntı yok. Hatta pandemi sebebiyle 100mbit 200 mbit olarak sunuluyor imiş çok hoşuma gitti.
Benim sıkıntım kendi dizi ve film uygulamalarını tıklayınca ne görüntü geliyor ne de ses. Var mı başın gelen?
Cevheri güvenin cem karataş videosu
|
Rüzgar tribünü ve güneş panel sistemi yaptıran var mı?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.612
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 131.528 (Bu ay: 761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.894 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic