Silinsin
Silinsin
Merhaba arkadaşlar 2004 Astra h 1.4 araca sahibim bugün direksiyon hidroliğini 7-8 defa hidrolik kutusundan şırınga ile boşalt doldur yaptım ilk 2-3 değişimde direksiyon git gide yumuşadı ve içerisindeki kirli yağ bir miktar azaldı güzel bir yağ elde edene kadar temiz hidrolik yağı ekledim. Fakat sonunda direksiyon daha sert bir hal aldı kollarım ağrıdı neredeyse çevirmekten. Bunun sebebi hava yapmış olduğundan olabilir mi acaba ? Bir arıza kodu vs vermiyor direksiyonu çevirirken pompanın çalışmasını duyuyorum. Koyduğum hidrolik yağı Yeşil Febi marka
Dragon Ball Sparking Zero Türkçe Yama İstek
Merhaba DeepL Çeviri ile bu oyunun çevirisini yapabilecek var mı acaba ?
Dragon Ball Sparking Zero [ PC ANA KONU ]
Dragon ball ve Anime severlerin büyük bir heyecan ile beklediği Dragon Ball Sparking Zero Deluxe ve Ultimate sürümleri sipariş verenler için bu gece saat 12.00'da açılış yapacak. Bu kadar zaman geçmesine rağmen bu oyun hakkında ilk ana konuyu benim açıyor olmam biraz üzmedi değil açıkçası, çünkü koca forumda dragon ball seven bir insan olmaz mı ? Her oyuna Ana Konu açan üyeler bu oyunu pas geçmişler üstelik steam satışlarında en üst sırada olmasına rağmen.
Neyse bekliyoruz umarım güzel ve kaliteli bir oyun olur.

Arka Fren Kampanaların Paslanması
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay oldu olmadı bosch marka kampana aldım ve değişimini sağladım. Geçenlerde biraz yağmur yağdı ve ertesi gün baktığımda kampanalar hemen paslanmış. Orjinal kampana böyle çabuk paslanır mı acaba ? Bu normal bir durum mu ? Kimileri boyatılması lazım demiş kimileri de gerek yok demiş. Benim sorum ise şu bu durum normal mi ? Bu şekilde kullanmamın bir sakıncası var mı ? Pasına çokta takılmıyorum açıkçası benim için önemli olan sağlam ve sağlıklı olması.

Merhaba arkadaşlar Astra h 2004 1.4 Z14XEP motor koduna ait tork ve açı değerlerine ihtiyacım var nereden bulabilirim acaba ? İnternette biraz araştırdım ama hep yabancı kaynaklarda farklı değerler çıkıyor. Araçta triger seti değişimi devirdaim değişimi silindir kapak contası değişimi yapacağım. Haliyle yan kapağın bütün civatalarının tork ve açı değerlerine ve silindir kapak civatalarının tork ve açı değerlerine ihtiyacım var. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Kaza Sonrası Mağduriyet Gidermek Hakkında
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü ufak bir kaza yaşadık ve karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Aracım pazartesi gününden beri serviste aracı eşim günlük işe gidip gelmek için kullanıyordu. Fakat şuan araç olmadığı için ve yol yapım çalışması da olduğu için hususi araç hariç gitmesi imkansız gibi bir şey. Daha önceden başıma şöyle bir olay gelmişti. Komşumun farına sürtmüştük ve sigorta kapsamında onarımı yapılmıştı. Sonrasında icradan kağıt gelmişti. Avukat masrafı ve aracı kullanamadığı gün kadar günlük araç ücretini üzerime yıkmışlardı. Bende bu durumu karşı tarafa yaşatmak istemediğim için sigortasını aradım sigortası araç tahsis edemiyoruz bireysel olarak araç sahibi ile görüşmeniz lazım dedi. Bende araç sahibini aradım ve şunları söyledim. Olaya avukat dahil etmek ve sizi daha çok mağdur etmek istemiyorum ama bende maddi durum olarak zordayım ve eşim işe gidip gelir iken sıkıntılar yaşıyor. Eşimin işe ulaşımı konusunda yardımcı olabilir misiniz dedim. Kendisi de iban istedi ve bir miktar para yolladı. Benim burada merak ettiğim konu şu bireysel olarak bu şahsa ulaşmam ve mağduriyetimi dile getirmem yasal olarak etik midir ? Karşı taraf sağolun anlayışlı birisi bende kendisini üzmek istemediğim için avukat işleri ile uğraştırmak istemedim bu yüzden bireysel olarak mağduriyetimi dile getirdim. Bu süreçte daha sonra başım ağrır mı acaba ?
Arkadaşlar merhaba dün eşimin kullandığı araca farklı bir araç çarpmıştı. Bugün exper değerlendirme yapmış ve karşı tarafı %100 kusurlu bulmuş. Sabah da bir avukatın tuzağına düşüyordum. Hasar tespit merkezinden aradığını söyledi ve beni notere yönlendirdi. Sonradan öğrendim ki kendisi avukat bana vekalet verdirtecek ve üzerimden para kazanacaktı.
Araç tahmini 10-15 gün serviste kalacak bu süre zarfında mağdur olacağım. Onarım sonrası değer kaybı oluşacak ve buda mağduriyet yaratacak. Sizce bu sürece avukat dahil edeyim mi yoksa bireysel yönetmek bir sorun yaratır mı ?
Kaza Yaptık Sizce Kim Haklı ?
Merhaba arkadaşlar ufak bir nazara geldik sanırım. Çok şükür candan yana bir sorun yok Bizim araç bayır yukarı çıkar iken yukarıdan aşağı doğru inen diğer araç bizim aracın geçişini beklemeden dönüyor ve bizim araca arka kapıdan çarpıyor. Araç resimlerde sağa dönecek gibi görünüyor ama aldığı darbeden o şekilde gitmiş normalde araç yukarı çıkıyordu. Sizce burada kusurlu kim sayılır ? Ve nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler değerli yorumlarınız için şimdiden.
Bu arada polisin çizdiği krokide B araç yani Astra H bizim aracımız A araç karşı tarafın aracı.

Ev Sahibim İle Arabulucuk ile uzlaşma
Merhaba arkadaşlar kiracı düşmanları gelmeden ufak bir açıklama yapayım. Bu evde 2 senem oldu ve zam oranını da %60 altında yapmadım. Şimdi bazıları diyecek sen 10 bin TL ye oturuyorsun ama çevrende kiralar 12-13 bin TL ee güzel kardeşim bende evi tuttuğumda çevremde kiralar 7-8 bin TL idi ? ben daha fazla kira veriyordum ona ne diyeceksin. Eleştiri yapacaksan tarafsız eleştir evin var diye gelip burada olmayanı ezmeye aşağılamaya çalışma.
Konuma dönecek olur isem şu şekilde. Evi yeni evlendiğimde ilk evimiz olarak tuttuk. Ev sahibi ile sözlü şekilde konuştuk bakın bizi 1-2 sene sonra çıkarmayacaksınız değil mi ? Kendisi de yok benim burada 1 tane daha evim var ikisini de yatırım amaçlı kiraya veriyorum ben burada oturmuyorum dedi. Biz de buna istinaden ev yaşanılacak gibi olmadığı için duvarlara ve mutfak dolaplarına masraf yaptık. Kombisine bile kaç para harcadım allah bilir hiç birisini de ev sahibine yansıtmadık. Şimdi de ev sahibim diyor ki evden çık oğlum oturacak. Üst komşumu da ev sahibi çıkarmış iki ev sahibi de 20 senelik komşu imiş. Söylenene göre aralarında anlaşmışlar biz bunları çıkartalım evleri 15 binden kiraya veririz demişler. Ev sahibime her ne kadar orta yolu bulalım desem de umurunda dahi olmadan Whatsapp üzerinden bana tebligat gönderdi. 1 Ay sonra da yani dün arabuluculuktan mesaj geldi. Ev sahibi gerekçe olarak başka taşınmazım bulunmadığından oğlumu oturtmak istediğim için tahliye istiyorum demiş.
Bu ev sahibi daha 5-6 ay önce diğer evini boşalttığını kiralar arttığı için kiraya vermediğini bana söylemişti. Şimdi de beni evden çıkartmaya çalışıyor.
Sizlere sormak istiyorum ben uzun süre evden çıkartılmayacağımı bildiğim için eşyalarımı kaliteli aldım bu eve göre perdeler yaptırdım boya badana mutfak dolaplarına masraf yaptım bunlara rağmen 1 ay içerisinde evi boşaltmamı istiyor. Bu hangi hak hangi adalet ? Eleştiren mal sahipleri de ellerini vicdanına koyarak eleştirsinler ben diğer insanlar gibi %25 in arkasına saklanmadım.
Bütün bu olaylara karşın arabulucu ile telefonda konuştum ve kendisine talebimin taşınma masraflarım 80 bin TL olduğunu ve ben evden çıktıktan sonra kiraya vermeyeceğine dair ıslak imzalı belge istediğimi söyledim. Bakın 80 bin TL dediğim benim masraflarıma bile yetmeyecek eşyalarım zarar görecek baştan perde yaptırmak ile uğraşacağım belki de abonelikler ile uğraşacağım vs. Benim zararımın yanında 80 bin TL bence çokta büyük bir mebla değil.
Sizce bu konuda ne yapmalıyım avukat tutacak durumum yok barodan avukat talep edemiyorum bu konu ile ilgili. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Oyun Film
İYİ OLDUĞUN İÇİN HERKESİN SANA ADİL DAVRANMASINI BEKLEMEK, VEJETERYAN OLDUĞUN İÇİN, BOĞANIN SANA SALDIRMAYACAĞINI DÜŞÜNMEYE BENZER. |
İYİ OLDUĞUN İÇİN HERKESİN SANA ADİL DAVRANMASINI BEKLEMEK, VEJETERYAN OLDUĞUN İÇİN, BOĞANIN SANA SALDIRMAYACAĞINI DÜŞÜNMEYE BENZER. |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.536
İkinci El Bölümü Mesajları: 221
Konularının görüntülenme sayısı: 111.673 (Bu ay: 1.779)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.616 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun