Bilgisayarın üstünde çizik ve sıyırmalar var
Bunu kapatabilmek için herhangi bir boya ya da cila var mı? Okula giderken çantada sürtmüş mü nolmuş canımı sıkıyo rengi de gümüş.
Vicdan azabı duyuyorum
Bugün yolda yürürken 3-4 kişilik genç ergen grubundan bi tanesi yere tükürünce göz göze geldik. Görür görmez önüme gelip elimi sıkmak istedi naber babaa diye.. Bu o 5 sn içerisinde hemen yaşanıverdi. Ben de üslubu samimiyetten ziyade alay sandım. Sinirli bakışı attım pörtlemiş gözle. Elini de sıkmadım. Önümden çekildi. Yürümeye başladılar. 10 metre sonra arkasına dönüp ''ne var baba dedik a..'' dedi.. ben de 'değilim ..' dedim.. o an çocuk yanındakine bıçaklayalım mı lan şunu dedi.. Ufaktan ürperdim.. Eve gelince içimi tarifsiz bir vicdan azabı kapladı. En nihayetinden çocuklardı. Üslubu aşırı kötü olsa da kalpleri kırılmamıştır umarım dedim. Evdekilere bakkala gidiyorum diye çıkıp geri döndüm. Onları bulamadım.
Şu an herhangi bir gencin kalbini kırmış olma ihtimali beni mahvediyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
28 yaşındayım ve 20 gözüküyorum. O yüzden kimse bana soru sormaktan çekinmiyor.
O yüzden bu zor şartlarda Z kuşağının kalbini kırmak en son istediğim şey..
Ama bu gece uyuyamayacağım.
Sosyal medya hesabı için denetleyici bir arkadaş
Dışardan bakan biri için Instagram hesabım hakkında eleştirel bir yorumcu lazım.
Windows etkinleştirme süresi yakında dolacak
Sürekli şu hatadan alıyorum. Bu hatayı nasıl önleyebilirim?
Tekirdağ'da gezilecek yerler
Merkez-Kumbağ-Saray civarlarında git gel yapacağız büyük ihtimal.
Gezmemizi ya da yapmamızı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
Bişeyler yapmamız gerekmiyor mu?
Samsung A serisi mi Xiaomi Note serisi mi?
Amoled ekran olduğu müddetçe ben hepsine okeyim ama hangisine daha okey olmalıyım düşünceleriniz neler?
Aşağı yukarı benzer fiyat bantlarında. (Telefon)
Galaxy Tab A8 mi yoksa Tab A9 mu?
Fiyat olarak ikisi de aynı ama birisi 2022 birisi de 2023 çıkışlı. A9 işlemcisi geliştirilmiş diğer özelliklerden kısılmış. A8 ise daha büyük ve klavyeli kılıfları var. Ne yapsam bilemedim. ?
Kullanılmayan kredi kartlarının durumu nedir?
1 yıl kullanımda dolaşmayan kartlar kapanıyor mu? Benim bildiğim her yıl kart ücreti kesiliyor ama hiç kullanım yapılmayınca devrediliyor mu duruyor mu?
Netflixte izlenecek içerik bulamamak
Önüme gelen her filmi neymiş bu diye izlemeyi seven biriyim. Zaten bunun için daha geniş olduğunu bildiğim bir kütüphaneye kaydoldum. Ama nedense izlenecek film çıkmıyor dönüp dolaşıp 20 seri geliyor.
Bana göre mi böyle yoksa siz de mi aynı fikirdesiniz?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 594
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.403 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 699 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware