gtx 3060 dp port no signal hatası
Selamlar, gtx 3060 ekran kartım monitorum viewsonic hdmi ile monitor calısıyor ancak dp port a baglamaya calıstıgımda no signal hatası alıyorum?sorunun sebebi ne olabilir?
Alt yapı olmayan bölge için çözüm?
Merhaba,
Ankara Batıkentte oturmaktayım ciddi manada ankaranın merkezi olması ragmen vdsl dısında altyapı yok ve de portlar dolu diye onuda alamıyorum sene 2025 16mbit adsl kullanmak zorudayım.
İşlerim gereği hızlı veri üzerinden çalışan uygulamalar kullanmaktayım ve kritik anlarda donma yasıyorum internet kaynaklı.
Nasıl bir çözüm bulabilirim superbox vs işi mi gorur mu ya da baska bir yontem var mıdır bölgeye altyapı için basvurabilecegim bir yer var mı varsa bile kısa vade de çözüm olacagını sanmıyorum ama.
Matriks borsa uygulamasi icin sistem tavsiyesi
|
Viewsonic vx3278 ‘aralik disi’ problemi
|
Viewsonic monitor aralik disinda hatasi
|
Selamlar, 1 Ocakta saat siparişi vermiştim amazon.de den amazonun sitesinde gozukmuyor ama yurtiçi kargodan bildirim geldi kargonuz yola çıktı diye ancak gonderici adı yazmıyor. Yurt içi ile mi dagıtım yapıyorlar acaba
|
asus laptop sarj sorunu
Sarj aletini taktıgımda sarj ledi yanmıyor ancak sistem uzerinde prize takılı gozukuyor.sarj %100 gozukmesine ragmen surekli 10/15 dakikada bir makine kendi kendine kapanıyor. bunun sebebi ne olabilir ? teşekkürler
Mini pc tavsiyesi
Şu tarz bir ürün aramaktayim.Amac Hem ofis işlerini chrome youtube tarzı seyleri kullanabilmek hem knight gibi basit oyunları açabilse yeterli benim için. Türkiye ' de bu tarz bu fiyat skalasında mini pc nereden bulabilirim ?
Superonline vdsl en iyi modem hangisi?
|
İlgi Alanları: Money - BodyBuilding - Rap - Cars
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.542
İkinci El Bölümü Mesajları: 361
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.475)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.471 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0