|
Muhabbet kuşumun gagası koptu :(
Herkese selamlar;
Muhabbet kuşum 1 yaşlarında ve geçen kapı üzerinde oynarken gagası takılmış. Deli gibi uçmaya başladı. Gaga sallanıyordu. Ve kendisi kafes tellerine taktırarak kopardı.
Baya kanaması vardı, acile hastaneye götürdük. Kanamayı durdurdular. Antibiyotik ve ağrı kesici yaptılar. Ağızdan besleyin gagayı atmayın uzayınca gelin dediler.
Ele alınmayı hiç sevmeyen bir hayvan. O nedenle ağızdan beslemesi de çok zor oluyor. Şırıngaya desen yalnızca sıvı kıvamında çamur gibi mamalar giriyor. Onlar da sıvı oluyor. Ne kadar doyuruyor bilmiyorum. Günde küçüklerden 2 şırıngayı zorla bitiriyor. Çok halsiz. Şimdi elimle besledikten sonra ayağını basmamaya başladı. Tutunmaya çalışırken neredeyse düşecek o derece basmıyor. Ama ele alınca çok güçlü itiyor.
Mama olarak yumurta sarısı, bebe bisküvisi multvitamin ve su karıştırıyoruz. Sıvımsı bir halde dilinin üzerine şırınga ile veriyorum. Hemen yutmuyor. Biraz zorlayınca yalanıyor yutuyor.
Başka neler yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Superonliine hız testi sorunsalı
|
|
|
Yapay zekâ pizza işine de el attı
|
|
|
Bitcoin’in karbon ayak izi hesaplandı
|
O sene bu sene... |
O sene bu sene... Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın... http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 37.043 (Bu ay: 732)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.609 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware