Merhaba Arkadaşlar Bu akıllı saatler herhangi bir hat takılabiliyor mu ? Aşağıda bir tarife var.
soyle bir uyarı var
- Akıllı Çocuk Saati Tarifeleri yalnızca belirli Akıllı Çocuk Saati modelleri ile kullanılabilir. (İlgili modeller için "Sıkça Sorulan Sorular/Kimler Yararlanabilir")
Yoksa Türkcell bizi yiyor mu ? Eğer bunu alırsam Benim almıs olduğum akıllı saatte calısır mı ? deneyimleyen var mı ? Teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/babysmart-q19-lbs-konumlu-akilli-cocuk-takip-saati-sim-kartli-arama-kamerali-gizli-dinleme-ozellikli-p-HBV00000J4RIP?magaza=BabySmart
Merhaba Arkadaşlar Aşağıdaki Ram'lerimi İlk kit'i 22 Şubat 2019'da aldım.2.Kiti Kasım 2019'da aldım ikisinide aynı olsun diye aşağıdaki linkten almıstım. O zaman aldığımda gelen 2.Kit kasım 2019 Bir türlü aynı anda 32 GB olarak çalıştıramamıstım. Bende aynı anda bir türlü bu ramleri marka model herşeyleri aynı olmasına ragmen kullanamadım. O zamanki işlemcim Ryzen 5 2600x ile kullanıyordum. Şu an bu ramleri aynı anda Ryzen 5 5600 ile kullanmak istiyorum ancak aynıda anda ürlü 3200 mhz xpm profili yapıyorum ancak aida ile Hardware Faiuler detect hatası veriyor stabilite testinde bu ramler. Ramleri 2'li kit halinde ayrı ayrı hiç bir sorun almıyorum ramlerden Ramlerin arızalı olduğunu dusunmuyorum cunku 2'li kit halinde ayrı ayrı test ettiğimde sorun yok. Şimdi aşağıda paylasacağım ve farkettim bazı değerler var acaba bu sebeb oluyor olabilir mi ? Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.
İşlemci : Ryzen 5 5600
Anakart: MSI B450 Bazooka V2 ( En son bios update )
Ramlerin Marka Modeli
Patriot Viper 4 Series Extreme Performance DDR4 16GB (2 X 8GB) 3200MHz Kit (PC4-25600) PV416G320C6K
https://www.amazon.com/gp/product/B016A29PWA/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s01?ie=UTF8&psc=1
Şubat 2019 İlk aldığım kitlerin değerlerini paylasıyorum. Basından beri en sorunsuz kullandığım kitler.
Hynx Modullu olan Ramlerin Stabilite Test
https://pasteboard.co/VTKD3D50LVBs.jpg[/URL]
16-18-18-36 CR1 3200 Mhz Calısıyor.
Hynx Modullü olanların Timing listeleri
https://pasteboard.co/G0BgZUQgL2n3.jpg[/URL]
Nanya Modullu olan ramlerin stabilite testi
15-15-15-16 CR2 (2133Mhz'te calısıyor ) Sadece Bu modulleri taktığımda 3200 kadar desteklide olsa bu ramleri 3200 mhz calıstıramıyorum nedense !
https://pasteboard.co/ANgq6Aoa2ip5.jpg[/URL]
Nany Modullu olan ramlerin timing listesi;
https://pasteboard.co/6xHWSSzBm7xu.jpg[/URL]
Dram Timing Zamanı
https://pasteboard.co/hnVi6MereFns.jpg[/URL]
Kısaca Aynı Marka model ve 3200 destekli ramlerim sizce Farklı marka manufactured olduğu için mi calıstıramıyorum. Farkettim baska birşey Hnyx modullu ve nanya modul arasında zamanlama farkları var. Bunları aynı zamanlamaya nasıl getirebilirim.
Selam Arkadaşlar, WRT 1200ac cihazıma Open WRT kuruulumu yaptım. VDSL ayarlarını nasıl yapabilirim. Ortamda 1 adet Huawei Modem var. Kopru modunda Ondan Linksys 1200ac cihazın WAN Ethernetine bağlanıyor. Linksys 1200AC cihazdan interneti ve wifi dagıtıyorum ancak Open WRT cihazda PPPoE ayar nasıl yapılacak bulamadım. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. linksys 1200ac cihazın kendi yazılımında internet kısmından PPPoe secip uzer şifreyi girince wan üzerinden internet aktfi oluyordu.TEşekkürler.
Selam Arkadaşlar , Tavsiye ile araştırma ile Tenda V12 AC1200 yeni modelinden aldım 550 TL geldi. Herşey iyi güzel cekim vs.Ama Arayüz acayip temel gelişmişi tıklıyoruz. Gelişmiş vs değil sanki bişeylerı kısmıs gibiler. Sizden Ricam Bu Modemin Detaylı yani ayarlarına ulaşabilceğim Tenda root şifresine ihtiyacım var. Cunku cok sacma modem yeni ama Eski Huawei modemimdeki ayarları yapamıyorum. Samba actım ftp actım calısmıyor. Mesela Ethernet portundan bağlanan bir bilgisayarın ip'sini goremiyorsun. Varmı boyle birşey ? Lutfen Tenda Arayüz magdurları yardım edin bana :)
Teşekkürler.
Sitemize Fiber İnternet Altyapısı Bağlatmak
MErhaba ARkadaşlar Telekom'a 250 Metre Uzaklıkta Hipernet dolabı var. Superonline ise 350 MEtre uzaklıkta Fiber Dolabı var.Bugun Site'de toplantıda Fibernet cektirmek konusunda araştırma yapmam istendi. Telekom veya Superonline Fiberi Binaya kadar getirtirmek icin nasıl bir yol izlenmeli. Bu konuda Yola gösterilmeye ve sureci hızlandıracak adımlara ve bilgilere ihtiyacım var Yardımlarınız icin teşekkürler.
Ayrıca Sunuda Dusundum Acaba Turknet Fiber Getirtme ihtimalı var mı ? Yapa altyapıs yok sanırım.
Selam Arkadaşlar, Sitemizdeki Ankastre kutududan evime internet kablosu cekmem gerekiyor. 75 Megabit oduyorum ancak en fazla 5 megabit alıyorum.kontroller ve testler sonucunda Ankastere kadar hiç bir problem yok sitenin ankastresinden Eve giden Telefon kabloları sıkıntılı şimdi ben Ankastreden eve giden kabloyu iptal edip ankastreden direk eve yeni kablo cekicem. Mesafe sanırım 50-100 metre arasında olucaktır.Ankastre kutu maalesef binanın altında değil sitenin giriş kapısında yani ankastreden sitenin bodrumuna gelene kadar 20 -25 metrelik bir alan dış ortam yani parkeler cıkartılık kablo kanalından gecicek bir kısmı toprak altına konup binanın bodrumunba girecek orda direk kapı ustunden diper kabloların gitti noktadan kamera kabloları sanırım sitenin ve dairenin şaftına kadar goturecem. Sizce burda Hangi tür bir kablo secmeliyim. Alacam Hız en fazla 60 ile 75 Megabit olucak Netspeed VDLS'i. Telefon kablosu değilde dış ortam Cat6 folyolu kablo dusunuyorum.Onerilerinize acığım en az 100 metre alıcam.
teşekkürler.
2.el Garantili Xbox One X Satın alması hk
Merhaba Arkadaşlar 2.eL Xbox one x satın alacağım:Ürün Garantili ancak satan arkadasın üzerindeki hesaba eklemiş.Arkadaş Hesabına bağlı olana garantiyi Satın alan kişi olarak kendime aktarabilirmiyim ? Yani Garanti icin seri numarası veya fatura yeterli mi ? Cunku bir cok şeyi Hesap uzerinden hallediyoruz.Garanti Kapsamında Seri numarası satan kişinin hesabında gozukmesi sorun yaratır mı ?
Teşekkürler
Acer H6531BD Full HD Projeksiyon Cihazı Hk.
Selam Arkadaşlar, 1 yıl kadar Optoma GT1080HDR (Kısa Atımlı ) Cihaz kullanan bir kişi olarak Acer H6531BD Cihazına geçiş yaptım. Almadan önce riske girdim acıkcası.Cunku hiç bir yerde Ne video ne yorum vardı. Olurda Bu fiyat aralığında Full hd projeksiyon arayan arkadaşlara faydalı olur düşüncesiyle görüşlerimi paylaşmak istedim.
Cihazın artıları ;
Full HD tatminkar keskinlik ve netlik yeterli.
Gündüz sorunsuz izleniyor.
Kaynakları arası geçiş kesinlikle hızlı ( Bilgisayar Amazon Fire stick arası HDMI 1 HDMI 2 arası ) Bu Cihazda Bilgisayar ekranı gibi diğer kaynağa cok hızlı 1-2 saniye icinde geciyor.
( Bunu belirtmemin sebebi Optomada kaynaklar arası geçişte cok bekliyordum araya bir mavi ekran giriyor 6-7 saniye bekle geçiş yapıyor vs)
Renkler Optoma ya Göre Daha canlı ve güzel.
Menuler daha modern detay cok fazla.
Auto Keystone var.Tavana Ters asıldığında düzeliyor veya Duvara yansıtığınızda düzgün diktorgen şeklinde otomatik oturuyor.
2 Yıl Projeksiyon ve Lamba Garantisi mevcut ( Sitesinde o şekilde belirtmiş )
3.5 metre ve 4 metre arasında 100 inch ve üzeri goruntu yansıtabiliyor.
Eksikleri ;
Optomaya Göre ses daha yüksek geldi bana.Normal modda yüksek geldi.Eco'ya alınca daha sessiz.Ancak aşırı rahatsız edecek bir durum yok.
Optoma cihaza göre Keskinlik ve netlik konusunda ben sahsen bir fark goremedim ama belki detaylı incelince farklı olabilir.Ama ben farketmedim.
Bu Cihazı ilk defa projeksiyon alacakları kesinlikle tatmin edicektir.Başka cihazlardan geçiçekler icin kendimi örnek verebilirim Optoma GT1080HDR(kısa atımlı ) ki daha kaliteli bir cihaz bunu satın aldığımda biraz tedirgindim. Ancak Full hd film izlemek icin bence başarılı bir cihaz.
Kısacası sadece alacaklara bir kac fikir vermesi acısından bir kac bilgi paylaşmak istedim.Kendim Bu Cihazla ilgili bir bilgi bulamayınca.
Herkes icin hayırlısını dilerim.
4k 120hz G-sync titreme hk
Selam Arkadaşlar LG49nano866 (4k 120hz ) ve Samsung SR750 (2k 120hz) ikisinde test ettim. 2k 4k 120hz olunca g-sync aktifken titreme oluyor.Lg'de 2k veya 4k 60hz gecince titreme ortadan kayboluyor.Tahminim Samsung SR750 icinde 60hz yaparsam kalkacaktır.Bu Sorunu Ozellikle 2k veya 4k 120hz oyun oynayanlar yaşıyor mu ? Bu sorunun cozumu ne olabilir ? CRU diye bir program varmıs. VRR aralığını değiştirince sorun cozulebilir demişler ancak ben tam olarak neyi nasıl değiştireceğimi anlamadım. mesela LG TV VRR aralığı 40-120hz bunu kac yapmam gerekirse titremeden kurturlum.
Teşekkürler.
MSI B450 Bazooka v2 Anakart Ram Mhz Problemi
|
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.234
İkinci El Bölümü Mesajları: 210
Konularının görüntülenme sayısı: 50.869 (Bu ay: 627)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket