Arkadaşlar kolay gelsin. benim 1.4 85 beygir atmosferik çok noktadan enjeksiyonlu (yıllardan beri kullanılan vw motoru) polo aracım var . arabayı alalı 2-3 ay oldu daha kullanalı 3bin km oldu ve artık lpg taktırmayı düşünüyorum yaz geldi, tatil vs gezme işlerimiz olacak. Ankara’da bildiğiniz kaliteli işçilik ve sistemi olan bir yer biliyor musunuz ?
biraz fikir oluşturması için açtım konuyu.
aradığım markanın böyle olmasını istiyorum 500-1000 neyse fazlasını veririm başımı ağrıtmasın yeter. Ancak aynı kaliteyi de astronomik rakamlara da almak istemiyorum.
- kaliteli bir marka olacak
- ayar tutmama , boyna sanayiye gidip kalibrasyon vs ile uğraşılmayacak
- sadece bakım zamanı servisine gidilecek ve bakımlarını aksatmadığım sürece beni sanayi ile uğraştırmayacak
- temiz bir işçilik ile yapılacak kaliteli bir yer olacak
son olarak bu çok önemli motor ısınıp lpg ye geçtikten sonra (30 derece filen galiba) bir daha kesinlikle benzin harcamayacak. gazı köklediğimde yüksek devirlerde kesinlikle sorun yaratmayacak.
çünkü lpg istememin ana sebebi budur. benzinli arabayı normal devirlerinde kullanmaktan bıktım biraz sert kullanıyorsun hemen 9 litre yakıyor , otobanda hız yapayım diyorum benzin tüketim uçuyor. uzun yollarda otobüs ile de yolculuk yapmak zorunda kalmayacağım tabi ki az yakacağı için.
biraz uzun oldu ama çoğu kişinin derdini dile getirdiğimi düşünüyorum. hem paylaşım hemde bilgi amaçlı bir konu olması güzel olur teşekkürler.
Polo 5 Öneri
Merhabalar, mevcutta kullandığım aracımı satmış bulunuyorum. Araç küçültüp eşimin de sürebileceği HB bir araç bakıyorum. Aklıma ilk gelen, pazarı kuvvetli olan Polo oldu. Ancak daha önce hiç VAG grubu bir araç sahibi olmadım. Tam olarak hangi motor ve konfigürasyon tutulur, iyidir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bütçem 700k+-50k. Otomatik olması gerekiyor.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, mevcut arabamı satıp yerine 700 +-50k civarında, otomatik ve az yakan bir araç ihtiyacım bulunmakta. Eşim süreceği için hatchback olması gerekiyor. Ben biraz araştırdım ancak hangi araba sıkıntılıdır bilmiyorum. Dizel veya tüplü de olabilir. Az yaksın içerisi konforlu ve güvenli olsun bize yeter. Bazen uzun yol yapma durumlarımız oluyor. Uzun yolda bizi yormaması çok iyi olur.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
Düğün seti
Merhabalar, Ekim sonu düğünümüzü yapmayı planlıyoruz. Bundan mütevellit Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ihtiyacımız bulunmakta.
Şu an evimiz yok ancak Çift kapılı olmasa da büyük bir buzdolabı bakıyoruz. Çamaşır ve bulaşık makinesi de aynı şekilde bir çok programlı değil ancak işimiİ görecek 3 4 programlı geniş hacimli olması kâfi. Renk olarak metalik renk bakıyoruz. Kafamda bir bütçe yok ancak fiyat performans olması iyi olacaktır.
Teşekkürler
Golf 2017 Mk7.5 HL Geri Görüş Kamerası
Merhaba, aracım 2016 fabia yaklaşık 50km sorunsuz yol yaptıktan sonra park ettim. 5dk sonra yeniden çalıştırmak istediğimde bu durumla karşılaşıp araç marş almadı. Videodan önce denediğimde ise tam emin olmamakla birlikte kilometre göstergesinde "SAFE" ikazı aldım. Bu soruna benzer bir sorun yaşayan var mı ya da sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Akü 7 ay önce değişti, 1 ah önce de ölçüm yapıldı be sağlıklı çıktı.
Teşekkürler.
Merhaba, 1+1 55 60 metrekare bir evde yaşıyorum. Benimle beraber evimi paylaştığım bir ev arkadaşım var. Maalesef tüylerimizi biraz fazla döküyoruz. Bekar evine alınabilecek uygun fiyatlı ve kedi tüylerinin üstesinden gelebilecek bir elektrikli süpürge arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var ise çok memnun olurum. Kablolu olması benim için sorun değil hatta fiyatları daha uygun olduğu için tercihim olabilir. Teşekkürler.
|
Amerikadan kulaklık tavsiye
|
Yeni ev için TV önerisi
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 446
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.501 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar