Özellikle stresliyken sürekli omuz sıkıp "kıtlatma"
Arkadaşlar birkaç yıl önce başlayan tik mi denir artık bilmiyorum ama gün boyunca sol omzumu sıkıp, ileri geri sanki ısınma hareketi yapar gibi yapıp oradaki kemikleri oynatarak "kıt" sesleri çıkarıyorum. Bu yüzden sol omzumun üstüne yatamıyorum, devamlı ağrıyor. Hatta o kadar uzun süredir sıkıyorum ki koltuk altımın aşağı tarafında sertlik oluştu kas gibi Stresli bir dönemimde başlamışken artık gün içinde hemen hemen her zaman yapıyorum. Bunun için ne yapmalıyım?
Dikkat eksikliği için rapor çıkarmak
Arkadaşlar gittiğim doktor dikkat eksikliğinden şüphelendiği için beni bu konuda uzmanlaşmış özel bir doktora yönlendirdi. O doktorla da seans ve bilgisayar testi yapınca beni Concerta'ya başlattı. Yarın devlet hastanesinde randevum var, Concerta çok pahalı olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan birileri var mı?
Dikkat eksikliği için rapor çıkarmak hakkında
Merhabalar, psikiyatri doktorum depresyon ve anksiyetenin yanında dikkat eksikliğim olduğunu düşündüğü için beni dikkat eksikliği üzerinde uzmanlaşmış özel bir doktora yönlendirdi. O doktorla yaptığım seans sonrası o da aynı şeyi düşünüp beni bilgisayar testine soktu. Orada da hem onun gözlemi hem de sonuçlar dikkat eksikliğini onaylayınca beni 18 mg Concerta'ya başlattı. Sorun şu ki, 18 mg Concerta 70 lira, üstelik dozun yetmediğini düşünüyorum. 36 mg Concerta ise en son 115 liraymış. Devlet hastanesinden randevu aldım, doktora da anlatacağım bu durumu. Bu ilacı ücretsiz ya da indirimli şekilde sigorta karşılar mı? Bu konuda tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
İtopya MARS-M106060TI alınır mı?
Merhaba arkadaşlar başlıktaki sistemi almayı düşünüyorum fakat 3060 Ti internette stokta yok derken Acıbadem şubesinde stokta olduğu yazıyor. Şubeye gidip bu hazır sistemi alabilir miyim yarın? 10400F ve B460 anakart kullanmayı düşünüyorum.
ASUS D509DA-EJ329 alınır mı?
Merhabalar, çoğunlukla ders ama arada bir de LoL gibi oyunlardan oynatacak bir laptop arıyorum. Ucuz, giriş seviyesi bir tarz laptop olsun. Başlıktakı laptop çarptı gözüme. Sizce nasıl?
Redmi Note 8 Bluetooth Kulaklık Sorunu
|
Ekran kartı ani yavaşlayıp hızlanma
|
Logitech Hoparlör Ses Gitti
|
Geç açılma, donma ve yavaşlık
|
Aniden kapanma sorunu
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.288
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 52.198 (Bu ay: 857)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 676 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic