Merhaba arkadaşlar,
Sıfır veya 2. el RTX 3080 satın alacağım. Ekran kartı piyasasından 2-3 senedir uzağım. Biraz araştırma yaptım 3080'lerin bir sürü farklı versiyonu varmış.
Yanlış bir tercih yapmamak adına En iyi ve sorunsuz RTX 3080 marka modellerini yazar mısınız ? Birde 12gb ile 10 gb modelleri arasında ciddi bir fark var mı ? yani 12gb varken 10gb almaya değer mi?
TORRENT'in 2 Ağ Adaptöründen birini kullanmasını engelleme
Merhabalar, bilgisayarımda 2 adet farklı aktif internet bağlantısı var. Biri Vdsl, diğeri Turkcell vınn. Bilgisayarımın tüm internet kullanımı VDSL üzerinden oluyor. Bunda sıkıntı yok. Fakat vdsl olmadığı zaman torrent programının Turkcell Vınn internetini kullanmasını engellemek istiyorum.
bunu nasıl yapabilirim ?
Sanal sunucu ve ek ip lazım
Merhabalar, sanal sunucu ve ek ip satın almak istiyorum. fakat ip ler Türknet, türk telekom, vodafone veya turkcell gibi internet operatörlerine ait gözükmeli. bu şekilde sanal sunucu ve ip satan varsa tarafımla iletişime geçebilir.
Merhabalar, vultr 'den aylık 3,5 dolara sanal sunucu kiraladım.
Script ile socks5 proxy server kuruyorum ama tespit edip banlıyorlar. Nasıl tespit ediyorlar hiçbir fikrim yok.
Tespit edilemeyecek şekilde daha güvenli daha gizli socks5 proxy serverı UBUNTU'da nasıl kurabilirim ? internette birkaç rehbere rastladım ama bir türlü başarılı olamadım.
|
çok acil cevap lazım TT Honor 7 mi yoksa GM 5 Plus mı?
|
Yeni bir PC toplamak için en uygun zaman ne zaman?
|
|
Mad Max 0xc000007b sorunu ve çözümü
|
Sahip Olduklarımız !
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.831
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 10.163 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 597 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware