Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cloudy romundayım. miui kurmalımıyım sizce. önceden kullanmıştım aslında ama lg g2 deki performans ve stabilite nasıl acaba. geçmeye değer mi. aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Miui v7 kin912 romundayım son sürümünde. D802TR, Wi-Fi bağlı indirmelerde dahi herşey gayet iyi ama Whatsapp uygulamasında
    bildirim sonradan gelme problemi oluyor arada.

bi önceki sayfada yazmışım. burda da bulunsun

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

Hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor ya bunun bir çözümü ya da aynı sorunu yaşayan var mı? Sadece whatsapp'e girdiğimde mesajlar geliyor örneğin.

Uygulamalar acik kalmiyor o yuzden. Bildirim gelmesini istedigin uygulamalari guvenlik ayarlarindan otomatik baslatmayi aktif et.
    Daha sonra arka planda açık kalan uygulamaları gördüğümüz ekranda(kare seklindeki tusa basinca acilan yer:)) uygulamayi aşagi dogru cek, kilit isareti gelecek.
    Ben bu sekilde whatsapdan falan sorunsuz bildirim alabiliyorum.

Güvenlik ayarı denince
    ayarların içinde güvenlik başlığını aradım.
    Güvenlik adında bir uygulamaya bakmak lazımmış.
    Diğer arkadaşlara lazım olur.

• Arkadaslar merhaba,

ROM gercekten hosuma gitti ve az once kurdum.
    Su an icin tek bir problemim var. Navbar'daki butonlarin yerleri tam zit olsun istiyorum, yani Geri butonu solda Son Sekmeler sagda olacak sekilde. Ayarlari kurcaladim birkac bir sey var gibi onlarla oynadim ama hicbir sey degismedi. Tarif edebilecek biri var mi acaba nasil degistirebilecegimi?

Tesekkurler
  • Primarch P kullanıcısına yanıt
    ayarlar > ek ayarlar >tuşlar menüsüne gir en altta özel tuş konumu var oradan yerlerini değiştirebilirsin
  • Arkadaşlar xposed yükleme imkanımız varmıdır miui v7'ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

ayarlar > ek ayarlar >tuşlar menüsüne gir en altta özel tuş konumu var oradan yerlerini değiştirebilirsin

Hocam cok cok tesekkur ederim ya gercekten... Cok makbule gecti.

Kamera stock LG kamerasindan acik ara farkla kotu mu bu arada? Yoksa ben mi oyle hissediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesb

Arkadaşlar king92 romunu kurdum. Telefon tekrar başlatıldığında her seferinde sim kartınız etkinleştirilmelidi diye bildirim çıkıyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca yeniden kurarken mi mesaji etkinlestirmeyin. Mi hesabı olusturun kurulum yaparken onu girin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verebilecek olaniniz yok mu

• Primarch P kullanıcısına yanıt
    rom stock tabanlı olduğu icin değişik lg kamerası kurabilirsin ama ben miui kamerayı beğeniyorum cekimi gayet iyi

• adlfrkn A kullanıcısına yanıt
    bence denemelisin rom cok iyi ve stabil

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Stock ile miui kamera arasinda pek fark yok sanırım.

• miui kamera gece sanki daha iyi cekiyor

• Arkadaşlar xposed kuruluyor mu? Ona göre geçeceğim miui 6/7 desteği gelmiş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Arkadaşlar xposed kuruluyor mu? Ona göre geçeceğim miui 6/7 desteği gelmiş sanırım

Xposed installer ile yükledim sıkıntı yok.

• Sağolun hocam hangi xposed'i kurduğunuzu öğrenebilirmiyim. Wsm kurup transparent status bar yapmayı düşünüyorum. Lollipoptan sonra miui'de whatsapp twitter vb uygulamaları siyah barla kullanamam artık :)

• Arkadaşlar bu mi mesaj falan kapatmamız gerekiyor sanırım kurarken, mi ile ilgili her şeyi mi kapatıcaz yoksa belirli olanları mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Nasıl yüklediğiniz adımlarla anlatabilir misiniz hocam? bildiğiniz gibi yalnış bir hareket bootloop'a düşebilir.
  • quote:

Nasıl yüklediğiniz adımlarla anlatabilir misiniz hocam? bildiğiniz gibi yalnış bir hareket bootloop'a düşebilir.

http://dl-xda.xposed.info/modules/de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk şu linktekini indirdim. Güvenlik uygulamasından root izni verdim. Sonra framework kısmından yükle diyip yeniden başlattım telefonu (kendisi yapıyor bunu zaten) Bu kadar. Başka bir olayı yok yani. Kin912 romundayım onu da söyleyeyim. Wsm tools olayı falan da var onunla hiç uğraşmadım. Böyle direk yükleniyormuş demek.

Dediğiniz olay için ben flat style colored bars kullanıyorum renkten renge giriyor üst ve alt barlar :D Dh'de sayfayı kaydırırken turuncu kısma gelince turuncu oluyor mesela. Sevdim ben bu işi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 18 Kasım 2015; 21:36:51 >

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. bakalım ilerde umarım bir sorun yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C7F9A72 -- 18 Kasım 2015; 21:54:15 >
  • quote:

teşekkürler hocam. bakalım ilerde umarım bir sorun yaratmaz.

Şimdilik bir sorun yok modülleri indirme dışında. Apk olarak yüklüyorum program içinden indirmiyor nedense.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.