Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ekran mi sarardi yoksa baska birsey mi kldu sizde de asagi yukarj kaydirma yaparken takilmalar meydana geliyormu bazen yani parmagi algilamamasi falan

Cok sagolun hcam yaa valla aradim aradim bulamadim aklimada gelmiyor orda olacagi siz hangi ayarlarinda kullaniyosunuz onu arttirmak icin biseyler yaptiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 16 Mayıs 2016; 23:56:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam algilayamadigim sey sayfa asagi yukari kaydirirken takilmalar meydana gelmeye basladi bende yani asagi kahdiricam ama tam kaydirifken dokundugim sayfayi aciyor acaba bende mi sorun var diye dusundum arkadasa denettim onda da ayni sebebi ne olanilir acaba islemciyle ilgkli bir ayar vs de yapmadim

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Kaydırmada sorun yok. Arada kilit ekranında ya da klavyede sapıtıyor. O da ellerim çok nemlemiyor. Ondan. Başka bir sorun yok gibi.

Ekran sararması dediğin olay, umarım ışık ayarlarındaki live display özelliğinden kaynaklanıyodur hocam. Bende de gece modunda sararıyo ve gözü yormaması için müthiş düşünülmüş. Devreden çıkarabilirsin tabi.
    Bu arada takılma nasıl hocam, ben de öyle bi sorun yok. Ki olsa mutlaka farkederdim diye düşünüyorum, epey zorladım çünkü bi kaç gündür telefonu. Sadece bahsettiğim forumdaki chrome kasması var bende sadece.
  • Y9k hocam ekran sararmasi sorunu olmusta bazisinda sizin dediginiz ayari kastetmemistim bende meydana gelen sorun ornegin ayarlar ekranind cihazi asagi yukari kaydirirken ya yavas kayiyor bazen normale donuyor ya da kendiliginden kaydirma yapacagim esnada dokundugum yeri aciyor benim ellerimde terler cok ama arkadasa verdim onda da ayni problem meydana geldi basta boyle bir sorun yktu bugun peydah oldu nedendir bilmiyom cozemedim yani

Bilmiyorum hocam. Dediğim gibi aşırı ısındığı için sol üst kısım sarardı ekranın. Başka da bir sorun yok. Ama dediğim gibi sol üst kısmın sararması RR'nin suçu değil. Donma sorunu bende yok. Sizde neden var bilmiyorum.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam rkmu bastan kurmayi denicem olmazsa eger buyuk ihtimal sorun benim ekranda ekra in degismesi gerekicek ekrani yeriden kaldirabiliyorjm o duruma geldi artik ben degistirebilirmiyim acaba ekrani siparis verip yoksa yeni telefonai gecsem kararsiz kaldim dogrusu

• Benim ekranı bi görseniz sol üst sağ üst sol orta

Alıştım. Dert etmeyin boşa orijinaline 350 tl yan sanayiye 200 tl vermeyin.

Ben verdim 3 ayda tekrar sarardı. Hiçbir garantisi yok.

LG sararma sorunundan sonra yeni revizyonda bir ekran üretim aha bu sararmaz demedi zamanında. Hepsi aynı yani.
  • Hocam rr ile ilgili bi sorum olcak.
    Aosp romlarda gemelde whatsapp gibi uugulamalarda anlık bildirim sorunu yaşıyordum. Mesaj gelsede bildirim anında gelmiyordu. Sizde hiç böyle problem yaşandı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam rr ile ilgili bi sorum olcak.
    Aosp romlarda gemelde whatsapp gibi uugulamalarda anlık bildirim sorunu yaşıyordum. Mesaj gelsede bildirim anında gelmiyordu. Sizde hiç böyle problem yaşandı mı

Whatsapp ve telegram programlarını aşırı yoğun bir şekilde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Ek olarak ben MIUI hariç, denediğim onlarca romdan belki yüzlerce romdan hiçbirinde Whatsapp bildirim sorunu yaşamadım.
  • Valla hocam benim paralel ithalat cihazim ama sararma va olmadi sadece bu kaydirma sorunu yazilimsal mi yoksa benim donanimimdan kaynakli mi onu ogrenmeye calistim dokunmatik panel drgiscek benim sadece 350 tl cokmus ya birde ben simdi temayi degistirdim o problem ortadan kalkti bakalim olcak mi tekrar. Bakalim yanlardan tirnak giriyor aciliyor yani dokunmatigin yapistiricilari erimiş tirnak girince tamamen kalkacak durumda

Edit: sorun donanimsal ekranin orta bolumunde domunmatikte algilama sorunu var cizimlerde atlamalar meydana geliyor ama sonradan tekrar o bolgeye dokunuldugunda cizim yapiyor sizce orjinal rom kurup vs servise mi yolliyim yoksa kendi imkanlarimla mj tamir ettiriyim. Paralel ithalat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 17 Mayıs 2016; 9:09:16 >

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Hocam romda bildirim sorunu mevcut degil sadece miui de bu sorun mevcut o da google play hizmetleriyle alakali bir problem

• Telefonu servise yolluyorum gsm iletisim diye bir yere yaptirxam tmairini 200 tl fiyat bictiler ekram cami da hediye ediyolarmis 2 yil garanti veriyolar arka kamera cami icin 50 tl fiyat istediler ama arka kamerayi yaptirmicam orjinal dediler lg nin urettigi urun dediler umarim ekran sararmasi falan problemiyle katsilasmam zira bu telefonda oyle bir sorunla hic karsilasmadim ben o kadar islem yapilmasina ragmen hayrlisi diyelim 2 3 gun kullanamicaz cihazi rr yi deneyemeden gitti 😂😂

• Cihazi yolladim bugun yarin ellerinde olur tamir ederker bie.ikigune gelir.insalah simdiden.ozledim galaxy ace diye telefon denilen aeti kullaniym arama yapmqk.icin bile.bekiyoz baya guvenli baglanti kuruyor sanirsam

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Telefonu servise yolluyorum gsm iletisim diye bir yere yaptirxam tmairini 200 tl fiyat bictiler ekram cami da hediye ediyolarmis 2 yil garanti veriyolar arka kamera cami icin 50 tl fiyat istediler ama arka kamerayi yaptirmicam orjinal dediler lg nin urettigi urun dediler umarim ekran sararmasi falan problemiyle katsilasmam zira bu telefonda oyle bir sorunla hic karsilasmadim ben o kadar islem yapilmasina ragmen hayrlisi diyelim 2 3 gun kullanamicaz cihazi rr yi deneyemeden gitti 😂😂

Görmeden birşey demem doğru olmaz ama orijinal lg ekranının 300 350 Tl arasında olması gerekiyor. 200 tlye orijinal ekran olmaz. Çok kaliteli yan sanayi diye düşünüyorum tahminimce.

• Lg bandrollu seri numarali run oldugunu.soyluyor.adam aoyle biraey vqr lg.nin yurt.disi. Satis aitesinde kamera cami 40tl gibi bisey ama lg servisinde 100 tl oyle dusunun qrtik hocam aradaki farki lg nin 2 yil garanti vwrmeleride.ayri bir.fyzel.gic degilse.garantisi var yani digerleri vermiyor ama bakabilirsiniz diyor adam seri numarasina falan

Edit yqblis bilgi olmasin simdi aradim garanti.suresini degistirmislwr 6 aymis bunu getirttikleri yer dusurmus orhinal lg urunu seri numaralari mevcut problem olursa 6 aydan sonra indirimli yapariz diyor urunumuzun arkasindayiz diyor cunku lg jin urettgi orjinal urunler diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 17 Mayıs 2016; 19:20:59 >
  • Beyler rr rom yukledim ama Open Gapps flashlayinca kafayi yiyor telefon cildiricam. Kurulum sihirbazu falan calismiyor siyah ekranda kaliyoe bazen res atiyor acil yardim edin

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Hocam gapssin romun md5 kontrollerinibyapin dpgru inkis mi biede gapsstan arm/6.0/nano.yu indirip.deneyin birde oyle flashlayin yalniz rom kurulukunu yaptiktan sonra reboot sytsem demeden ana sayfaya gelin yujlemeyi.yapin sonea rebbot.system diyin arixa.twrp gunxel mi.kontrol edin son surum.osun yazim hatalri.ixin.kusura bakmayin galaxy acese anca hu.kadar.yazabiliyom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Hocam gapssin romun md5 kontrollerinibyapin dpgru inkis mi biede gapsstan arm/6.0/nano.yu indirip.deneyin birde oyle flashlayin yalniz rom kurulukunu yaptiktan sonra reboot sytsem demeden ana sayfaya gelin yujlemeyi.yapin sonea rebbot.system diyin arixa.twrp gunxel mi.kontrol edin son surum.osun yazim hatalri.ixin.kusura bakmayin galaxy acese anca hu.kadar.yazabiliyom :)

Hocam mesajlarında full karakter hatası var bilgin olsun.
    Herseyi kitabina gore yapiyorum hocam mersk etmeyin ama sonuc boyle oldu anlamadim hic olmamisti

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.