Şimdi Ara

Sata dan SataII'ye geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sistemi kurdum ve hardisklerin jumper ayarı default olarak 1.5gb/s şeklinde. şimdi değiştirmek istiyorum jumper ları cıkarıp 3gb/s yapıcam ama herhangi bir sorun cıkarmı. yani bilgilerin zarar gorme durumundan bahsediyorum. bence olmamalı sadece hız artışı olacak ama emin değilim tabi. yardımlarınızı rica ediyorum :)

• saol kardeş eyvallah
  • satalarda sataI sataII için var jumper kardeş. jumper olunca sataI çıkarınca sataII oluyo. tabiki sataII disklerde :)
  • ya sata hdd yi tanıtıyom ama ata 133 olrak görüyo ve ata133 den daha kötü sonuc veriyo testlerde ya (hdd tach) cıldıracam valla ya sata 2 almayı düsünüyom artık yoksa kıracam hdd mi... asus(intel) zamanında ucuyodu hdd simdi amd de kanı gibi nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: avor

satalarda sataI sataII için var jumper kardeş. jumper olunca sataI çıkarınca sataII oluyo. tabiki sataII disklerde :)

aynen sata2 lerde sata1 yapabılırsınız jumper ayarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.