Şimdi Ara

206 peugeot 2007 sedan ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı günler.aile aracı olarak almak istedigim bir araç buldum.sahibinden ilan numarası 178091035
    bu araç alınır mı.büyük bir kazası olmadıgını söylüyor satan kişi.ama piyasa malum.

Allâh'ım! Eğer Sana Cehenneminden korktuğum için ibâdet ediyorsam beni cehenneminde yak. Eğer Sana Cennet'ini Arzuladığım için İbâdet ediyorsam Beni Cennetinden mahrum bırak. Seni sevdiğim için ibâdet ediyorsam Beni Cemâl'inden mahrum bırakma...Bir yer var doğrunun ve yanlışın ötesinde. Seninle orada buluşacağız ....
  • hocam öncelikle kendi fikirlerim olduğunu söylemek isterim :)
    araçta orjinal biryer kalmamış, yani çok oynanmış araçla.
    bu kasanın 2. eli çok zayıf diye biliyorum. bide ben dahil nerede bu araçtan görsek bütün arkadaşlarım aracın tipsizliğinden yakınıyor (yanlış anlama :)
    biniciysen alırsın ancak alıp 1-2 seneye satarım diyorsan hiç girme derim
  • teşekkürler.biniciyim ancak dediginiz gibi banada oynanmış gibi geldi ama gidip arabayı görmeden en iyi seçenk buradaki insanlarında fikrini almak.teşekkürler.fiyatlar bu kadar uçmuşken ailem için araba aramaya devam...
    Allâh'ım! Eğer Sana Cehenneminden korktuğum için ibâdet ediyorsam beni cehenneminde yak. Eğer Sana Cennet'ini Arzuladığım için İbâdet ediyorsam Beni Cennetinden mahrum bırak. Seni sevdiğim için ibâdet ediyorsam Beni Cemâl'inden mahrum bırakma...Bir yer var doğrunun ve yanlışın ötesinde. Seninle orada buluşacağız ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 Toyota Corolla mı auris mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.