Şimdi Ara

Xerath mı Yasuo mu Ziggs mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Bir midlane herosu almayı düşünüyorum fiyat sorun deil Bu herolar nasıldır hangisi daha oyun çevirmeye oyunu domine etmeye yararlıdır ? Başlıktaki herolardan başka hero yazmazsanız sevinirim konu başlığından kaymasın.

• Yasuo ban zaten geç onu. Tf de ziggs diyorum. Xerath'la oynamayı kavrarsan lane senindir. Ziggs'in de bomba cd si çok düşük olduğunda ve range i uzun olduğundan lane i ve farmı kolay alırsın. Ben Heimerdinger diyorum.

Seçim sana kalmış. Yasuo oyun taşır ama ban yiyor. Tf de ziggs bana göre. Alan hasarı veriyor. Sen bilin.

Ekleme: Ziggs bence en eğlencelisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 25 Ağustos 2014; 16:00:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"This world now enslaved, bound by hate..."

• ziggs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veigar ın hangi skini ?
    11 yıl önce açıldı
    Tp mi İgnite mi?
    11 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xerath guzel bence dun ilk kez oynadim ultisine alisamadim onda fail olmazsan bence al.Farm cok kolay lane de kolay gank yemezsin sadece soloq da blue lari alman lazim yoksa skill spamlayamazsan pek heroyu kullanamazsin.

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.