Bildirim
LOGITECH G300 mü yoksa A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 mü YARDIMCI OLUN LÜTFEN (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Saol hocam cok buyuk faydasi oldu sslerin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu gün aldım arkadaşlar klavye güzel ona diyecek bir şeyim yok zaten ama mouse daki 1,2 ve 3 tuşları yani atış modu tuşları pek kullanışlı değil o tuşlara basmak için parmağınızı baya bi kaldırmanız gerekiyor onun dışında biraz ağır arkadaşta belirtmişti zaten bunu ele tam oturuyor kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse ben videolarını izlemiştim vidolarda bahsedilmeyen belki önemsiz birşey var altındaki kaygan olmasını sağlayan bantların yedeği var bunu biliyosunuzdur büyük ihtimal ama benim için bu ayrıntı önemliydi ve belirtmek istedim her parçadan 3 tane var güzel bir jest olmuş gerçekten. ss leri koyuyorum aldığıma pişman değilim soranada tavsiye ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X