Stad mükemmel olmuş. İzledikçe tüylerim ürperiyo bide o açılış showları falan mükemmeldi İstanbul'da yaşasam kesin alırdım kombine
Alıntıları Göster
Kazım bir stadı kapayıp diğerini açacak bence
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
İLK 11'miz Ufuk Ceylan Serkan Kurtuluş Lorik Cana Servet Çetin Hakan Balta Sabri Sarıoğlu Culio Ayhan Akman Emre Çolak Kazım Kazım Arda Turan
Insuaaaaaaaaa
ya sövecem artık hakan baltanın insuadan ne fazlası var anlamıyorum hagi yeter artık ha
Bir açılış maçında daha 6 aylık bir galatasaraylı yerine. Yıllarca iyi kötü oynamış birisinin ilk 11 çıkması bence daha mantıklı. Bu bir hazırlık maçı unutmayalım.
Umarım galibiyetle başlarız ve hiç yenilmeyiz burda. Mourinho misali.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: Cro-X
Ne dedi toki başkan?
mal mal konuşdu karsıda sniper olsa bitane indirirdi vallaha o derece
Alıntıları Göster
pm
quote:
Orijinalden alıntı: sizler için
5-0 falan yenilsek ne olur
Alıntıları Göster
bu millete iyilik yapmayacan.türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz diye bir laf vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samsungstar10
quote:
Ilk golü kım atıcam merak edıyorum
BAM dan biri atarsa intihar eder en az 10.000 kişi
aynen ama arda'nın atmasını çok ıstıyorum. en çok ona yakışır.
Sabrı'ye de çok yakışır gerçı onun da atmasını ısterım
Alıntıları Göster
Son Dakika : Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Bakanlar protestolar sebebiyle stadı terketmişler.
hadı yavrum güle güle
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
el hamdaoui olumsuz konuşmadı beyler gelebilir
Alıntıları Göster
uydudan veren kanal yok mu maçı
quote:
Orijinalden alıntı: ImperioN
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
İLK 11'miz Ufuk Ceylan Serkan Kurtuluş Lorik Cana Servet Çetin Hakan Balta Sabri Sarıoğlu Culio Ayhan Akman Emre Çolak Kazım Kazım Arda Turan
Insuaaaaaaaaa
ya sövecem artık hakan baltanın insuadan ne fazlası var anlamıyorum hagi yeter artık ha
Bir açılış maçında daha 6 aylık bir galatasaraylı yerine. Yıllarca iyi kötü oynamış birisinin ilk 11 çıkması bence daha mantıklı. Bu bir hazırlık maçı unutmayalım.
Umarım galibiyetle başlarız ve hiç yenilmeyiz burda. Mourinho misali.
Alıntıları Göster
Adamlar gelip Galatasaray in evinde Galatasaray i fircalasin Galatasaray lilarda alkislasin bunlari. Bazilarinin Galatasarayliligida bu kadar iste. Ayrica davetiye usulu super olmus, stadda fazla bos adam yok. Eve donunce ayrintili yazarim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertensore
pm
Alıntıları Göster
Bir pmde bana lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyin akbaş
el hamdoui yi almışız hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
Toki başkanı neden yuhlandı..Hadi tayyipi yuhlasalar anlarımda toki ne alaka onu anlıyamadım.Sonuçta toki olmasaydı bu statın yapılması çok zor olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe
Toki başkanı neden yuhlandı..Hadi tayyipi yuhlasalar anlarımda toki ne alaka onu anlıyamadım.Sonuçta toki olmasaydı bu statın yapılması çok zor olurdu..
Alıntıları Göster
Link var mı
quote:
Son Dakika : Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Bakanlar protestolar sebebiyle stadı terketmişler.
hadı yavrum güle güle
quote:
Yaptığı saçma sapan konuşmadan dolayı.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
quote:
hadı yavrum güle güle
Alıntıları Göster
pm
quote:
quote:
hadı yavrum güle güle
Alıntıları Göster
bir pmde ben alim
quote:
quote:
hadı yavrum güle güle
Alıntıları Göster
İlk Golü Ajax Atarsa Kötü Olaylar Olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Orijinalden alıntı: calypsoo
Açılış maçında R.Tayyip Erdoğanı Toki başkanını falan ıslıklıyorlar.. Onların büyük katkısı var bu projede Türkiye standartları üzerinde bir stad bu..
bu mantalite sayesinde AKP 60% da oy alır.
Yemişim TOKİ ve Tayyip'in katkılarını...
Helal olsun taraftarlara iyi yuhaladılar Tokiciyide Tayyibide. Nede olsa daha elit bir seyirci kitlesi. Neyin ne olduğunu biliyorlar ve ruhlarınında satılık olmadığının farkındalar.
HELAL OLSUN o yuhalayan her taraftara.
Valla duymadım toki başkanının neler dediğini..
Alıntıları Göster
Tmm toki başkanı hakettide adnan ve başbakanı yuhlama sebepleri ne kocaman stad hediye ettiler bize
quote:
Orijinalden alıntı: Cellar Door
quote: