fanatik'e bak sen karıştırdı bütün forumu :D ama dışı şöle camla fln kaplansa bazı yerleri tabi bence daha güzel olurdu
Alıntıları Göster
Türkiye'nin en iyi stadyumu yapılıyor hâlâ çıplak, çirkin vs. diyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Alıntıları Göster
quote:
Ne alaka anlayamadım. Tamam zaten kimse Türkiye'nin en kötü stadyumu demiyor; ama dış cephenin üst kısmı bildiğin inşaat. Merdivenlerin arkası görünüyor, bu benim başta gözüme çarpmamıştı ama sonra farkettim. Kimse "dış cephede düzenleme yapılmadan ben o stada girmem" demiyor zaten sadece eleştiri yapıyoruz burda.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Ne alaka anlayamadım. Tamam zaten kimse Türkiye'nin en kötü stadyumu demiyor; ama dış cephenin üst kısmı bildiğin inşaat. Merdivenlerin arkası görünüyor, bu benim başta gözüme çarpmamıştı ama sonra farkettim. Kimse "dış cephede düzenleme yapılmadan ben o stada girmem" demiyor zaten sadece eleştiri yapıyoruz burda.
Bende zaten kimse dış cephede düzenleme yapılmadan ben o stada girmem dedi demedim, hiç birşeyi beğenmiyorsunuz o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Alıntıları Göster
Fanatik bir yalan haber yaptı 2dk`da stadı sattınız yetmedi Galatasaray`ı sattınız, yok gücü yetmez yok vizyonu yetmez vs. yorumlarla.
O kaplama stad görüntüsüne göre yapılıyor. Yani sonradan da yapılabilir ama Alianz arena kupa için yapılmıştı. Belki Platini şerefsizi olmasaydı da biz alsaydık Avrupa Şampiyona`sını bizim stada da yapılabilir di.
Şu anki haliyle yeterince güzel, bu paraya yapılabilecek en güzel stadlardan biri, üstelik dış kısmında yeterince oynamada yapabilirsin illaki duvarları yıkmana gerek yok, stadımızın üst kısmı daha geniş ve dışarı çıkık yani orada aşağı doğru sarkıp dış cepheyi kaplayacak şekilde zilyon tane şey kullanabilirsin.
Yok koltuk olmamış, 2. katta oturanın kıçı görünüyor filan. Nankörlük böyle birşey işte...
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
quote:
Alıntıları Göster
Ya ben mi yanlış anladım yoksa haber mi öyle Ben Türk Telekom 10 senelik isim hakkı karşılığında yaptıracak diye anladım :/
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Alıntıları Göster
İddaa ediyorum dış kaplama yapılmasın yinede Türkiyenin en güzel görünümlü stadyumu olacaktır
Allianz Arena gibi dış cephe kaplatmamız söz konusu olamaz bence, maddi açıdan demiyorum. çünkü stadımızın yapılırken estetik açıdan V kolonlar olsun Süper kolonlar olsun büyük bir özen gösterilerek yapıldı, bunca emek led ışıklandırma giydirilerek göz ardı edilemez, çatı geldikten sonra Süper kolonların nasıl güzel durduğunu göreceksiniz, V kolonlar ise güzel giydirme ve ışıklandırma ile mükemmel gözükecek
Benim tahminim çatının iç kısmına V kolonları aydınlatacak şekilde Sarı Kırmızı 2 şerit halinde led ışıklandırma yapılır, bide dış cephenin orta kısmına aynı iki şerit ışıklandırma yapılır, zaten asp resimlerinde bunları göstermişti, bahsetmiş olduğum yerleri daha iyi anlamanız için aşağıya resim ekliyorum, Süper kolonlarımızda aydınlatılabilir, aydınlatılmasa bile full cam/metal giydirmesi yapıldığında herkes hayran kalacaktır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Bende zaten kimse dış cephede düzenleme yapılmadan ben o stada girmem dedi demedim, hiç birşeyi beğenmiyorsunuz o kadar.
Ben inşaat başladığından beri stad hakkında bir tane olumsuz yorum yapmamışımdır. Hala da mükemmel bir stad diyorum zaten. Ama herkesin eleştiri hakkı vardır. Vardır ki doğruya ulaşılsın. Herşey güllük gülistanlık değil eleştiriler olacaktır. Bu herkesin en doğal hakkıdır. Bu konuda bir sorunumuz yok sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
İddaa ediyorum dış kaplama yapılmasın yinede Türkiyenin en güzel görünümlü stadyumu olacaktır
Allianz Arena gibi dış cephe kaplatmamız söz konusu olamaz bence, maddi açıdan demiyorum. çünkü stadımızın yapılırken estetik açıdan V kolonlar olsun Süper kolonlar olsun büyük bir özen gösterilerek yapıldı, bunca emek led ışıklandırma giydirilerek göz ardı edilemez, çatı geldikten sonra Süper kolonların nasıl güzel durduğunu göreceksiniz, V kolonlar ise güzel giydirme ve ışıklandırma ile mükemmel gözükecek
Benim tahminim çatının iç kısmına V kolonları aydınlatacak şekilde Sarı Kırmızı 2 şerit halinde led ışıklandırma yapılır, bide dış cephenin orta kısmına aynı iki şerit ışıklandırma yapılır, zaten asp resimlerinde bunları göstermişti, bahsetmiş olduğum yerleri daha iyi anlamanız için aşağıya resim ekliyorum, Süper kolonlarımızda aydınlatılabilir, aydınlatılmasa bile full cam/metal giydirmesi yapıldığında herkes hayran kalacaktır
Alıntıları Göster
Ayrıca V kolonlara led ışıklandırma yapılabilir.
Boğaziçi Köprüsü'nün aydınlatılması gibi
quote:
Ayrıca V kolonlara led ışıklandırma yapılabilir.
Boğaziçi Köprüsü'nün aydınlatılması gibi
Alıntıları Göster
Ben direkt olarak sana demedim Tayfa-140 forumda genel olarak herşeye muhalefet, eleştiren olan çok sayıda user var rahatsız olduğum nokta bu.
quote:
Ben direkt olarak sana demedim Tayfa-140 forumda genel olarak herşeye muhalefet, eleştiren olan çok sayıda user var rahatsız olduğum nokta bu.
Alıntıları Göster
Ne adamlarsınız eleştirmek öldürmez... Gsyede zarar vermez hatta daha da iyiye götürür..Birşeylerin daha da iyi olmasını sağlar..Sizin gibiler yüzünden takım bu halde.. O stad Gs nin stadı orada maç izlicek takımını destekleyecek kişiler bizleriz bizim söz hakkımız herkesten fazla var..
quote:
Onlar da Galatasaraylı ve en iyisini istiyorlar. Tıpkı sen, ben veya bir başkası gibi. Burası forum ortamı ve buranın en önemli özelliği tartışmalar sonucu doğruya ulaşılmasıdır. Bırak da kim ne diyorsa desin, sen kendi fikrini söyle yeter. İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
quote:
Onlar da Galatasaraylı ve en iyisini istiyorlar. Tıpkı sen, ben veya bir başkası gibi. Burası forum ortamı ve buranın en önemli özelliği tartışmalar sonucu doğruya ulaşılmasıdır. Bırak da kim ne diyorsa desin, sen kendi fikrini söyle yeter. İyi forumlar.
Alıntıları Göster
Beyler bu dış cepheyi led kaplama haberini ekolayda vermiş, dış kaplamanın bugünlerde başlayacak olması ve bu haberlerin medyada duyulması kafamı karıştırıyor, acaba kesin kararlar medyayamı sızdı
Beyler bu dış cepheyi led kaplama haberini ekolayda vermiş, dış kaplamanın bugünlerde başlayacak olması ve bu haberlerin medyada duyulması kafamı karıştırıyor, acaba kesin kararlar medyayamı sızdı
Bence yapılmasın hem boşuna masraf çıkartırız hemde bu ışıklar çok elektrik yakar onlar için harcanacak enerjiye yazık olur. Az çevreci düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Bence yapılmasın hem boşuna masraf çıkartırız hemde bu ışıklar çok elektrik yakar onlar için harcanacak enerjiye yazık olur. Az çevreci düşünün
Tabi bide bu açıdan bakmak lazım bakınız Allianz Arena hakkında bir bilgi.
Baklava şekilli “yastık”larının içinde 5334 lambaya sahip cephesi ile Allianz Arena’nın bir saat boyunca “yanması” 50 Euro’ya mal oluyor.
Günde 10 saat yansa 500 euro yapar buda ayda 15bin euro eder kaldı ki Türkiyede elektirik daha pahalıdır
quote:
quote:
Baklava şekilli “yastık”larının içinde 5334 lambaya sahip cephesi ile Allianz Arena’nın bir saat boyunca “yanması” 50 Euro’ya mal oluyor.
Günde 10 saat yansa 500 euro yapar buda ayda 15bin euro eder kaldı ki Türkiyede elektirik daha pahalıdır
Güneş paneli kullanırsın kendi elektriğini üretir..
quote:
Orijinalden alıntı: razor9119
quote:
quote:
Güneş paneli kullanırsın kendi elektriğini üretir..
Alıntıları Göster
Güneş paneli hakkında bilgim yok fakat bu mümkün olsaydı hiç bir masraftan kaçınmadan inşaa edilen Allianz Arenada bu sistem uygulanırdı, saatte 50 euro ödemek kolay değil. Belliki oldukça yüksek bir enerji tüketiyor güneş enerjisinin karşılayamayacağı bir enerji belliki.. yani işin aslı senin düşündüğün kadar düşünmüştür adamlar
quote:
Güneş paneli hakkında bilgim yok fakat bu mümkün olsaydı hiç bir masraftan kaçınmadan inşaa edilen Allianz Arenada bu sistem uygulanırdı, saatte 50 euro ödemek kolay değil. Belliki oldukça yüksek bir enerji tüketiyor güneş enerjisinin karşılayamayacağı bir enerji belliki.. yani işin aslı senin düşündüğün kadar düşünmüştür adamlar
Alıntıları Göster
Berlinin güneşi tabi yetmez..İlla çevreci düşünmek gerekiyorsa az da olsa güneşten üretilen temiz enerji fayda sağlar...
quote:
Orijinalden alıntı: razor9119
Berlinin güneşi tabi yetmez..İlla çevreci düşünmek gerekiyorsa az da olsa güneşten üretilen temiz enerji fayda sağlar...
Alıntıları Göster
neyse ne yahu bırakın ledi falan şuraya bakın kral kral ...
quote:
neyse ne yahu bırakın ledi falan şuraya bakın kral kral ...
Alıntıları Göster
Neyse bakalım. Biraz konuyu değiştirelim...
Mavi - Beyaz devasa vinç gidiyor arkadaşlar. Bakın sökülmüş, parçaları yerde :)