quote:Orijinalden alıntı: offendicula 2 resim arasında baya fark var Koltukların rengi açısından bir ipucu olarak söylemiştim anlayan anlamıştır zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç bu arada resimdeki gibi şeffaf mı olacak acılır kapanır çatı. Şeffaf olmayacak.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Bu arada birşey farkettim daha önceki resimlerde seyircilerin olduğu koltuk rengi belli olmazken şuanda sitenin girişindeki resme bakalım birde; İlk Resimlerden Site girişi şuandaki resim Gerçekten çok büyük bir ayrıntıyı yakalamışsınız . . İnşallah son resimdeki gibi olur .
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç bu arada resimdeki gibi şeffaf mı olacak acılır kapanır çatı. Şeffaf olmayacak. Yalnığız koyduğun 2. resimde de çatı şeffar gösterilmiş. bu durumda şeffaf olmayacağını bildiğimizden bu resmi referans alamayız.
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Işın Çelebi şeffaf olacak dedi... hadi yaw ben kapaklar şeffaf olacak diye duymuştum hocam çatı da mı şeffaf olacak???
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Işın Çelebi şeffaf olacak dedi... Yanlış hatırlıyorum herhalde hocam.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Işın Çelebi şeffaf olacak dedi... Yanlış hatırlıyorum herhalde hocam. Kapaklar şeffaf Taner abininde dediği gibi. Diğer yerler normal opak maddeden olacakmış...
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Işın Çelebi şeffaf olacak dedi... Yanlış hatırlıyorum herhalde hocam. Kapaklar şeffaf Taner abininde dediği gibi. Diğer yerler normal opak maddeden olacakmış...
1.000.000 kez söylenmesine rağmen yine koyalım çatının son hali aynen böyle dikkatli bakın kapaklar şeffaf...
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Işın Çelebi şeffaf olacak dedi... Yanlış hatırlıyorum herhalde hocam. Kapaklar şeffaf Taner abininde dediği gibi. Diğer yerler normal opak maddeden olacakmış... Karıştırmışım hocam pardon.
quote:Orijinalden alıntı: foreverkinqs yav ha şeffaf ha şeffaf degil ne farkeder. Avatarda ki sen misin len
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz quote:Orijinalden alıntı: foreverkinqs yav ha şeffaf ha şeffaf degil ne farkeder. Avatarda ki sen misin len
20 Mayıs 2010 http://www.ttarena.biz/forum/aslantepe-insaat-fotograflari(guncel)/turk-telekom-arena-20-mayis-fotograflari/
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz 20 Mayıs 2010 http://www.ttarena.biz/forum/aslantepe-insaat-fotograflari(guncel)/turk-telekom-arena-20-mayis-fotograflari/ Son resimi anlayamadım hocam.