farkındaysan mesajlarımız arasında 20 saniye fark var, ben resimlerin linklerini kopyalarken sen Tamam tuşuna basmışsın bile... görünüşe göre aynı fourmu takip ediyoruz ve resimleri oradan koyuyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: brand_izmir
buyrun dahası
tüm bu resimler bugunki divan da çekilmiştir..HAYIRLI OLSUN
yaw keşke o ışıkları öyle kullanmasalarmmış, sanki ucuz olsun diye tasarruflu ampul kullanılmış gibi duruyor
Arkadaşlar.heralde bu şekil bırakmazlar stadı değil mi?
Ne bileyim şöyle stadın üstüne helikopter çekimlerinde falan gözükecek gibi dev bir gs arması koysunlar.yani üstü kapandığında raylı sıstemler birleşince bir arma ortaya cıksın.
Stadın dışı renklendirilsin Sarı kırmızı yapılsın falan filan değilmi.
Birde büyük ihtimalle schalke arena da ki gibi büyük küp ekran olcak çatıya asılı bir şekilde. santra nın tam ustunde dev ekranlar burdan kaçan pozısyonlar falan gosterılcek.
işte bu düzgün olmali .hemen yapacaz diye toz toprak içine taraftarin eline birakilmamali.bu çok önemli.
tamamen bittikten sonra oraya geçilmeli kesinlikle bu çok önemli.
eğer yarım yamamlak bi halde geçilirse o stad bitmez ben size söyliim.
her taraf bitmeli .asfaltlar , taşlar ve hatta en önemlisi etraftaki yeşillikler ,ağaclar,çimler. taraftarlar maça gelince dev bi alannda çimlerde oturma şansı bulmalı düzgün ağaç gölgeleri .harika bi ortamı olamlı .yan bu alan sadece betondan ibaret olmamali.
kısaca diyeceem şuki : 6 ay daha geç olsun ama tamamen bittiğinde bir yaz günü o stada geçilsin.
Baya güzel bir stad inşallah yapılırda şanlı galatasarayımızın burada destanlar yazdığını görürüz
Buda 2 stadın karsılastırılması
Amatör calısma
Bunlarda Orjinal Proje Çizimleri
Konuda hala içine sinmeyen nokta olan varsa detaylı acıklama yapılır
Forum Düzenini bozmamak amacıyla resimleri küçültüp koyuyorum
Arzu eden olursa Büyük detaylı resimleri koyabilirim
Özellikle orjinal proje çizimlerinde
arkadaslar stadın yapımına nezaman başlıyacaklar? cok meraklandım doğrusu. Stad mimari açıdan, estetik açıdan Türkiyenin ihtiyacı olan bir stad bende. Çok güzel olacak insallah. Ama kapasite biraz az mı olmus? 52 bin? Siz nasıl degerlendiriosunuz?
güzel maket walla içim geçti şimdi
bravo canaydın
şimdi gs tvde izledim.baş mimar anlatıyordu.güzel bir stad oalcağı ortada.eee bu kadar bekledik.hakkımız.hayırlısıyla bide bitirelim.