Şimdi Ara

PSN Hesabı Şifre Sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, psn hesabımın şifresini unuttum. sıfırlamak için gelen maile tıkladım ve güvenlik için doğum tarihi vs soruyor. sallamıştık o bilgileri nasıl alabilirim geri hesabımı?

• Sallamaman gerekirdi bu sana ders olsun bakalim . Sorunun cozumu ise oncelikli dogru olarak yazdigin bir bilgi varmi .? Kimlik bilgilerini dogru girdiysen ps support a mail at kimlik fotokopinle durumu anlatan bir yazi ile beraber. Ama yok kimlik bilgilerinide salladiysan tek sansin var sifreni hatirlamak , aksi halde geri alamassin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 15 Temmuz 2014; 18:31:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

Sallamaman gerekirdi bu sana ders olsun bakalim . Sorunun cozumu ise oncelikli dogru olarak yazdigin bir bilgi varmi .? Kimlik bilgilerini dogru girdiysen ps support a mail at kimlik fotokopinle durumu anlatan bir yazi ile beraber. Ama yok kimlik bilgilerinide salladiysan tek sansin var sifreni hatirlamak , aksi halde geri alamassin.

iyide email bende eski şifresinide kanıt olarak gösterebiliriz. Sadece kayıtlı olan doğum tarihini doğduğum şehir gibi özel şeyleri hatırlamıyorum. Nereye mail atabilirim bir bilgin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN Hesabı kaldırma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.