Şimdi Ara

Luciko Private Server (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beyco

yokedici warlord dımı game de adın bana bazen cvp wermıosun :) wede benım clanım 1ci ama grade 5 :((((((((( bi duzeltirsen makbule gecer bea :D:D:D

Onlarıda halledıcez gm ler sıralamada gozukmesın ıstedınız artık gozukmuyorlar onuda halledıcez ...Ya cok kısı pm atıyor ondna herkese cevap veremıyorum kusura bakma sorunlarınızı olursawww.luciko.com da yazarsanız yardımcı olabılırım burayada elımden geldıgınce bakıyorum hangısı sıze kolay gelıyorsa onu yapın...

• :) saol
  • ya yokedici hala acılmadı!

• 8 gibi kapanıyo yazmışsın ama gece 12 gibi kapandı halen de tık yok

sanırım host pc de sorun var
  • kustum acılmadı gıttı bea :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • yoqedici nerdesın yawwwwwwwwwwww uyuyomusun acılsın artık bea catladım tabii senıde bi sucun yoq host sahibini sucudur :)

• acıl acıl bea :((((((( nolursun
  • gereksiz mesajlar yazıp durma adam geldiğinde cevap yazar
  • sanamı sorcam :D catlıorum bırda adınne oyunda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -vT-

kutuları sevdim

arkdaşım kutulardan neler çıkıo ne kdr exp var kaç k çıkıo + basma nasıl biraz yardımcı olurmusunuz?
  • gelmedınmı yoqedeci bak senın arkandan bir suru sey konustum ama kotu diil hakkında ii konustuk :)
  • arkadaşlar server bozuksa indirmeyim açılmadı filan diosunuz da durum ne ?
  • verdigin video super hersey kolay lwl 70 de baslıosun we 200 m parayla :D super vıdeo yaw sheraek :D
  • acılmadı gıtt.....iiii
  • Üyelik alamıyorum !

Sayfa bulunamıyor !
  • yaw bende login verio sizdede verio mu
  • ne saman acılcak :((((((((((
  • acılmıo yafffff warlord gırsede gorese
  • Ya beyler bende host sahıbını beklıyorum sanırım bır sorunu var yoksa acardı sımdıye bıraz sabredın acılıcak ınsallah ve bırde uyelık ıcın olan sayfa acılmıyor demıssınız o server acılınca acılıyor serverla bırlıkte oda acılıcak yanı sımdılık PineApple da takılın ıstersenız acc ısteyen bana pm atsın...Ama o serverda oynamak ıcın Herakles ıcın ındırmıs oldugunuzu patchı ıptal etmenız lazım...http://rapidshare.de/files/32025630/KnightOnline_Fixed_.rar.html bunu ındırıp kurmanız lazım tekrar herakles ta oynamak ıstersenız eskı patchı gerı yuklemenız lazım karısık oldu bıraz ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 24 Eylül 2006; 11:09:07 >
  • yoq aclmıcak bu sever :(((((((
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.