Şimdi Ara

acil yardım! ios 7 yüklerken takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sonunda iphone 5imi ios6 dan 7ye yükseltmeye karar verdim ve inmesini bekledim. güzel bir şekilde indi fakat telefon kendini yeniden başlattı ve apple simgesi çıktı altında da yükleme barı çıktı o bar azıcık ilerledi ve durdu iki saattir de bu durumda. Dfu veya recovery moda da alamıyorum çünkü telefonumun üst tuşu bozuk. Bunu evden çıkmadan düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Orijinalden alıntı: alicho

Merhaba arkadaşlar sonunda iphone 5imi ios6 dan 7ye yükseltmeye karar verdim ve inmesini bekledim. güzel bir şekilde indi fakat telefon kendini yeniden başlattı ve apple simgesi çıktı altında da yükleme barı çıktı o bar azıcık ilerledi ve durdu iki saattir de bu durumda. Dfu veya recovery moda da alamıyorum çünkü telefonumun üst tuşu bozuk. Bunu evden çıkmadan düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Maalesef ancak servis bu işi çözebilir. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yahu yok mu tinyumbrellayla falan yapabilen şu işi forumlara bakıyorum tek tek ama net bilgi yok

Cihazınız jb li de olsa ancak DFU moda alıp restore ettikten sonra çözebilirsiniz. Kolay gelsin, geçmiş olsun

anladım teşekkür ederim.

Önemli deil. Sorunu inşallah kısa sürede çözersiniz. Geçmiş olsun

anladım teşekkür ederim.

zorluya gitseniz sıkıntı çıkmadan bi ayar çekerler ona
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Sıfırlama [YARDIM]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zorluya gidemem izmirdeyim ama egemek e falan bırakacağım garantiden hallederler mi acaba
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.