Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
314.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya anakarta lehimli degil, sadece bir soketle takilmis. Artik kullanilamayacak duruma geldiginde arka kapagi acip bataryayida degistirebilirsin, birkac tornavida cikarilacak.

http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3525881/OnePlus_One_Battery.jpg

https://forums.oneplus.net/attachments/n31mxzu-jpg.6658/

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Shipping 14 küsur değil mi?
    Belki sen kaliforniyadasındır, eyalet içi shipping daha ucuzdur.

Ben oregona yollatıyom çok uzak değilki o kadar fark olmaması lazım :)

Hocam sanırım arkadasım standard kargo yapmıs baktımda 5 - 7 iş gunu suruyormus. digerinde dediğiniz gibi 14 dolar olabilir. O da 3-5 normal gunde ulasabilecegini soyluyor. KArgo gonderimi onaylanmadı. Arkadasım ayın 23 unde TR ye gelicek umarım eline ulasır gelmeden.

Orijinalden alıntı: madmax_88

quote:

Shipping 14 küsur değil mi?
    Belki sen kaliforniyadasındır, eyalet içi shipping daha ucuzdur.

Ben oregona yollatıyom çok uzak değilki o kadar fark olmaması lazım :)

Hocam sanırım arkadasım standard kargo yapmıs baktımda 5 - 7 iş gunu suruyormus. digerinde dediğiniz gibi 14 dolar olabilir. O da 3-5 normal gunde ulasabilecegini soyluyor. KArgo gonderimi onaylanmadı. Arkadasım ayın 23 unde TR ye gelicek umarım eline ulasır gelmeden.

Alıntıları Göster
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )
    Beşi bir yerde
    Foto, benim kullandığım oneplus ile çekildi.

• quote:

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )
    Beşi bir yerde
    Foto, benim kullandığım oneplus ile çekildi.

Alıntıları Göster
    Takip

• Merhaba arkadaşlar şuan yurtdışındayım , braga da biraz araştırdım bu telefonu bulamadım yarın porto ardından lisbona geçicem 5 saat boyunca buralarda olucam acaba buralarda bulabilir miyim sorum budur ? Sonrasında amsterdama geçicem en son çare burası kaldı umarım bulurum bu telefonu yoksa sipariş vericem umarım buralarda bulurum bu telefonu eğer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Aranıza katılmak istiyoruum

Mağazada satışı yok, online satılıyor sadece davetiye ile.
    Öyle mi peki o halde davetiye atabilecek birileri var mı yada siz atababilir misiniz ?

@muratai

Aldığım telefonlar için 3er davetiye gönderilmedi daha.
    Elimde az evvel gelen davetiye var almama yardımcı olabilecek biri yok ise birine verebilirim

★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULUBÜ - ANA KONU
    5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera
  • Selam arkadaşlar.Ben de bir kaç gün önce 64GB lık Çin versiyonu ile aranıza katıldım.Telefonun sürümü 25R olarak görünüyor.Bazı arakadaşların da dile getirdiği gibi ben de güncelleme sıkıntısı yaşıyorum, telefon yeni güncellemeleri almıyor, sisteminiz güncel diyor.Ayrıca telefon tuş kilidinde cebimde dururken kendiliğinden el feneri uygulaması açılıyor, diğer bir sürü uygulama da açılmış görünüyor.
    Bu konular hakkında yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum Amerika'dan Oneplus One aldım arkadaşa da G3 getirdim ikimiz de Turkcelliz yan yana Speedestten test yaptık benimki 7 mbps çıkıyor G3 15 mbps sebebi ne nasıl düzeltiriz var mı bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiriusBlack -- 12 Eylül 2014; 16:29:31 >
  • quote:

İkinizdede aynı int. paketimi var turbo olan?
    Arkadaşlar davetiye kodum mevcut yalnız nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: ahmet_tomaz

Selam arkadaşlar.Ben de bir kaç gün önce 64GB lık Çin versiyonu ile aranıza katıldım.Telefonun sürümü 25R olarak görünüyor.Bazı arakadaşların da dile getirdiği gibi ben de güncelleme sıkıntısı yaşıyorum, telefon yeni güncellemeleri almıyor, sisteminiz güncel diyor.Ayrıca telefon tuş kilidinde cebimde dururken kendiliğinden el feneri uygulaması açılıyor, diğer bir sürü uygulama da açılmış görünüyor.
    Fastboot ile yükleme için önceki sayfalarda muratai arkadaşımızın bir mesajı var. Ona bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darim -- 12 Eylül 2014; 21:51:31 >
  • quote:

Selam arkadaşlar.Ben de bir kaç gün önce 64GB lık Çin versiyonu ile aranıza katıldım.Telefonun sürümü 25R olarak görünüyor.Bazı arakadaşların da dile getirdiği gibi ben de güncelleme sıkıntısı yaşıyorum, telefon yeni güncellemeleri almıyor, sisteminiz güncel diyor.Ayrıca telefon tuş kilidinde cebimde dururken kendiliğinden el feneri uygulaması açılıyor, diğer bir sürü uygulama da açılmış görünüyor.

Güncellemeleri alabilmek için fastboot ile cm-11.0-XNPH22Q-bacon-signed-fastboot rom kurum. Sonra güncellemelerin ard arda gelecektir. 25 sonra 30 sonra 33. En azından bende öyle olmuştu.
    Cebinizde açılmaması içinde Ayarlar>Hareketler kısmından Kamera, Müzik ve El Feneri kısmındaki tikleri kaldırın. Sorun kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darim

quote:

Güncellemeleri alabilmek için fastboot ile cm-11.0-XNPH22Q-bacon-signed-fastboot rom kurum. Sonra güncellemelerin ard arda gelecektir. 25 sonra 30 sonra 33. En azından bende öyle olmuştu.
    Cebinizde açılmaması içinde Ayarlar>Hareketler kısmından Kamera, Müzik ve El Feneri kısmındaki tikleri kaldırın. Sorun kalmaz.

Alıntıları Göster
    şu an en çok sabırsızlık ile katılmak istediğim kulüp burası

• Davetiye aliexpresten alinan one plusa da gonderiyorlar mi yoksa davetiye ile alanlara mi sadece...

Orijinalden alıntı: SiriusBlack

Aynı hocam paket falan hepsi aynı. Ben çözemedim.
    Hala Pending Shipment yazıyor :/ 2 gun oldu arkadas ayın 23 unde donucek Amerikadan. Amerikadan alanlara ortalama kac gunde geldi starndars shipping le almıs arkadasım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.