Şimdi Ara

3D Studio MAX Türkçe Video Ders 75dk (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
94.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash örenmek isitiorum bu konuda da yardımcı olabilcek olan varmı? şimdiden saolun
  • kardeş ben partları indirdim yalnız sıkıştırma doysasını indiremedim ismi wintua olması gerekti nasıl indirecem kardeş hata veriyor hep aynı dosya var üzerine ayzılsınmı isimmi değiştirsin diyor her ikisinide denedim olmadı dosya açmıyor seyredemiyorum sanırım o dosya şart sende yazmışsın indirin diye ama söyledigim gibi inmiyor bir yardımcı olursan sevinirim şimdiden ellerine sağlık
  • rapidshare, iki parça

gg.part1.rar 100mb
    gg.part2.rar 94mb

sıkıştırma programı

winuha.exe 1.38mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 18 Mayıs 2009; 21:37:46 >

• İndiriyorum. Elinize sağlık. 3ds max benim hep öğrenmek istediğim programdır, bir türlü fırsat olmamıştı. Üniversitede endüstriyel tasarım okumak istemiştim, puanı çok yüksekti, bir de sadece ODTÜ'nde vardı. Neyse... Kağıda çizdiklerimi ve aklımdakileri sayende 3 boyutlu olarak çizeceğim artık. Teşekkürler
  • Ya gg dosyalarını indirdim ama winrarla açarken hata veriyo "unexpexted end of archive" yazıyo. Açamıyorum.
  • Tamam tamam hallettim. İkinci parça inerken sonunda bi sorun olmuş galiba. Tam inmemiş.
  • Link ölü
  • Gerçekden mükemmel ve faydalı bi çalışma. çok anlaşılır ve düzügn bir dille anlatmışsınız çok faydalı olduğuna inanıyorum. devamını diliyoruz..
  • ya 1. partı indirdim rapidden diğer partı 2 gündür indirmeye çalışıyorum ama hep error veriyor diğer linkde ölü başka bir alternatif sunsanız ne makbule geçer
  • Şu anda düzgün çalışıyor rapidshare linkleri.
  • Dear DreaMale,

Dersler için çok teşekkür ederim ama bana yetmez,senden de beklemek olmaz,ben bir kursa gideceğim.
    Sadece hobi amaçlı öğrenmeyi düşünüyorum sence hangi programda çalışayım hangi kursa gideyim?
  • bakmak lazmm
  • cok tesekkurler.. bana baya yardimci olacak gibi
  • Arkadaşlar merhaba,

pc me 3d max 2009 yükledim ve şuan çok ilgileniyorum. bu programı öğrenmek istiyorum kursada yazıldım ve 25 eylülde başlayacak inşallah. bana döküman konusunda yardımcı olabilirmisiniz. iyi günler.
  • ben senin allahına kurban oliyim ellerine sağlık
  • Tek kelimeyle mükemmel. Devamı olsa iyi olurdu...
  • Kariyer eğitimin hazırladığı görsel eğitim

http://hotfile.com/dl/109009307/4ef1ecf/Kariyer_3d_max_eitim.zip.html
  • hocam çok teşekkul ederim indiriyorum çok işime yarıcak eline emeğine sağlık.
  • gercekte guzel konu zamanim oldugunda indirip birsey ogrenebilecegimi umuyorum
  • bu videonun ne kadarı 3ds max tir arkadaşlar ?

V İ D E O
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.