Şimdi Ara

3D Studio MAX Türkçe Video Ders 75dk (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
94.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar ben bu dosyaların hepsini indirdim şifre istiyor winrar şifresi nedir acaba bu şifree??
  • yok yawww arkadaşım süperr yapmışsın 3dsmax ı süper annatmışsın :D bende yeni öğreniyorum 3dsmax ı bi kenarda dursu ndiyee ders falan almayı düşünüyordum bu tür şeyleri izleyip biraz öğrenmek iyi bir alıştırma olacak benim için çalışman için bravo sana gerçekten valla 10 puan verdim :D sana

İyi Çalışmalar sana ::
  • eyyyvallah

şımartıyorsun beni
  • selam arkadaşım sağol emeğin için ama ne yazıkkı profileındaki gg dosyalarına tılyıncada indirmiyor bende ne yazıkki. Rapide yyuklersen bir çok kullanıcı daha yararlanacakdır bu paylaşımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvus_corvusan -- 17 Ağustos 2007; 15:24:23 >
  • aaaaaa
    yine o
    hay ALLAHIM yaa
    abi kafamı nereye çevirsem sen çıkıyosun
    dreamale her yerde saglam paylasım
  • Allah ne istersen versin sana sayende mühendisin birisinin yanında iş bulduk oh be eğer bi isteğin olursa para malzeme ne olursa çekinme
  • Yeni linkler

Live-Share, tek link 193mb

gg.uha 193mb

FileFront, iki parça

gg.part1.rar 100mb
    gg.part2.rar 94mb

rapidshare, iki parça

gg.part1.rar 100mb
    gg.part2.rar 94mb

sıkıştırma programı

winuha.exe 1.38mb

Live-Share biraz yavaş ama çalışıyor
    FileFront biraz daha iyi
    En iyisi de rapid

• teşekkürler sağolasın çok işime yarıyacak
  • dreamale video için cok saol

yalnız benim sormam gerken bişey var

ben bitirme ödevim için 3 boyutlu bir fabrika çizip içine ekipman makina yerleştirecem ve kurdugum fabrıkanın dısını içini ekipmaları 3 boyutlu olrak sunum yapacam mümkün olursa fabrika içinde counter strike gibi dolaşmak istiyorum bu program bunların ne kadarını destekler saglar bu saglmazsa hangi program saglar yardımcı olurmusun?
    yunustemel@hotmail.com yardımcı olursan cok sevinirim gıda müh endiliği okuyan bii için zor olacak yardımcı olmak istersen beni eklermisin şimdiden çok teşekkürler
  • Tesekkurler dostum. Cok hayranlik uyandirmis:) Dilerim ilgili herkes icin katki olur...
    Emeklerine saglik...
  • tesekkurler kardes emegine saglık artık bizede bakmak dusuyo.
  • DreaMale sana bir sorum olacakti!
    Umarim mesajimi görürü ve cevaplarsin!

3DS Max de cm. kullanmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Yani Keyboard Entry bölümelerinde falan cm bazında giriş yapmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinson

DreaMale sana bir sorum olacakti!
    Umarim mesajimi görürü ve cevaplarsin!

3DS Max de cm. kullanmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Yani Keyboard Entry bölümelerinde falan cm bazında giriş yapmak istiyorum.

Customize-------> Units Setup------>Metric
  • quote:

Customize-------> Units Setup------>Metric

T e ş e k k ü r!
  • unit setup kısmında iki bölüm var biri system, öteki display.
    system unit kısmı temel ölçülendirmedir. istediğin değişikliği burdan yapman gerek
    display unit kısmından da ekranda yazarken görmek istediğin sistemi seçersin

display uniti değiştirmen "system"i etkilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaMale

unit setup kısmında iki bölüm var biri system, öteki display.
    system unit kısmı temel ölçülendirmedir. istediğin değişikliği burdan yapman gerek

Doğru DreaMale; system dan sadece kullandığı ölçü birimi üzerinde değişiklik yapabilirsin, örnek verirsek; eğer çalıştığın değer çok küçük "sub-millimeter" ise system ayarını, 1 Unit = 1 Centimeter olarak ayarlarsın, bu sana max'in default ayarındaki "1 Unit = 1 Inch" ayarından daha doğru bir değer verir. System'i yeni başlayanların değiştirmesini tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaMale

unit setup kısmında iki bölüm var biri system, öteki display.

Dreamale, arkadaşım video'yu henüz açmış değilim ama şimdiden teşekkür ederim. Birşey sormak istiyorum. Bu videonun yanında programı öğrenmek için hangi kitabı önerirsin. Teşekkürler
  • ilk defa kullanacaksanız nezih kanbur - pusula yayın evi
    kendinizi biraz iyi hissediyosanız türkçe çeviriler var, kitapların isimlerini hatırlamıyorum ama yanında DVD veren iki
    tane çeviri kitap var. onlar olabilir
  • Paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım. Yaşımın 45 olmasına karşın o kadar çok şey öğrenmeye meraklıyım ki emin olun artık ne zaman kalıyor nede sıhhat. Bu 3D max ta öğrenmek istediklerimin arasında var ve kota durumuna göre indirip arşive atacağım. Zira mart'a kadar ödüllü bir afiş çalışmam var ona yoğunlaşmam lazım. Dreamale bir gün karşılaşırız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 28 Aralık 2007; 20:02:26 >
  • ilgin için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.