Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yaa ben oyunun kurulu olduğu dizine kurmama rağmen oyun hala ingilizce ne yapmam lazim. Benim oyun Orjinal ve Kutulu oyun arkadaşlar ne yapmamiz lazim ?

benimde öyle çözebilirsen alıntılar mısın? (hiç oyuna girmeden belgelerimden rockstarı sildin mi?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3'ü de çevirebilseniz çok güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

siteye niye koymadilar daha

http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/
  • No steam benim oyun klasörü tanıttım kurdum fakat Türkçe olmadı.Ben mi kurulumda hata yapıyorum yoksa yamada mı sıkıntı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

No steam benim oyun klasörü tanıttım kurdum fakat Türkçe olmadı.Ben mi kurulumda hata yapıyorum yoksa yamada mı sıkıntı var ?

Bende de olmadı çözersen benide bilgilendir

• mods diye bir klasöre kuruyor ordan kopyalayıp update ile degistirdim bu sfer oyun açılmamaya başladı
  • Steam versiona kurdum olmadı. Oyun İngilizce.
  • Breakage kullanıcısına yanıt
    En uygun yer şu an ve her zaman GMG olacaktır. 105 TL sanırım şimdi ki fiyatı. RGSC Keyi.

Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

The Witcher 3'ü de çevirebilseniz çok güzel olurdu.

Oha :D
  • Hocam Witcher 2'nin sonuna geliyorum. Keşke witcher 3' de çevrilse Türkçe olmadab oynamak imkansız oyunu da

• Olmuyo yama
  • steam yolunu gösterdim,dosya kurar gibi yapıyor ama,herhangi bir dosya falan kurmuyor anlamadım gitti
  • yama bozuk kandırmışlar

• Arkadaşlar yama olmuyorsa

bu dosyayı indirip içindekileri
    s2.dosya.tc
    Asiloader.rar dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server2/si94ya/Asiloader.rar.html

GTA5.exe nin bulunduğu dizine atın.

edit : arşiv hatalıymış indirmeyin lütfen. gündüz adım adım yüklenme videosu youtube a atılacak onu bekleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 5 Temmuz 2015; 3:44:13 >

• alt yazıyı okuyayım derken arabayla saçma sapan yerlere uçarım artık :D
    Beyler bu arada heist ve dlc lerin türkçe olması için, illaki 2. Setup seçeniğiylemi kuracaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 5 Temmuz 2015; 3:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Arkadaşlar yama olmuyorsa

bu dosyayı indirip içindekilerihttp://s2.dosya.tc/server2/si94ya/Asiloader.rar.html

Arşiv hasarlı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Arkadaşlar yama olmuyorsa

bu dosyayı indirip içindekilerihttp://s2.dosya.tc/server2/si94ya/Asiloader.rar.html

inmiyor arşiv hatalı diyor
  • Gtaturl çıkartalı kaç ay oldu bunlar yenimi çıkartıyor la

• Yok aga olmuyor. Hala İngilizce oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yaa ben oyunun kurulu olduğu dizine kurmama rağmen oyun hala ingilizce ne yapmam lazim. Benim oyun Orjinal ve Kutulu oyun arkadaşlar ne yapmamiz lazim ?

benimde öyle çözebilirsen alıntılar mısın? (hiç oyuna girmeden belgelerimden rockstarı sildin mi?)

Saniyorum (Tam emin değilim) yayinlanan Yama hatali Ziplenmiş galiba o yüzden olmuyormuş, Yarin hem kurulum videolariyla hemde sağlam dosyalarla beraber yine yayinlanacaktir.. Aslinda yama şuan çalişiyor olsaydi bile geç oldu oturup oynayamazdim.. Her işte bi hayir vardir derler..

Face'de açikladiklarina göre Yeni ve bugun yayinlanandan Ayri bi setup gelecekmiş 2-3 Gb boyutunda, Ben asil 2-3 GB boyutundaki Setup'u bekliyorum İnşAllah Yarin o çikarda Mis gibi bi kere yüklerim Tam yüklerim.. Eksiksiz tek tıkla hem hikaye hem online hemde daha ne varsa Türkçe olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Temmuz 2015; 4:03:25 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.