Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi baktım bende tableti kapatıp açtım
    Sağ alt tarafta çok az miktarda benim tablette var ışık sızması
    Ama normal kullanımda görünmüyor
    Sizinkide rahatsız etmiyorsa masrafa girmeye gerek yok
    Önemli olan kullanımı etkiliyormu?

O varsayılan ayarlara dönmeyi ben yapmadım hocam bilgim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    Tamam film falan yüklemedim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedser1

Hocam ekranın sol alt köşesindeki olay ışık sızması
    Eğer sizi rahatsız etmiyorsa hiç önemli değil
    Yani uygulama kullanırken birşey okurken film seyrederken bariz belli olmuyorsa inanın önemli değil
    Ama rahatsız ediyorsa sizi garantiye yollayın
    Yalnız bir araştıralım isterseniz acele etmeyelim
    Çünkü servise giren mal pek sağlam gelmez gümüş düşünelim
    Sizin içinde uygunsa araştıralım

merhaba bende kapatıp açtım benimkinde sol üst köşede var gibi de ,işin doğrusu bana normal geldi ,arkadaşta ta sorunun ne olduğunu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 12 Şubat 2015; 21:02:18 >
  • İlginiz için teşekkürler ben tableti yeni aldım sorun varsa ilerde daha büyük sorun olacaksa çaresine bakayın dedim sorun sadece bu . forumda amaç inceleme görüş alış verişi değilmi
    Birde karanlık ortamda kamera açılınca da belli oluyor sizde de böylemi? diğer ortamlarda belli olmuyor
  • serkanagaa S kullanıcısına yanıt
    merhaba ben kamerayı karanlıkta denedim değişiklik olmadı,bende tapleti yatırarak bakınca sol üst köşede yaklaşık 3cm lik beyaz ıışık cama yansıma yapıyor ,normal kullanımda farkedilmiyor hatta siz yazana kadarda farkedememiştim ,bana gayet normal bir durum gibi geldi
    İyide ben ne dedim ki şimdi hocam
    Tabikide bilgi paylaşımı yapıyoruz
    Ters bisey mi yazdım ki kusura bakmayın
    Aynı gönderdiğiniz foto daki gibi bende de az miktarda var
    Genelde ips ekranlarda olan ,olağan bir durumdur
    Benim ips monitörümde de var ışık sızması
    Bu ölü piksel olayı gibidir tamamen şans işi yani
    Servise ben yolladim monitörü mesela, çünkü boşuna yollamış olacagim o yüzden de umursamıyorum açıkçası

Yanlış anlaşıldiysam özgür olsun
    Ben sadece bildiklerini paylaşmak için burdayım

Size söylememiştim kusura bakmayın"arkadaşta ta sorunun ne olduğunu anlayamadım" diyince süraka ona istinaden söyledim
  • Bu tablet intel islemcili ve 64 bit sizce windows yukelenebilir miyiz bu tablete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..samochu..

Bu tablet intel islemcili ve 64 bit sizce windows yukelenebilir miyiz bu tablete

Change my software yazılımı ile aynı tablette windows 8 ve android sistemin ikisinide kullanabiliyorsun.http://youtu.be/vvw9CMMlDJ4

• quote:

Orijinalden alıntı: orca_kaos

quote:

Orijinalden alıntı: ..samochu..

Bu tablet intel islemcili ve 64 bit sizce windows yukelenebilir miyiz bu tablete

Change my software yazılımı ile aynı tablette windows 8 ve android sistemin ikisinide kullanabiliyorsun.http://youtu.be/vvw9CMMlDJ4

Alıntıları Göster
    Kutuda (k013) 176c modeli yazıyor donanım cihazın ayarlar menüsünde hakkında bölümünde sadece k013 yazıyor sizdede durum böylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanagaa

Kutuda (k013) 176c modeli yazıyor donanım cihazın ayarlar menüsünde hakkında bölümünde sadece k013 yazıyor sizdede durum böylemi
    Arkadaşlar ben ME 176C almayı düşünüyorum. Yardımcı olurmusunuz.
    Alırken hangi seri noyu alayım. Nerden almamı önerirsiniz (internet üzerinden alcam). ME176CX ile ne farkı var.
    evet bizde de öyle, problem yok

Bu arada tabletin saati sürekli geri kalıyor. Wifi'yi açtığımda güncelliyor ama daha sonraları geri kalıyor yine. Bitek benim tablette mi oluyor nedir anlamadım
    Benim model 176cx
    Orda benimde k013 yaziyor

• farukopat F kullanıcısına yanıt
    176c modeli:16gb hafiza, 5mp arka kamera 2mp ön kamera
    176cx modeli:8gb hafıza, 2mp arka kamera 1.3mp ön kamera

Farklar bunlar haliyle cx modeli daha ucuz
    176c modelini almanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

evet bizde de öyle, problem yok

Bu arada tabletin saati sürekli geri kalıyor. Wifi'yi açtığımda güncelliyor ama daha sonraları geri kalıyor yine. Bitek benim tablette mi oluyor nedir anlamadım
    arkadaşlar tablet ve aldığım kılıf geldi. yarın fotoları yüklerim. ilk izlenimlerim güzel. açıldıktan sonra 1 yazılım güncellemesi yaptı. ilk açtığımda pil yüzdesi %90'dı. 1-1,5 saat içinde %30'a düştü. yaptığım işlemler 1 güncelleme + proğram güncellemeleri. e-posta + facebook + twitter senkranizasyonu... sonra aniden kapandı. açmaya çalıştığımda pil bitik (pil resmi geliyor altta kırmızı) uyarısı verip kapanıyor. acaba problem mi var ? sanırım 1 tane ölü piksel var.

jelatinlerini ilk ben açtım. daha önce açılmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 13 Şubat 2015; 20:02:36 >

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
    Keşke kullanmadan önce ilk şarja koysaydınız daha önce yazmıştım
    Pil doluyorsa sorun olmaz
    Ölü piksel bendede bu ara göründü sonra bi anda kayboldu nasıl oldu anlamadım

Sagolun hocam. Pil bitince şarja taktım. İlk şarj oluyor şuan. Kılıf tavsiye ederim. Çok güzel oturdu tablete. Sanki arka kapak. yarın resimleri atarım.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bekliyorum inşallah

• Lolipop ile ilgili kesin bir bilgi var mı aceba?

• Arkadaşlar en son sürüm nedir acaba? Bendeki sürüm 3.1.23.161. Ve arama yaptığımda sunucu meşgul ve bir daha deneyin uyarısı veriyor. Neden böyle oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 14 Şubat 2015; 14:16:50 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.