Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deep sleep saver mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler clean master taramasinda broadanywhere adli bir givenlik acigi tespit edildi diyor ama baska bir antivirus avg antivirus ile taradigimda birsey cikmiyor

• Ve avastlada taradim ondada broadanywhere adli bir tehdit cikmadi

• 3 saat 45 dakika da %20 gitti arkadaşlar
    İnternet ve oyun oynadım
    Ds battery kullanıyorum ekran kapalıyken derin uykuda pil harcamıyor
    Sürüm 201 yüklü

• WalkDead W kullanıcısına yanıt
    Evet

Root gerekmiyor.

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Clean master ile taradigimda broadanywhere adli bir tehdit cikiyor ama avast ve avg ile taradigimda cikmiyor cozumume tikladigimda ise clean master yapimcilarinin yaptigi bir guvenlik programi cikiyor indir diyor varmidir sizce tehdit

• Şu an kullanılan android L ram problemleri olduğunu ram de işlemleri yaparken gereksiz bir büyümenin olduğunu bununda özellikle 2 gb lık ram lerde olduğunu okumuştum. Ne derece doğru bilmiyorum ama asus bazı cihazlara deneme amaçlı android L güncellemesi verecektir. Asus androidin intel işlemci sorununu çözerse 64 bit android güncellemesini verecektir.

Netten baktığım kadarıyla bu bir güvenlik açığı olarak görünüyor.
  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    201 bende de yüklü. Tekrar denedim. 6 saatte %5 azalıyor. Ama cihaz %90 uykuda görünüyor..
  • Ben ds battery kullanıyorum derin uykuda ekran kapalı iken pil hiç azalmıyor
    30 dakikadır nette geziyorum %6 gitti
    Bence 201 in pek sıkıntısı yok gibi şarj konusunda
    6 saat rahat rahat bana yetiyor

• speedser1 kullanıcısına yanıt
    Bende pek bir yarari olmadi ama uykuda sarj gitmiyo yine 7 dakikada 1 sarj gidiyor hangi modu seceyim sizdeki proysa bende pro yukleyecegim

Bendeki düz versiyon
    Yalnız uyuşuk modu kullanıyorum
    Diğer seçenekler de saat başı 1 dakikalığına uyan özelliği var
    Belki o yüzden pil tuketiyordur
    Şu anki kullanımına göre saatte %12 pil harcıyorum ana sadece nette geziniyorum parlaklık %50 maillerim açık, konum kapali

• Bugün net performansını test ediyorum arkadaşlar
    Ds battery uyuşuk mod kullanıyorum
    Oyun konusunda pek söylenecek bisey yok
    Oyun pili sömürür
    Akşam video izleme olayını yapacam bakalım pil ne kadar dayanacak
    Şimdilik asus beni üzmedi
    2 hafta oldu alalı asusu ,lg g pad alacaktim iyikide almamışım dedirtti
    Lg nin tek avantajı bence içinden kılıf çıkmasıdır
    Asus un bu cihaza 6 güncelleme vermesine bakarsak lg yazılım desteği konusunda zayif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedser1 -- 2 Şubat 2015; 15:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usermm1

Sd kart dahili emmc ye gore cok yavas. Ondan dolayi heralde sdye tasimayi kaldirdilar dahada gelecegini sanmam.
    bu tableti kullananlar oyun performansı ne nasıl asphalt 8 modern combat falan böyle oyunları açıyormu fıfa 15 gibi mesela donmadan oynatıyormu
  • Cihazın oyun performansı tam manası ile mükemmel ben sadece hearthstone oynarken problem yaşıyorum daha doğrusu oynayamıyorum bunun sebebide oyunun cihazı desteklemiyor olması umarım blizzard bu işi çözer, diğer bir beklentimde Asus un bu cihazı ikinci çeyrekte Android Lolipop sürümünü vermesi 64 bit destekli bir işlemci ve Lolipop gerçekten bahsedildiği gibi ise zaten iyi olan bu tableti bir tık daha ileri götürür diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjenige

Cihazın oyun performansı tam manası ile mükemmel ben sadece hearthstone oynarken problem yaşıyorum daha doğrusu oynayamıyorum bunun sebebide oyunun cihazı desteklemiyor olması umarım blizzard bu işi çözer, diğer bir beklentimde Asus un bu cihazı ikinci çeyrekte Android Lolipop sürümünü vermesi 64 bit destekli bir işlemci ve Lolipop gerçekten bahsedildiği gibi ise zaten iyi olan bu tableti bir tık daha ileri götürür diye umuyorum.

hoam ben android piyasasına uzağım su aralar siz bilgiliyseniz oyun anlamında sıkıntı çıkarmaz al diyorsanız siparişi şimdi geçeceğim hepsiburadadan

Asus ME176CX-1B008A 7'' 8GB Tablet bu model aynısımı hızlıalda 300 lira niye hepsiburadadan 50 lira ucuz aynısı değilmi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 2 Şubat 2015; 18:09:34 >
  • Cx ise ordakide aynıdır oyun anlamında dediğim gibi herhangi bir problem yaşamazsınız ama maddi açıdan bütçeniz el veriyor ise ipad mini retina almanızı tavsiye ederim. Ama Android işlemcili tabletler arasında f/p olarak daha iyisini bulma şansınız çok zor alternatif olarak lg g pad v400 de düşünebilirsiniz fakat uzun vadede bu çok daha iyi bir tablet.

• mami_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazin oyun performansi super kaldirmayacagi oyun yok biraz asagi sayfalar bakarsan 3d marktan aldigi fps degerlerini gorebilirsin..

• Memopad 7 176c ye lollipop gelecek mi?

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.