Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 176c nin 8 inch versiyonu olan 181C ye android lolipop yuklemisler performnas filan iyilesyirmeleri 4 k video oynatma filan falan diyor sizce nasıl..http://www.rom-lollipop.org/mp3-0/asus-memo-pad-8-me181c-6413.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Scarlott's Tableti kapatıp açtım. Gece uykuya geçmiş. İyi anlayan birini bulsam eski sürümüne döndürecrm. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klik K kullanıcısına yanıt
    İngilizcen varsa gukarda xda da detauli anlatmış ben gecektim fakat asusun sitesinde 182 gok benim tabletin 172 var ve direk 183 kurup ondan sonra 189a atliyor gibi ibare gordum ondan yapmadim bide eski surum yukleyip yeni guncellemeleri gormez filan diye yapmadim riske gerek yok suan mennumum..

• Bnm makina 24 saatte yuzde 5 dusuyor son surumlerle. Daha fazla dusen arkadaslar yuklu programlari incelesin. Widgetlarin kullandigi pil mesela "android is" altinda gozukuyor. Veya degisik browserlar. Vpn programlari. İslemci arm olmadigi icib komut satirindaki en ufak sikinti uykuya gecmeyi engelliyor.

• Arkadaşlar bana güzel bir kılıf ve klavye önerebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlott's

176c nin 8 inch versiyonu olan 181C ye android lolipop yuklemisler performnas filan iyilesyirmeleri 4 k video oynatma filan falan diyor sizce nasıl..http://www.rom-lollipop.org/mp3-0/asus-memo-pad-8-me181c-6413.html

Hocam bu siteye inanmayın yalan herşey para kazanmak için yapılmış.

• muccos kullanıcısına yanıt
    Dogru Olabilir... pek inandırıcı gelmedi zaten

• swat57 kullanıcısına yanıt
    Gelir 1-2 haftaya aptal kardesim 182 guncellemesini iptal etti 1 hafta bekledim

• Beyler tablet anlayamadigim dekilde birden yavasladi neeendir?

• swat57 kullanıcısına yanıt
    Bende yanlışlıkla iptal etmiştim. Üstüste güncellemeleri denetle dedim. Geldi. Wifi üzerinden otomatik indir seçeneği aktif etmeyi unutma. Olmadı tableti aç kapa. Eninde sonunda gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkDead

Gelir 1-2 haftaya aptal kardesim 182 guncellemesini iptal etti 1 hafta bekledim

Geldi bu seferde DMClient çalışmayı durdurdu diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: klik

Bende yanlışlıkla iptal etmiştim. Üstüste güncellemeleri denetle dedim. Geldi. Wifi üzerinden otomatik indir seçeneği aktif etmeyi unutma. Olmadı tableti aç kapa. Eninde sonunda gelir.

Hocam bu seferde DMCliebt çalışmayı durdurdu diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MD Chucky

Bnm makina 24 saatte yuzde 5 dusuyor son surumlerle. Daha fazla dusen arkadaslar yuklu programlari incelesin. Widgetlarin kullandigi pil mesela "android is" altinda gozukuyor. Veya degisik browserlar. Vpn programlari. İslemci arm olmadigi icib komut satirindaki en ufak sikinti uykuya gecmeyi engelliyor.

Son güncelleme sonrası denedim. Bir fark yok. 6 saatlik süreçte %5 düştü. Üstelik DSBattery saver yüklü..Şuda var. Cihazda 100 civarı çocuk oyunu ve uygulama yüklü.

• Sabahtandir ayni sorunu cozmeye calisiyorum umarim bi cozumu bulunur.

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Beyler 5 dakikada 1 dusuyor benimki herhangi bir sarj koruma progrMi mi yukleyeyim ne yapayim baya hozli yiyor sarji

• quote:

Orijinalden alıntı: speedser1

201 i bende yükledim hız artışı var
    Önceden oyunlardan çıkınca ana sayfa 1-2 saniye geç geliyordu
    Şimdi şak diye ana ekrana takılmadan çıkıyor
    Pil randıman almaya başladı herhal eskisi kadar bir anda azalmıyor gibi
    Yoğun kullanım 5-6 saati koruyorum şimdilik

191 sürümünden geçtim 201'e. Smart Launcher kullanıyorum ondaki klasör geçişleri yavaşladı. Jet gibi olan geçiş yarı hıza düştü.

• 201 sürümünde artış var ama şöyleki android sistem 64 bit yerine 32 bitte çalışıyor. Yaptığım testlerde gpu ve ram hızları düşük çıktı. Ama pil performansı,tabletin tepki hızı ve akıcılığı iyi...

• WalkDead W kullanıcısına yanıt
    Ds bsaver yükle. Belli bir faydası oluyor.

• orca_kaos O kullanıcısına yanıt
    64 ile 32 bit arasinda daglar kadar fark var suanki amiral gemilerinde android L ile pek bi performans artişi art ve arayuzun 60 fps olmasi dışında yok yine ayni ama 64 bit islemci ile 2 ye kalacaktır eminim bakalim asus L verecekmi verince test sonuçlarını gorecez..

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Root vs. Gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.