Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
185.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: süraka

Bir arkadaştan emanet alıp deneyebilirsiniz bence iyice emin olmadan servise göndermeseniz iyi olur saygilar
    ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR... ARANIZA YENİ KATILDIM. BİR DERDİM VAR AMA HİÇBİR YERDE BULAMADIM.. DERMANIMIN SİZDE OLACAĞINI DÜŞÜNEREK SİZE GELDİM. BENİM SORUNUM: TABLETİM 176CX MODELİNDEN. GÜNCELLEME YAPIP .191 SÜRÜMÜNE GETİRDİM TABLETİ. AMA ŞİMDİ .182 SÜRÜMÜNE VEYA İLK SÜRÜMÜ OLAN .161 SÜRÜMÜNE GETİRMEK İSTİYORUM . FAKAT YAPAMIYORUM. BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ... YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM........
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane6375

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR... ARANIZA YENİ KATILDIM. BİR DERDİM VAR AMA HİÇBİR YERDE BULAMADIM.. DERMANIMIN SİZDE OLACAĞINI DÜŞÜNEREK SİZE GELDİM. BENİM SORUNUM: TABLETİM 176CX MODELİNDEN. GÜNCELLEME YAPIP .191 SÜRÜMÜNE GETİRDİM TABLETİ. AMA ŞİMDİ .182 SÜRÜMÜNE VEYA İLK SÜRÜMÜ OLAN .161 SÜRÜMÜNE GETİRMEK İSTİYORUM . FAKAT YAPAMIYORUM. BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ... YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM........

merhaba birinci mesajı okuyup tablete uyarlayınhttp://forum.donanimhaber.com/m_98269772/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: efsane6375

merhaba birinci mesajı okuyup tablete uyarlayınhttp://forum.donanimhaber.com/m_98269772/tm.htm

Alıntıları Göster
    ÇOK teşekkür ederim hocam. işlem baya uzunmuş. yinede yapıcam duruma göre sizi bilgilendiririm

• Yeni bir güncelleme daha geldi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    Gelmemis su an 199 var

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

Gelmemis su an 199 var

176c var bende ayın 14ünde güncellemiştim. Şimdi yeniden kontrol ettim güncelleme göründü yükledim

• swat57 kullanıcısına yanıt
    versiyonu nedir? Bende 176cx var ve versiyon 199
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

versiyonu nedir? Bende 176cx var ve versiyon 199

Sanırım bende sorun var. Güncellemeyi kontrol ettim 134mb lık bir güncelleme daha buldu

• Benim sorun şeymiş sanırım. Yeni güncellemeleri yüklememişim. Acaba hiç yüklemesem mi? Son sürümlerde oyunlarda sorun varmış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Benim sorun şeymiş sanırım. Yeni güncellemeleri yüklememişim. Acaba hiç yüklemesem mi? Son sürümlerde oyunlarda sorun varmış sanırım
    arkadaşlar,

bende 176cx modeli var. asus'un kendi uygulamalarından bazıları(mesela şu anda asus music, asus file manager) play store'da güncelleme var diyor ancak yüklemeye çalıştığımda bu versiyon sizin tabletinizle uyumlu değil diyor. e o zaman ne diye güncelleme var diyorsun! zaman zaman değişiyor uygulamalar. bu uyarıyı veren güncelleme bir sonraki güncellemede ne hikmetse benim tableti de kapsıyor ve ben güncelleyebilir oluyorum. böyle böyle sürekli değişiyor güncellenemeyen uygulamalar.

sizde de oluyor mu bu durum? çok da önemli değil ama kıl oluyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: usermm1

Sd kart dahili emmc ye gore cok yavas. Ondan dolayi heralde sdye tasimayi kaldirdilar dahada gelecegini sanmam.
    Arkadaşlar Wifi kopma sorunu yaşıyorum.

Sürekli kopup bağlanıyor. Cihazın derdi nedir?

Bu konuyla ilgili sizlerden yardım bekliyorum.

Cihaz 176cx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Cihaz 176cx.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar teknosada ürün şu an 400 lira fiyatın düşmesini bekleyeceğim fakat şu anda hala alınabilir bir cihaz mı size göre? Bu fiyatta daha iyi bir alternatifi var mı? İyiden kastım daha sıkıntısız mesela. Performans olarak çok iyi olduğunu biliyorum tablet hakkında bayağıdır merakım var bilgim de var az çok ama son dönemde tablet piyasasından bihaberim o sebeple soruyorum belki yeni ürünler de çıkmış olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quar7 kullanıcısına yanıt
    LG G Pad 7
    http://forum.donanimhaber.com/m_98655041/mpage_4/f_//tm.htm#101646114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 19 Ocak 2015; 17:19:42 >
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    Hocam tabletin oyun performansı nasıl acaba? 176c'ye nazaran batarya konusunda çok daha iyi anladığım kadarıyla. Ve sanırım ürün şu di mi:
    www.vatanbilgisayar.com
    Lg G Pad Quad Core 1.2ghz-1gb Ram-8 Gb Disk-7''-Cam-And.4.4.2 Kitkat fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-g-pad-quad-core-12ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and442-kitkat.html

• quar7 kullanıcısına yanıt
    Konusunda sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Konusunda sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız
    Te?ekkürler
  • Şarj ilk sürümlerse çok daha iyiydi. Şuan şarja takılı bile kullanılmıyor

• quote:

Cihaz 176cx.

Kimse bilmiyormu arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Cihaz 176cx.

Kimse bilmiyormu arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Dun asus 176 cx icin guncelleme gelmisti. Kitkat icin guncelleme yaptim ve artik uygulamalari sd kart yada cihaz hafizasina kurmayi secenek olarak sunuyor. Uygulamaladan uygulamaya farkeder mi henuz denemedim ama ozellikle 8gb tablet kullananlar icin cok iyi olmus.

• Murat006 kullanıcısına yanıt
    Hocam o modemle alkali muhtemelen.modemin sinyalleri zayiftir arayuzunden sinyali guclendirin birazkurcalayin arastirin bulursunuz.ben oyle biliyorum yani cihazin wifisinde sorun olacabini sanmiyoeum baska aglarada baglanin yine yapiyosa garangiye gonderin ama buyuk ihtumalle olur..

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.