Şimdi Ara

The shining tek başına izlenir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında kendime meydan okuyup, tek seferde efsane korku filmlerini izlemem gerekiyor ama kararsızım.

Ne yapmalıyım korkumu yenmek için?

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Aslında kendime meydan okuyup, tek seferde efsane korku filmlerini izlemem gerekiyor ama kararsızım.

Bu film korku değil gerilim filmi, yani bazı yerlerde gerilirsin ama fazla korkutmaz. Sorun için de korku filmlerinin amacı korkutmak zaten, korkmayıp izleyecem demek biraz ironik oldu İzlemek istemiyorsan zorlamaya gerek yok bence ama istiyorsan da gecenin 12sinde tek başınayken ışığı kapatıp tak filmi ki amacına ulaşsın

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Aslında kendime meydan okuyup, tek seferde efsane korku filmlerini izlemem gerekiyor ama kararsızım.

Bu film korku değil gerilim filmi, yani bazı yerlerde gerilirsin ama fazla korkutmaz. Sorun için de korku filmlerinin amacı korkutmak zaten, korkmayıp izleyecem demek biraz ironik oldu İzlemek istemiyorsan zorlamaya gerek yok bence ama istiyorsan da gecenin 12sinde tek başınayken ışığı kapatıp tak filmi ki amacına ulaşsın

Anladım, bir ara mutlaka denerim, inşallah.

• arkadaşlar son sahnedeki fotoğrafı açıklayacak var mı?
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • çocukmusunuz ya tek başına izlenir mi falan. Yok 10 kişiyle izlenir.
    Ben pek gerilmedim orası ayrı, güldüğüm sahneler daha çoktu

Film o dönem için sanat eseriydi. Birçok farklı ve sinema dünyası için yeni teknikler kullanılmıştır filmde.
    Jack Nicholson ise muazzam bir oyunculuk sergilemiş, filmin bu kadar konuşulmasının sebebi de bu oyunculuk bence.
    I am Bane and I could kill you... but death would only end your agony and silence your shame.
    Instead, I will simply...BREAK YOU!
    -Bane
    Steam: -Bane
  • Filmi izledim bir gram korkmadım ama bu filmi kötü yapmıyor en başta jack nicholson'ın oyunculuğu için izlenir ve konusuda sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 14 Temmuz 2014; 1:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.