Şimdi Ara

Galatasaray Bölümündeki Huzuru Kaçıran Üyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun tek çözümü belirli yaş grupları arasında ayrım olması. forum bölümlere ayrılırken ilk 18-24 25-35 36 üstü diye ayrılsın. herkes kendi akranlarıyla yazışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Ben başka bir üyenin fake hesabı olduğunu düşünüyorum. Not da aldım zaten bu konu ile ilgili.

Bu tür sorunlar için bölüm yöneticiniz ile görüşmeniz ve fikir alışverişi yapmanız daha doğru. Beşiktaş bölümü için bu şekilde ilerliyoruz. Kaldı ki bizim bölümde diğer takım taraftar üyeleriyle değil kendi takım taraftarlarımız ile uğraşıyoruz. Yani verdiğiniz örnekten bizim bölümde daha çok mevcut.

Bu tür kişiler için ayrı bir çalışma yapılabilir. Konu ile alakasız, sürekli tartışma çıkarır cinsten mesajlar atarsa bir süre futbol bölümüne yazımını engelleriz. Ama söylediğim gibi bunun için ilk adresiniz bölüm yöneticiniz olmalı

O zaman ŞahinAbi ilk banlanması gereken kişi. GS bölümünde konuyla alakalı bir mesajını görmedim. Tek derdi konuyu trollemek. Ama BJK bölümünde son derece aklı başında yorumları da var aynı zamanda. Adet haline getirince bu işi artık insan tahammülsüzleşiyor bir yerde.

Şikayet edip takipçisi olacaksın, üye ceza alana kadar peşini bırakmayacaksın ben bunu anladım ve uyguluyorum, tek tek takip ediyorum üye banlanana kadar. Çünkü bu foruma bu müstahak.. Üye kendi adaletini aramak zorunda yoksa bunların ilgilendiği felan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Takma kafana blokla gec. Ben blokladiklarimdan dolayi okuyacak mesaj zor buluyorum ama en azindan cekilir hale geldi.

Test test 123

Kusura bakma hocam yapmaliydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Takma kafana blokla gec. Ben blokladiklarimdan dolayi okuyacak mesaj zor buluyorum ama en azindan cekilir hale geldi.

Test test 123

Kusura bakma hocam yapmaliydim

Haha so run yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

Ben başka bir üyenin fake hesabı olduğunu düşünüyorum. Not da aldım zaten bu konu ile ilgili.

Bu tür sorunlar için bölüm yöneticiniz ile görüşmeniz ve fikir alışverişi yapmanız daha doğru. Beşiktaş bölümü için bu şekilde ilerliyoruz. Kaldı ki bizim bölümde diğer takım taraftar üyeleriyle değil kendi takım taraftarlarımız ile uğraşıyoruz. Yani verdiğiniz örnekten bizim bölümde daha çok mevcut.

Bu tür kişiler için ayrı bir çalışma yapılabilir. Konu ile alakasız, sürekli tartışma çıkarır cinsten mesajlar atarsa bir süre futbol bölümüne yazımını engelleriz. Ama söylediğim gibi bunun için ilk adresiniz bölüm yöneticiniz olmalı

O zaman ŞahinAbi ilk banlanması gereken kişi. GS bölümünde konuyla alakalı bir mesajını görmedim. Tek derdi konuyu trollemek. Ama BJK bölümünde son derece aklı başında yorumları da var aynı zamanda. Adet haline getirince bu işi artık insan tahammülsüzleşiyor bir yerde.

Şikayet edip takipçisi olacaksın, üye ceza alana kadar peşini bırakmayacaksın ben bunu anladım ve uyguluyorum, tek tek takip ediyorum üye banlanana kadar. Çünkü bu foruma bu müstahak.. Üye kendi adaletini aramak zorunda yoksa bunların ilgilendiği felan yok.

Hocam şikayet ediyorum zaten ama adamlar profesyonel olmuş kurallara aykırı bir şey yapmıyorlar. Revival'ın dediği gibi bu şekilde davrananlara şimdiden sonra yaptırım olacaksa olabilir. Umarım olur da.

• quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

quote:

Hocam birşey soracağım.
    Şike ile akalı konular tahrik içerikli diye kapatılıyor.Peki bir kulübün hakkında yalan yanlış bilgiler vererek kışkırtmak (Örneğin hocanın gitmesi,oyuncuların sakatlanması veya mali durumlar) bu tahrike girmiyor mu?

Bir tanesi geliyor Bruma ellerinde patladı zaaa diyor.Diğeri oyuncunuz kaçtı iflas edeceksiniz diyor(Hajroviç hala kulübün oyuncusu olmasına karşın)Bir başkası ise "Mancinin yerine inşallah daha saçma bir hoca gelir"diyor.
    Sırf bu yüzden ben GS forumunda kulübümü,oyuncularımızı,yönetimimizi eleştirecek yazılar yazamıyorum.
    Bu ve bu tür yorumlar yazan üyelere neden uzun süreli uzaklaştırma cezaları verilmiyor?

Şike ile alakalı genel süreç Fb bölümünde ilerlediği için o bölümde açılması gerekiyor. Ama Gs bölümünde açılması anlamsız oluyor ve bu tür konuları kaldırıyoruz.

carter zaten düzeni kurmuş durumda. Yalan - yanlış bilgi içeren konular, kaynak verilmeden açılan konular kilitleniyor veya siliniyor. Ama üye bunu tahrik çerçevesi içerisinde dalga geçerek yazıyorsa Madde7 işlemi yapılıyor

• quote:

quote:

Sadece bahsettiğiniz üye değil, bu tür üyeler oldukça fazla. O yüzden sadece biraz sabır

• bunun icin konu mu acilir ne issiz adamlarsiniz ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Daha önce forumdestek'ten fake ihbarı yapmıştım, cevap vermeden destek isteğini sonlandırmışlardı. 3-4 tane fake bağlantısı çıkarmış olmama rağmen daha da peşine düşmedim, zaten yönetim ilgisiz konuya.

Artık ne yaparlarsa yapsınlar, ciddiye dahi almıyorum. Konu Dışı'nda tarihle ilgili konu açınca doğrudan kapatıyorlar, gereksiz bir ton konu açık kalıyor. Bu forumun daha iyisini hakettiğini düşünmüyorum.

Hocam sizin bazı şikayetlerinize denk geldim fake olarak ve hepsi de doğruydu. Hepsine de işlem yaptım ve hepsi de gitti. Bazı üyeler zaten kendini ele veriyor. Yine aynı şekilde bir durum olursa bana mesaj atın ben inceleyeyim sonra adminlere ileteyim
  • quote:

quote:

Daha önce forumdestek'ten fake ihbarı yapmıştım, cevap vermeden destek isteğini sonlandırmışlardı. 3-4 tane fake bağlantısı çıkarmış olmama rağmen daha da peşine düşmedim, zaten yönetim ilgisiz konuya.

Artık ne yaparlarsa yapsınlar, ciddiye dahi almıyorum. Konu Dışı'nda tarihle ilgili konu açınca doğrudan kapatıyorlar, gereksiz bir ton konu açık kalıyor. Bu forumun daha iyisini hakettiğini düşünmüyorum.

Hocam sizin bazı şikayetlerinize denk geldim fake olarak ve hepsi de doğruydu. Hepsine de işlem yaptım ve hepsi de gitti. Bazı üyeler zaten kendini ele veriyor. Yine aynı şekilde bir durum olursa bana mesaj atın ben inceleyeyim sonra adminlere ileteyim

Revival,bana durduk yere fake üyelikten ceza veriyorsunuz, Forumdestege itiraz ediyorum; cezam kaldırılıyor.Sonra yine ceza ekliyorsunuz.Simdi yine Forumdestege başvurdum da açtılar hesabı. Kafanıza göre ceza kesip duruyorsunuz..

• Fake hesap ile giriş yaptığını düşündüğünüz üyeleri şikayet ederek veya özel mesaj yolu ile bana bildirebilirsiniz. Bunun yanında ortamı geren, tahrik eden üyeler ile tartışmaya girmektense şikayet etmeniz daha iyi olacaktır. Bildiğiniz üzere çoğu tartışmanın bir sonu olmuyor ve bunun sonunda her iki tarafta ceza alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn0734

quote:

quote:

Revival,bana durduk yere fake üyelikten ceza veriyorsunuz, Forumdestege itiraz ediyorum; cezam kaldırılıyor.Sonra yine ceza ekliyorsunuz.Simdi yine Forumdestege başvurdum da açtılar hesabı. Kafanıza göre ceza kesip duruyorsunuz..

Kafamıza göre ceza kesmiyoruz. fake hesap konusu herkesin bildiği gibi kolay olmuyor. ip çakışması, yazışmalar, yazı stilleri gibi çoğu şey inceleniyor. Sizin de muhtemelen ip çakışması olmuştur, yazı stillerinize bakılmıştır ve bu yüzden de fake üyelikten ceza almışsınızdır. Yönetici olarak biz yanlış yapsak dahi ikinci aşamada adminler de yanlış yapmıştır. Mağdur olmuş olabilirsiniz ama bu tamamen tesadüf. Bu yüzden kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Bu kadar büyük bir forumun, fake hesaplara çare bulamaması çok üzücü bir durum değil mi? Adam ceza alıyor, hemen fake hesabıyla girip ortalığı karıştırmaya devam ediyor. BU forumun her bölümün de var. Hatta bir üye dalga geçer gibi 21 üyelik almıştı nickinin yanına 15-16-17 fln yazıyordu.

Daha dandik forumlar bile fake üyeliğe çare bulmuşken.

Bahsettiğiniz üye turbolinea. Otomobil bölümünde rastladınız siz de sanırım. En son 21. hesabı uzaklaştırıldı ve en son da üye ile konuşarak ilk hesabı geri açıldı.

Üstteki mesajda da bahsettim. Kolay olmuyor fake üyeleri banlamak. Sadece ip çakışmasından ve yazı stillerinden aynı üye olduğunu kestiremiyoruz. Aragorn o şekilde banlanmış mesela. O yüzden bu konuda daha titiz durumdayız.

• "forumun huzurunu kaçırmak " şeklind bir suç tanımı bana mantıksız geliyor.. küfüre müsade edilmemeli ama forumda insanların tartışması forum kullanmayı öğrenmek için önemli bir süreç.. olayı fikir tartışması boyutundan çıkarmamak kişisel tartışmaya girmemeye çalışmak falan zaman içinde deneye yanıla öğrenilmeli.. yasaklarla cezalarla değil bence..

Aslında benim en çok canımı sıkan nokta türk insanın düşünce özgürlğünü bilmiyor oluşu.. ve bunu 1000 yılda oturtmuş avrupanın, anglosakson dünyanın algıldığından bambaşka bir düşünce özgürlüğü algısı ile olaylara yaklaşmak, düşüncelere ve gelişime karşı tepkili olmaya neden oluyor..

oysa size saçma gelen birşeylerin foruma yazılmasına tepki duymak düşünce özgürlüğü mantığında kabul edilebilir birşey değil..

• Konuyu kilitliyorum. Bizlere pm ile ulaşırsanız daha çabuk yardımcı olabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.