Şimdi Ara

go-kart yapalım (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucit67

Arkadaslar böyle bişey yaptık ama geri vites bulamadık bi yardmcı olsanız.

go-kart yapalım

249 tl ye var. ileri-ger-boş vitesli şanzıman

• mecnunbalci kullanıcısına yanıt
    Sağolasın Kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucit67 -- 18 Mart 2015; 16:12:06 >
  • Arkadaslar sizce oo arka zincir aktarması yerine geri vites kutusu takılırmı ?

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• mucit67 M kullanıcısına yanıt
    Sıgargıbı gorunuyor fakat sının calısma prensıbını yanı uygulaman naıl dır bılemıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    evet sığar ama denemeden bilemeyiz arayı olcup adem beyle gorusursen sana yardımcı olacaktır.
  • Beyler Merhaba, şanzımandan çıkan hareketi arka tekerlere iletecek şafta ihtiyacım var elinde olan varsa iletişime geçelim, biraz sağda solda araştırdım ama uygun birşey bulamadım.
    DÜN BU SORUYU SORMUŞTUM GALİBA YETERLİ BİLGİ OLMADIĞINDAN CEVAP VEREN OLMADI. BİRAZ DAHA AÇMAK İSTERİM.
    150 CC SCOOTER MOTORDAN GELEN HAREKET, BAŞKENT FREZE ADEM SEYHANDAN ALDIĞIM VURAVEY ŞANZIMANA İLETİLECEK, ŞANZIMANDAN DA HAREKETİ TEKERLERE İLETECEK ŞAFT ARIYORUM ELİNDE OLAN YADA ŞURADAKİ KESİNLİKLE SENİN İŞİNİ GÖRÜR DEYEBİLECEĞİNİZ BİR ŞAFT VARSA TALİP OLABİLİRİM. İYİ AKŞAMLAR DİLERİM.
  • onurtomba O kullanıcısına yanıt
    çapa makineleri için yapılan şaftlar var 70 tl civarı onlardan teminedebilirsin
  • onurtomba O kullanıcısına yanıt
    sana yerdım ederiz tabi neden etmeyelımde istedıgın sey ınternetten bulsan bıle kargo fenan derken bayagı maaliyetli olur ben zıncırle yaptım adem seyhan arkadasımızdada saft var ıstersen onla gorus sart kafalarını al araya senın ıstedıgın olcude boru eklettır bence oyle yap derım en mantıklısı bu ıkıncı el alacagın malzemeden se sureklı hateketlı olan parcayı ıkıncı el cıkma sana tafsıye edemıyecm ama burda bırtene buldum bır bak ıstersen benım yaptıgımıda gostereyım
     go-kart yapalım

• criptex_08 C kullanıcısına yanıt
    her zaman elimden geleni yaparım birdaha kine güneşli havada gelde gezmekte nasip olsun :)
    Dostum aracın güzel olmuş Eline sağlık başka resim yokmu. Birde öndeki tekerlerin disklerini neden içeri almadın merak ettim. Son olarak imkanın varsa arka tekerlere 10 jantlık çapa motoru tekeri var traktör izli. onları alabilirsen süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.ozaydin

çapa makineleri için yapılan şaftlar var 70 tl civarı onlardan teminedebilirsin

HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM, ARAŞTIRICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

sana yerdım ederiz tabi neden etmeyelımde istedıgın sey ınternetten bulsan bıle kargo fenan derken bayagı maaliyetli olur ben zıncırle yaptım adem seyhan arkadasımızdada saft var ıstersen onla gorus sart kafalarını al araya senın ıstedıgın olcude boru eklettır bence oyle yap derım en mantıklısı bu ıkıncı el alacagın malzemeden se sureklı hateketlı olan parcayı ıkıncı el cıkma sana tafsıye edemıyecm amahttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-taunus-saft-204844030/detay burda bırtene buldum bır bak ıstersen benım yaptıgımıda gostereyım
     go-kart yapalım

Hocam, Adem Seyhan' a sordum elinde kalmamış, Diğer yazdığın seçenekleri değerlendirmeye çalışırım.

• garipkatip kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Aracımı Begendiğin için tesekür edrim öndeki latiklerin disklerini içeri alrısam lastikler tam oturmuyor zaten ben o diskleri çıkarmayı dusunuyorum he bide arka lastikler 13 jant 10 luk değilde 13 lük lastikk bulabilrimiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucit67

Öncelikle Aracımı Begendiğin için tesekür edrim öndeki latiklerin disklerini içeri alrısam lastikler tam oturmuyor zaten ben o diskleri çıkarmayı dusunuyorum he bide arka lastikler 13 jant 10 luk değilde 13 lük lastikk bulabilrimiyiz?

Hocam zonguldaklımısın bnde ereğliden, bnde ypmayı planlıyorum buna benzer bşy, yardımcı olrsun artık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderun67 kullanıcısına yanıt
    bende ereğlidenim . :D tabii yardımcı oluruz. :D
  • ARKADAŞLAR YENİ TORK KONVERTÖRLERİM GELDİ TAV 3 VE TAV 4
    TAV 3 GX 160 DE TAKILI OLAN 4 İSE RESİMDEKİLER TAV 3 9 HP YE KADAR VE TAV 4 18 HP YE KADAR KULLANILMAKTA GX MOTORLAR BERABER 800 TL AYRI AYRI 400 ER TL TORK KONVERTÖRLER SIFIR OLUM MOTOR 2 .EL DİR TORK KONVERTÖRÜ SCOOTER ŞANZUMAN SİSTEMİYLE AYNI SİSTEMDE ÇALIŞMAKTADIR TEL 05076095831 KUTAY
    TAV 3 SET HALİNDE TAV 4 SADECE ÖN ARKA VARYATOR VE KAYIŞTAN OLUŞMAKTADIR 125 CC MOTORUM 2 ADET KALDI 375 TL SON FİYAT

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

VİDEODAKİ TAV4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutty -- 22 Mart 2015; 10:45:04 >

• sadece tav 4 konvertör seti ne kadar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderun67 -- 21 Mart 2015; 22:50:39 >
  • murayev şanzıman ve diferansiyel sistemi ... iyi izlemeler :)
    BOX647youtube
    Трансмиссия для танкетки
    https://www.youtube.com/watch?v=uMGh4Jgb9fg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderun67 -- 21 Mart 2015; 23:05:07 >
  • enderun67 kullanıcısına yanıt
    400 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutty

400 tl

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.