Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
893.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Udid kaydım yok 8.0.2 üstüne güncelleme ile kurdum. Restore yapınca etkinleştirme ekranında kalmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Udid kaydım yok 8.0.2 üstüne güncelleme ile kurdum. Restore yapınca etkinleştirme ekranında kalmaz mı ?

Kalır

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    ilk beta için genelde UDID kaydını mecbur tutmuyorlar ama beta 2 beta 3 güncellemelerinde UDID kaydı istiyor mutlaka.şu an iTunes üzerinden shift+ güncelle diyerek kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

ilk beta için genelde UDID kaydını mecbur tutmuyorlar ama beta 2 beta 3 güncellemelerinde UDID kaydı istiyor mutlaka.şu an iTunes üzerinden shift+ güncelle diyerek kurabilirsin.

ios 8.0.2 sürümü mevcut bende
    restore ile beta 1 i yükledim geliştirici olmanız gerekli diyor
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim restore diyince aktivasyon ekranında kalır 8.0.2 yi geri yükle sonra iTunes dan 8.1 i shift+güncelle diyerek yükleyebilirsin.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    hocam sana bir şey sorcam. ios 6 ya hiçbir şekilde dönüş olmaz mı ya ? iphone 5 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Guncelleme ile kurarsaniz UDID gerekmiyor ama restore ile temiz kurulum yapacaksaniz UDID kaydi gerekli, yoksa aktivasyon ekraninda takiliyor.

Denendi, onaylandi.

teşekkürler birazdan güncelleme ile kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aryeke23

hocam sana bir şey sorcam. ios 6 ya hiçbir şekilde dönüş olmaz mı ya ? iphone 5 için.

Malesef ios 6 imzaları açılmadığı sürece geçiş yapamazsınız ki açılması şuanlık mümkün değil.
  • aryeke23 kullanıcısına yanıt
    şuanlık hiç bir şekilde dönüş yok.
  • Nihai sürüm gelsede bizde yükseltsek ya. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Nihai sürüm gelsede bizde yükseltsek ya. :)
    Şarj süresinden dolayı hala kararsızım 8.1 beta yüklesem mi yüklemesem mi diye :) UDID kaydı işine girmek pek aklıma yatmadı çünkü :)
  • aryeke23 kullanıcısına yanıt
    SHS kaydı mı ne onu almak gerekiyormuş önceden. İphonedo öyle söylemişti. şu an 6 ve 7 nin imzaları kapalı.bu saatten sonra da açacaklarını sanmıyorum :)
  • ios 8.1 beta da wifi sorunu çözülmüş gibi ama yinede arada whatsappda mesajlar iletilirken bekleme geç gelme sorunu devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

ios 8.1 beta da wifi sorunu çözülmüş gibi ama yinede arada whatsappda mesajlar iletilirken bekleme geç gelme sorunu devam ediyor.
    Tespit ettiğim yeni bir sorun ; Otomatik Parlaklık tepkisi iyi ancak ekran kararırken yeninden ana ekrana dokunduğunuzda ve ortam ışığı değiştiğinde hızlı tepki veremiyor. Ekran karanlık kalmaya devam ediyor.

Bir önceki Bildirim ekranı ve Denetim merkezi donma sorunu (ara sıra her zaman değil) sürüyor.

ÖNEMLİ NOT : Beta kullanan arkadaşlar.. Tanılar ve Kullanım bölümünden Otomatik Gönderi seçin ki hatalar için oluşturulan kodlar Apple'a gitsin. Bir işe yarasın Beta kullandığımız

Ayarlar > Gizlilik > Tanılar ve Kullanım > Otomatik Gönder [İşaretli] ve Aşağıdaki Uygulama Geliştiricilerle Paylaş [Açık]

• quote:

ios 8.1 beta da wifi sorunu çözülmüş gibi ama yinede arada whatsappda mesajlar iletilirken bekleme geç gelme sorunu devam ediyor.

Evet Whatsapp'da sıkıntı var. Acaba Whatsapp mı güncelleme ile düzeltecek, yoksa Apple mı ayar çekecek bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Evet Whatsapp'da sıkıntı var. Acaba Whatsapp mı güncelleme ile düzeltecek, yoksa Apple mı ayar çekecek bilemedim.

Alıntıları Göster
    iş Whatsapp'da bitiyor..hala iOS 8 ile uyumlu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

iş Whatsapp'da bitiyor..hala iOS 8 ile uyumlu değil

Alıntıları Göster
    Benimde yasadigim gorsel bir bug var fakat nasil aciklanir tam bilemedim, mesela ayarlara girince en tepeden asagi dogru parmakla suruklersiniz sonra birakinca her sey geri yerine doner ya, o olay bazen kendiliginden oluyor. Ayarlarda veya ayarlar icinde herhangi bir bolumde vs. ilk girdigim zaman hersey asagi cekilmis gorunuyor en tepede buyukce bosluk oluyor, bir kere dokununca hepsi yerine geri donuyor. Cihaz iPod touch, bug bu cihaza ozel midir, sanmiyorum. Ama bu problemden bahseden de hic olmamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Benimde yasadigim gorsel bir bug var fakat nasil aciklanir tam bilemedim, mesela ayarlara girince en tepeden asagi dogru parmakla suruklersiniz sonra birakinca her sey geri yerine doner ya, o olay bazen kendiliginden oluyor. Ayarlarda veya ayarlar icinde herhangi bir bolumde vs. ilk girdigim zaman hersey asagi cekilmis gorunuyor en tepede buyukce bosluk oluyor, bir kere dokununca hepsi yerine geri donuyor. Cihaz iPod touch, bug bu cihaza ozel midir, sanmiyorum. Ama bu problemden bahseden de hic olmamis.

Alıntıları Göster
    Beyler güncelleme yöntemi ile 8.1'de geçiş yaptım fakat yedek sırasında satın alınanlarıda yedeklerken şöyle bir sorun var. Tüm uygulamalar itunes e geliyor. Ardından "Öğeleri kopyalamaya hazırlanıyor" deyip kalıyor saatlerce. Nasıl çözülür bu sorun?

• kamerayi acin 5-10 saniyelik Hizli Cekim yapin
    Kirmizi butona basin ve kaydedin
    Kamerayi kapatmadan sol asagidan az once cektiginiz videoyu acabiliyormusunuz ?
    Bende acilmiyor

• Beyler bu arada ios 7 ye nazaran ios 8 ve ios 8.1 in şarji leşş
    Keske ios 7 de kalsaydim

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.