quote:Orijinalden alıntı: Cütinyo Volgare maci kac kac suan bakamiyorum da adamlar inat etti vermiyor macı . Fırsatlarıda degerlendiremiyorlar 21-21 suan
quote:Orijinalden alıntı: Strawberry Swing Dignitas 16-0 hltv confirmed 8-2 nazar degdirdiniz hocam takir takir oynuyodu adamlar :D
quote:Orijinalden alıntı: CLloyd is real quote:Orijinalden alıntı: byprof dignitas op :D free win sana dedim ona sakin basma dignitas in karsisinda nasil dayancaklar yahu :D
quote:Orijinalden alıntı: byprof quote:Orijinalden alıntı: CLloyd is real quote:Orijinalden alıntı: byprof dignitas op :D free win sana dedim ona sakin basma dignitas in karsisinda nasil dayancaklar yahu :D Düsününce aptallık ettigimi anladım Nedense dignitasa güvenmiyorum neyse RIP $0.09
byprof kullanıcısına yanıt yuksek giren nasil belli edior kendini :D bulutdan nem kapior :D bende digi girdim korkma hocam zorlanmadan bitirirler :D
quote:Orijinalden alıntı: byprof uzulmedin demi ? :D Yok hocam ne üzülmesi Bizim 9 centimiz gidiyor ama siz 20 dolar kazanıyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: MechTa yuksek giren nasil belli edior kendini :D bulutdan nem kapior :D bende digi girdim korkma hocam zorlanmadan bitirirler :D aynen hocam :DDD volgare de alirsa bugun bi 60-70 dolar kazancim olcak :D