BEYLER BEN PİTER-CAZ MAÇINA 60 DOLAR CAZ OYNUYORUM B01 ÇOK PİS GAZA GELDİM GİDERSE GİDER AMA KAZANIRSA FENA OLUR
F T MF
kullanıcısına yanıt
Demin oynanan ısınmamıydı reason öndeydi sanki
9-6 bitmişti biri düştü reasondan falan derken tec. issues dendi geçildi soğudu oyun heralde baştan başlamadı üstüne koyucaklar kaybettik kısaca
Caz +1
öyleymiş gg kaldık dust2 ye hayırlısı olsun pislik çıkmasa şaşarım
F T MF
kullanıcısına yanıt
Ben bu maça değilde e-frag ın diğer maçına oynadım bo3 olana, bilmiyom bakalım nolcak
Piter kazanırsa iyi olucak benim için
Abi böyle şey mi olur ya mirage ct mapi 7-0 seri yiyorsun yok böyle saçmalık ya
İyi şanslar hocam şeytanınız bol olsun Bunlar ufak maçlar benim için çok riske etmek istemiyorum ya tutarsa hesabı ama gözüm dönüp de Kinguin-Hr Kinguine 30 35 $ atabilirim
Yuana16
kullanıcısına yanıt
0'dan kurdular biri düştü müştü derken bizim reason yalan oldu
quote:
Orijinalden alıntı: F T M
0'dan kurdular biri düştü müştü derken bizim reason yalan oldu
şimdide karşısı ekoyken el veriyorlar hay allahım bunları profesyonel oyuncu yapanı
Final maçı Envyus-Fnatic olur her zamanki gibi Fnatic dağıtır turnuva onların işi
Bakalım beklemedeyiz.
Ulan gidiyolar karşısı ekoyken el veriyorlar nasıl dengesiz bir şey bu reason takımda zaten çoğu kişi bir işe yaramıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ŀeoп
Bakalım beklemedeyiz.
hocam o kadar basarken eliniz titremiyor mu ya :D
quote:
Bakalım beklemedeyiz.
Piter alır
quote:
Orijinalden alıntı: Yuana16
quote:
Bakalım beklemedeyiz.
hocam o kadar basarken eliniz titremiyor mu ya :D
Yok hocam fazla büyük miktarlar değil ya.
İlk ölen neden hundelaar oluyor reasonda bu kadar beceriksiz oyuncu görmedim ben
quote:
Orijinalden alıntı: F T M
İyi şanslar hocam şeytanınız bol olsun Bunlar ufak maçlar benim için çok riske etmek istemiyorum ya tutarsa hesabı ama gözüm dönüp de Kinguin-Hr Kinguine 30 35 $ atabilirim
Kinguine benimde oynayasım var ama forumda herkes oynayınca gelmiyor :))