Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
22
Favori
154.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cyanoden modu adam edecek biri yok,çok fazla eksik var boşuna uğraşırsınız zaten birisi adam edecek olsa xda'da stabil sürümünü bulurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

cyanoden modu adam edecek biri yok,çok fazla eksik var boşuna uğraşırsınız zaten birisi adam edecek olsa xda'da stabil sürümünü bulurdunuz

Hemen pes etmeyelim türk rom geliştiricilerimizde var
    Onlarla iletişime geçersek neden olamsın bu cihaz için cyanogen yok onuda ilk biz yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKA159

quote:

cyanoden modu adam edecek biri yok,çok fazla eksik var boşuna uğraşırsınız zaten birisi adam edecek olsa xda'da stabil sürümünü bulurdunuz

Onlarla iletişime geçersek neden olamsın bu cihaz için cyanogen yok onuda ilk biz yapalım

tabi tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANKA159

quote:

tabi tabi

belki bir ihtimal

• Sa Arkadaşlar sp flash tool da
    BROM ERROR:S_INVALID_ARGUMENT(1002) hatası alıyorum çözümü nedir acaba?
  • 954 portunu paylasirsan çok sevinirim.hemen yüklemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniska -- 25 Kasım 2014; 19:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

Orijinalden alıntı: adiniunutma

İbretle izliyorum valla ne olacak sonuç diye

B954 linkhttps://yadi.sk/d/Y3RJyxPKbvYyS
    Deodex değil
    Gapps yok, internetten bulup flashlayın
    Root,Busybox
    %90 çince uygulamalar kalktı
    U30dan gelen Gallery2 app çalışmıyor. U00nın Gallery2 app'ını isterseniz atayım.
    Rom Müthiş hızlı Performansı gayet iyi
    %80 türkçe
    NOT: KAMERADA PEMBELEŞME SORUNU VAR ÇÖZÜM YOLU ARIYORUM.

Buyrun.
    ÖNEMLİ NOT: SP Flash Tool Yedeğiniz yoksa bulaşmayın. Ben bulaştım şimdi operatör yazısı ve 3G ikonundan kurtulamıyorum (Orjinal Recovery ile yüklenmiş B105de)

• bendede b105 stock rom yüklü ve 3g ve operatör yazısı mevcut.sp flash tool lada rom atamıyorum.update.app yükledigimiz halde bu ikonların gitmemesi cok ilginc ve cok sinir bozucu.3g yazısı içinde sakın birşey silmeyin ben sildim wifi hotspot çalışmadı.çaresizim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eniska

bendede b105 stock rom yüklü ve 3g ve operatör yazısı mevcut.sp flash tool lada rom atamıyorum.update.app yükledigimiz halde bu ikonların gitmemesi cok ilginc ve cok sinir bozucu.3g yazısı içinde sakın birşey silmeyin ben sildim wifi hotspot çalışmadı.çaresizim:(

Bende hotspot çalışıyor fakat mobil veryi deneyemedim (Paketim yok). Bence bootloader vb. birşeyin kilidinin açılması gerekiyor 2004 hatasını bi çözemedim.
  • Mobilveri calisiyor.hotspot baglantisi yapiliyor fakat bağlanan cihaz nete giremiyor.3g simgesini kaldırmak icin sildigim dosyadan sonra oldu bu..bendede 2004 hatasi var.böyle kullanıyorum şuan malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniska -- 26 Kasım 2014; 23:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk12345

Arkadaşlar bildiğiniz güzel equalizer programi varmi. Google playdekiler ise yaramaz.

dsp manager vardi onun gibi ariyorum. B952 kullaniyorum

B952 romu portlanmışı elinde var galiba upload edebilirmisin varsa tabi

• Evet bende portlanmis b952 ariyorum kacgundur.elinde olan arkadaşlar paylasirsa çok sevinirim

• bilgisayarda olması lazım. işteyim şimdi, akşam eve gidince upload ederim

• Radyo için istedim hocam şöyleki
    evde ki huawei y320 telf. Radyo yoktu cwm den zip şeklinde yükleyeyerek onu ekledim şuan radyo çalışmakta y320 telefonun +'sı romların zip şeklinde olması ve pc'ye gerek kalmadan telefondan romları düzenleyebilmek
    Cepten update. App romunu açabilen bir uygulama olsaydı süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk12345

bilgisayarda olması lazım. işteyim şimdi, akşam eve gidince upload ederim

Çok seviniriz hocam.bekliyoruz upluadi

• 3 G ikonu kaldırmak için system ui. Apk dosyasından 3g icon png resiminin boyutunu 1x1 küçültmek gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

3 G ikonu kaldırmak için system ui. Apk dosyasından 3g icon png resiminin boyutunu 1x1 küçültmek gerekiyo

OP02 apk/odex silince de komple gidiyor

• quote:

quote:

3 G ikonu kaldırmak için system ui. Apk dosyasından 3g icon png resiminin boyutunu 1x1 küçültmek gerekiyo

Wifi ve hotspot da sorun cıkarmıyormu silince

• quote:

quote:

quote:

Wifi ve hotspot da sorun cıkarmıyormu silince

Hayır hotspotu açabiliyorum fakat mobil veriyi paylaşıyormu bilemiyorum. Malum kontörlü olunca üstüne turkcell

• Kusura bakmayın gecikti biraz. Yandesk çok yavaş alıyor birde yüklerken yarıda hata verdi. oyuzden başka bi siteye yüklüyorum. %30 şuan
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.