Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belçikayı destekleyenler imzamdaki belçika taraftar topluluğuna bekleriz . İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Hadi bakalım bugün de başlıyor heyacan

Bu arada heyecan demişken TRT'de heyecan dünya kupasından sonra tüm hızıyla devam ediyor. Masumiyetini kanıtlamak isteyen bir kanun bekçisi, Osmanlı polisyesi Filinta yeni sezonda TRT'de
  • bugun ki karşılaşmalar isviçre- ekvator 0dan 2
    Fransa hondurasa 1den 1
    arjantin bosna"ya ilk yarı 1

temiz
  • yari finallerden biri brezilya-italya olur bence. diger tarafin yari finalini ise hic kestiremiyorum. fransa'yi cok izlemedim ama arjantin'in defansinin iyi olmadigini biliyorum. portekizde ronaldo faktoru var. almanya ise bunlar arasinda en iyi takim gibi duruyor. benim tahminim portekiz-almanya galibi finale cikar. italyayi desteklesem de brezilya %60 favori olur. brezilya-almanya(portekiz) gibi bir final dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçre-Ekvador maçı E grubunun kaderini çizecek nitelikte. Ekvador iklim şartları lehine olan takım olacak ama İsviçre'nin de bu tehdide karşı cevap verecek silahları mevcut. Bana göre maçta tempo sürekli düşüp artar ve İsviçre maçı kazanır.Stocker'a dikkat gol veya asist bekliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan1990

hollanda italya finali olur. brezilya yarıya bile gelemeden elenir. Almanya ve İspanya diğer yarı finalistler olur.

O tahminci ahtapot halt etmiş. 13 Temmuzda editleyin

hollanda ile italyanın final oynaması mümkün değil çünkü aynı taraftalar.en geç yarı finalde karşılaşabilirler.
  • Kuponu yatıramamışım. Yeniledim değiştirdim bu sefer

İsviçre 1
    Fransa H1
    Arjantin üst

beklemedeyiz
  • Arjantin-Bosna maçı çok zevkli ve gollü geçecektir.
    3-2 Arjantin alır gibi
  • İlk 11'ler belli oldu
  • gönül şampiyonu fransa
    gerçekci olursak şampiyonu brezilya
    bi umut şampiyonları hollanda ve belçıka
  • Gönülden Hollanda'yı destekliyorum umarım kazanırlar.
  • Bu sefer sabahlamam bu ne ya ölü gibi uyumuşum uyanamadım, 2 maç seyredip yatın arkadaşlar kasmayın öle iş güç var yarın ev hanımlarına bişey demiyorum tabiii
  • Messi atar bugün

• 2-1 İsviçre alacak
  • Ekvator ve Bosna sürpriz yapabilir
    Fransa Platini torpillisi, o yüzden banko

• quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

gönül şampiyonu fransa
    gerçekci olursak şampiyonu brezilya
    bi umut şampiyonları hollanda ve belçıka

Aksine istad gonul degil sahsim adina en buyuk favori fransa suanda i ananilmaz bi jenerasyon yakaladilar matuidi pogba newcastleli aklima gelmeyen orta saha mukemmel kanatlar ribery darbesi yemese benzema top noktada defans zaten bilinen oyuncular en onemliside bence suanda mourinho ya ancelotti ve blanc oyun okuma ve oyuncu iliskileri anlaminda en basarili antrenorler bunlara ek yakin zamanda ulkenize gelmesi beklenn lucescu( calistigi oyuncularin bircogu roportajlarda bahseder) hepsi goz onune alindiginda fransanin final yolunun acik oldugunu dusunuyorum tabii domenech e yaptiklarini gene yapmaz kutuplasmazlarsa bildiginiz uzere cezayirlisi afrikalisi fransizi muslumani hristiyani gruplasmaya cok megilli bi takim

• Demiselis ne ya ? yapma Ali Ece sende bari yapma
  • Almanya

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 15 Haziran 2014; 18:31:06 >
  • Bugün sürprize yoğunlaştım bakalım n'olacak..

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

@lee byung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 15 Haziran 2014; 18:31:13 >
  • Bugün hangi maçlar var ?

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.